![]() |
Flaş !!İşte Demirören'in Kararı Beşiktaş'ın UEFA Kupası birinci tur rövanş maçında Metalist Kharkov takımına 4-1 mağlup olmasının ardından, Siyah Beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören yeni teknik direktör arayışlarına girmişti. Maçın ardında Kiev'e hareket eden Demirören, burada Beşiktaş eski teknik direktörü Mircea Lucescu ile buluştu. Yapılan görüşmelerde Rumen teknik adamla büyük oranda anlaşma sağlanmıştı. Ancak Lucescu'nun Aralık ayına kadar Shakhtar Donetsk’te kalmak isteği anlaşmanın geçerlilik kazanmasına engel oldu. Dün İstanbul'a dönen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören bu gelişmenin ardından bu sabah teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin ile biraraya geldi. Yapılan toplantıda çıkan karar ise bu ikili ile yola devam etmek oldu. Ancak Demirören'in verdiği bu karardan yönetim kurulu üyelerinin haberi olmadığı sadece bu üç isim arasında böyle bir toplantı yapıldığı kaydedildi. Başkan Demirören'in yarın yönetim kurulu toplantısında bu kararını yönetici arkadaşları ile paylaşması bekleniyor. |
En dogru karardı bence de. daha ii oldu |
hayırlısı |
bravo sinan bey daha iki gün önce yüklenmeişmiydi ertuğrul hocaya benemi öyle hatırlıyorum luce gelince sinan gidecek tabiyki oda biliyor bu yüzden ertuğrula sahip çıkmaktan başka birşey yapamaz ,bravo demir ören paf takımı polimiğinide çıkarıp geri vites yaptın onu hatırladım şimdi ,normaldir beşiktaş en kötyü ihtimalle bile zaten 3.olur başarı değil yani şampiyon olmak önemli olan çıtayı yükseltmekti beşiktaş adına .ertuğrul hocada tazminatımda tazminatım demekle de haklı başarıyıda bu şekilde inatla sürdürmesi dileği ile |
çok yanlış bir karar...sadece istifayı 1-2 hafta geciktirmekten başka bir işe yaramaz.ne yani bu hafta da puan kaybedersek ne olacak,hala devam mı denecek...gemi bir kere su almaya başladı gerisi yalan |
Yeni hezimetler yakındır, takımın havası bozuldu bir kere önemli değişiklikler lazım ama halen inat etmeye devam ediliyor. Herşey daha kötüye gidecek gibi görünüyor şimdilik.. |
gene beşiktaş tarftarı suçlu olacak bölünmeler olacak sıkı durun maç günü .kimse başarısızlığı kendi adına etiket yapmaz yapmadıkları için zaten bir şahıs hiçbir zaman başarılı olamaz |
Burdan Demirören'in zoraki devam kararı aldığı çıkar!..Böyle başkanlık olur mu yaf?Sen mağlubiyet sonrası hemen git Luce'ylen görüş, anlaşama, sonra tekrardan gel Sağlam'la devam kararı al!..Çocuk oyuncağı mı bu?Ayrıca Ertuğlul Sağlam'ın işi şimdi daha zor valla, bir puan kaybında yandı!..Demirören görülüyorki tüm desteği kesmiş!..Sağlam bu şartlarda nasıl devam eder bilmiyorum, ama Salı günü önemli açıklamalar yapacağı kesin... |
şu atmosferde alınmış tek doğru karar bence. Bu kaotik ortam ancak ve ancak sezon sonunda demirörenin gitmesiyle sonlanabilir. Böyle bir yönetim tarihte görülmemiştir. Basiretsizlik diz boyu.... Yzıklar olsun bu yönetime. temiz beyaz bir sayfa ancak sezon sonu açılabilir. |
Alıntı:
dogru olan budur. ligin tozunu atarız. geçen sezon en az 10 puanımızı çaldıkları yetmemiş,gs ve fb ye en az 10-12 puan kıyak gecerek şampiyonlugumuzu elimizden alabilmişlerdi. bu sezon onları ezecegiz. yeter ki gaza gelip metalist'e yenildik diye dagılmayalım. |
Alıntı:
|
Beklenen karar çıktı Hiç şaşırmadım Gerçek başarı Erturul ile gelecek buna inanıyorum |
yönetimde geri adım Ve Demirören kararını verdi!.. Beşiktaş'ta karar alındı! Ukrayna'dan dönen Yıldırım Demirören'in bu sabah bir toplantı yaptığı ve son günlerde gelecekleri çok tartışılan Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin ile yola devam etme kararı aldığı öğrenildi. Ukrayna'da Lucescu ile görüştüğü fakat sonuç alamadığı kaydedilen Demirören'in Sağlam'ın sözleşmesi bitene kadar genç teknik adamla çalışacağı ifade edildi. alıntı kaynak: Ligtv.com.tr |
arkadaşalar en azından ilk yarı sonuna kadar gidilsin |
hmm ii hayırlısı |
Gucunuz yetmedi tabiki lucescuyu getirmeye simdi baktim deplasmanda 3 tane atmislar yemeden siz dandik futbol oynamaya devam ettirin takimi hacettepe maci 5lik olsa ne olur avrupada basari gelmedikten sonra |
Luce olmucaksa Saglam kalsın... |
çok doğru bi karar çok sevindim |
demirören gitmiyorsa bi gelişme yok demektir.... |
ertugrul hocanın besıktası yonetmesı ıcın hala hazır degıl besıktası anadolu takımı gıbı oynatıyor besıktas gıbı oynasaydık metalıste 4 atardık lıverpooldan en fazla 3 yerdık ertugrul hocaya guvenım artık ıyıcene sarsıldı hayırlısı dıyelım baska yapacak bısı yok |
şu an için en iyi karar,ertuğrul hoca bizi şampiyon yapıp kendini affettirecek inşallah |
çözüm teknik adam değişikliğinde değil ,bunu çok denedik olmuyor,sorun artık sadece yönetimin çekilmesiyle çözülür gibi geliyor bana,iki hafta önce takımımız çok iyi derken ertuğrul sağlamla 5 yıllık anlaşma yapılmalı derken,kötü bir gecenin ardından bütün herşeyi çöpe atmak doğru değil diye düşünüyorum |
yeter artık ya başkanım artık istifa et ne olur.Olmuyor artık kendisi de bunu görüyor. beşiktaşım biricik aşkım sürekli yara alıp gerilere gidiyor başkanım rica ediyorum bırakın artık ne olur... |
işin cılkını çıkardılar artık sanki kreş yönetiyo serseriler........:( |
teknik direktör değişimi çare değil |
Valla bu fenerle gsnin hali berbat, kim olsa bizim takimin basinda sampiyon yapar bizi, ertugrul hoca sampiyon yapsada degisen birsey olmaz seneye yine avrupada husran olur Yine umutlandirdilar bizi sonucta yine luce gelmedi bir daha imza atilmadan inanmayacagim bu tur haberlere |
Bence Ertuğrul un gönderilmesi çok büyük yanlıştır hatta çocuksu bir sabırsızlıktır . ÇÜNKÜ: 1) Güzel futbol anlayışını göndermiş olacağız: Ben kaç seneden beri ilk defa Beşiktaş ın akıcı ve heyecan verici futbol oynadığını bu sezon başında gördüm. Tek paslarla sonuca giden futbol. İlk kez Beşiktaş dan keyif alıyorum. Ertuğrul giderse bu oyun anlayışını da göndermiş olacağız. 2) Bu sene de şampiyonluğu kaçırmış olacağız: yeni gelen antrenörün takıma alışması , tanıması vs derken bu sene de şampiyonluğun elden gideceği kuvvetle muhtemel. Ertugrul 1 bucuk seneden beri bu takımın başında ve her türlü sıkıntısını eksigini artısını yeni gelen her antrenörden kat kat daha fazla bildiği açık. 3) Ertuğrul kadar karakterli bir antrenör bulmamız mümkün değil: Buna sanırım laf edecek arkadaş yoktur. Yanlış yapmış olabilir. Ama hata yapan adamı takımdan yollayacaksak eğer Demirören ve adamları 20 defa gitmeliydi, Gökhan Zan, Delgado, Rüştü, Hakan Arıkan, Sinan Engin 10 ar defa gitmelilerdi. Bu kadar agresif olmamak lazım. Agresif olunacaksa Ertuğrul a gelene kadar sırada çok kişi var. 4) Bu antrenör katliamına son vermek şart: Yıllardrı bu yönetim kaç hocaya kıydı. Hepsi bir gazla yollandı takımdan. Milyon dolarlarla tazminat ödedik. Nasıl hala ilk fırsatta antrenör yollamaktan bahsedebiliyoruz hayret. Bu mantaliteyi değiştirmek lazım. Yönetimler zor zamanlarda koltuklarını kurtarmak için kurban seçerler. Bu kurban da çoğunlukla anrenörler oluyor. Bence mevcut Demirören yönetimi kendi iktidarı ve sabırsızlığını Beşiktaş menfaatinin üstünde tutup bu kadar antrenörü yollayarak Beşiktaş a maddi manevi zarar vermiştir. Bunun mutlaka değişmesi lazım. 5) Kadro kısıtlı Ertuğrul ne yapsın: Sahaya en doğru kadroyu çıkarmamış olabilir. Bir tercih yapmışıtr. Doğru yanlış tartışılır ama, sahada ne Tello var ne Delgado var, ne Toraman var, ne Gökhan Zan var. Hakan daha maçın başında her yan topta kalenin içine doğru uçuyor. Top gelse de yesem diye. Şimdi senin kadronda İlhan mansız, Nouma, Sergen, Zago tadında yırtıcı yenilgiyi kabul etmeyecek oyuncu var mı?.. Yok... Topcu Sahada top oynamazsa Ertugrul ne yapsın? 6) Ertuğrul Beşiktaş a yıllarca hizmet edebilecek yapıdadır: Bence Ertuğrul Beşiktaşa yıllarca hizmet edebilecek karaktere, sportmenliğe, duruşa sahip örnek bir insandır. Hata yapacaktır elbette. Eger hata yapıyor diye yollayacaksak onu yeni gelen antrenör en kalitelisi de olsa onu da ilk hata da yollamayacak mıyız?.. Tabi ki de yollayacağız. O zaman onun ömrü de uzun olmayacak. O zaman bu kısır döngüden çıkmak lazım. Akıllı olmak lazım. Yapıcı çözümler bulmak lazım. Mesela: 1) Anrenöre güven vermek lazım. 2) Futbolcuya parasını zamanında ödemek lazım. 3) Markalaşmaya hız vermek lazım. 4) Takıma Sergen ,Nouma, İlhan Mansız tadında yenilgi kabul etmeyecek lider vasıflı oyuncular almak lazım. Zapo iyi mesela.. 5) Yönetimin bu gazlı demeç verme huyundan vazgeçmesi lazım. 6) Sözünün arkasında durmak lazım. Bu sezon Ertugrul la devam edeceğim dediysen devam etmek lazım. Kısaca karakterli olmak lazım. Keşke yönetimimiz de Ertuğrul kadar karakterli olsaydı.. |
Alıntı:
|
ben yine aynı şeyleri söyleyeceğim en azından devre arasına kadar ertuğrulla devam edilmesi cok mantıklı şimdi göndersen hiç bir işe yaramaz ve ben ertuğrul sağlamın bu sene bjk yi iyi yerlere getireceğini düşünüyorum biraz sabır sadece . . . |
ben zaten biliyordum gitmeyeceğini. ertuğrulu demirören isteyince gönderemez. birileri isterse ertuğrul gider. |
Es iyidir diyen 10 ya$ında çocukların gittiği futbol okuluna gidip futbolu ba$tan öğrensinler... Sene sonu gelmicek desenize.. |
ertuğrul hocanın kalması şu an için iyi.Bu sene rakiplerimiz kötü neyseki.Biz geçen seneki performansın aynısını sergilesek yeter.Şampiyonlar ligine gideriz... |
Bravo !! harika karar ... Milyon dolarları alıp iki yılda iki rezaleti ben yaşatmıştım zaten. İki yıldır hiçb,r maçta doğru dürüst futbolu ben oynatamamıştım. Saçma sapan transferleri de ben yaptırdım. Ertuğrul niye istifa etsin yada gönderilsinki ? Zaten camia başarısızlıkları kayıtsız şartsız desteğe devam ederek yada en azından ses çıkartmayarak ödüllendirmeye alışkın. Devam edin. Siz harcayın Ertuğrul yesin. Ertuğrul istesin siz alın. Satamayın elinizde kalsın üstüne para verin. Beşiktaşın malı deniz çarçur etmeyen keriz! Sonra gelsin 8-0 lar gitsin 4-1 ler Elde ne var ? Koskoca bir HİÇ neden istifa etsinki Ertuğrul! Zaten Beşiktaş b105 yıllık bir dev değil! 8-0 lara alışıkın , Daha önce adını bile duymadfığımız takımlardan 4 yemeye de alışkın. Bunlara altından kalkılamayacak birer hezimet gözüyle de bakmıyoruz. Devam edin ağalar beyler devam... Ben dünyada başarızılığın bu kadar ödüllendirildiği bir kurum daha görmedim vesselam. |
biraz önce ligtv de maç sonrası haberlerde hoca olarak mustafa denizli ve yardımcısı sergen yalcın olacağı duyumunu almışlar ne kadar doğruysa:call2: |
Luce gelmiyosa nolacaktı ki abi. Yıldırım kendi istifasınıda basmıcaına göre ... normal bu karar.. |
Yerli bir hoca alınmasına gerek yok. Lucescu gibi bir isim gelmedikten sonra Ertuğrul Sağlam ile devam edilmesi daha iyi. Yerlilerin pekte fazlası yok zaten.. |
Yandık... Bu adamlarla devam edersek daha çok fark yeriz biz... |
Başarısızlığın istikrarı olmaz , ertuğrul istifaaa , luce %99 geliyo . |
demirören yönetiminin acizliğini gördükçe bu taraftarın Süleyman SEBA ve Serdar BİLGİLİ den özür dilemesi gerekli diye düşünüyorum. Sayın SEBA gökhan keskin recep çetin feyyaz uçar gibi takımın olmazsa olmazlarını bir çırpıda yolladı Sayın DEMİRÖREN İ.Üzülmez gibi sıradan bir futbolcuyu bile yollayamadı. Sayın BİLGİLİ bir gecede istifa etti DEMİRÖREN bir gidecem dedi 2 gün sonra geri vitese taktı, paf la çıkacam dedi aynen geri vites, rıza yla beraber giderim dedi rıza gitti kendileri hala geri viteste, sinan enginle yaşadıkları olaylar zaten tam bir tiyatro. SEBA olacaktıki sinan engin değil bu kulube menejer beşiktaş semtine bile adımını atamazdı. Bu yönetim ertuğrul sağlamı falan gönderemez hatta kimseyi gönderemez zaten şurda kaldı 1 yılı. ya sabır deyip beklicez artık.Bence bu taraftarın SEBA ve BİLGİLİ ye özür borçları var. |
ertuğrul hoca kalsın. günah keçisi ilan edilmesi ayrı bir mesele tek suçlu o değil |
Türkiye`de Saat: 14:41 . |