vrossi_kartalizma | 06-10-2008 22:38 | Alıntı: İbodaca´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 831932)
Sivok - Zapo ikilisini tartışmak hata olur..Adamlar birlikte oynadılar mı hata yapmıyorlar..Gol yedirtmiyorlar..Sezon sonuna kadar bozulmadan oynatılmalı bu ikili ki ileriki sezonlara iyice alışsınlar birbirlerine..
Gökhan Zan'ın yerinde ben oynasaydım Zapo daha rahat oynardı Kharkiv maçında eminim..Yanında saatli bombayla oynamak çok da kolay değil efe? Zapo hata yaptı evet ama bilerek maç satmadı..Antep maçında asist yapan adam böle bişey yapmaz zaten.. Gerçekten Zapo'da BJK ruhu gördüm ben..En azından takım ruhunu sahiplenen bir oyuncu gibi..Sivok da heran hata yapabilir gibi duruyor..Ama hiç hata yapmıyor..O da ayrı bi cins =) Sivok - Zapo ikilisine laf etmemeliyiz..Tek kalemiz onlar.. | sana katılıyorum, yanında g.zan die bi adam oynuyorsa cannavaro nesta terry rio ferdinand kim olursa olsun herkes hataya MAHKUMDUR, hele hele kharkiv maçında sağ bek nası oynar bunu bilmeyen toraman, sahada resmen yürüyen önliberolar s.kurtuluş ve cisse ile dökülen tello-seric ikilisinin kanatlarından gelen akınlar varken zapo bence ii dayandı, ne taraf açık vercek de kademesine yetişmem lazım die kendini yırttı bence, sivok gelince zapo kendine daha bi güvenle oynuyor sivok da zapo ile gayet uyumlu ne zman kadroya g.zan ya da toraman giriyor iş bozuluyor |