![]() |
Sağlam gitti, Denizli geldi Dün gece geç saatlerde başkan Demirören'le görüşen Sağlam, "Ben artık yokum" dedi. Yönetim, Denizli ve Sergen'i göreve getiriyor *** Denizli&Sergen Dün gece geç saatlerde başkan Demirören'le görüşen Sağlam, "Ben artık yokum" dedi. Yönetim, Denizli ve Sergen'i göreve getiriyor. Anında operasyon Beşiktaş'ta dün gece flaş gelişmeler yaşandı. Ertuğrul Sağlam dönemi tamamen kapandı, yerine Mustafa Denizli göreve geliyor, yardımcısı ise Sergen Yalçın olacak. Başkan Yıldırım Demirören, Hacettepe maçından sonra yaptığı açıklamada "istifa" sinyalleri veren Sağlam'la geç saatlerde bir araya geldi. Lucescu istemedi http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Sağlam, "Ben artık yokum" deyince ipler koptu. Yönetim, daha önce görüşülen Lucescu'nun S. Donetsk'in Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle kasım öncesi gelemeyeceğini açıklaması nedeniyle B planını devreye soktu. Denizli ve Sergen'in göreve getirilmesi kararlaştırıldı. Karar yarın kamuoyuna duyurulacak. |
Haberin Kaynagini verir misin, cünkü ben böyle bir gelismeye ihtimal vermiyorum ve insallah yalan Haberdir diyorum. Mustafa Denizli en son hangi Takimi calistirmis ki Besiktas JK gibi büyük bir Camiyaya hizmet verecek. Benim sahsi görüsüm Denizli gelirse bu Takim batar:stupid: Gazeteleri okurken hemen aklima geldi böyle bir SACMA Haber ya Fanatikte yada Fotomacta yazabilir diye. Ve süphem de hakli ciktim, Haber Fotomacta cikmis. Bana göre kocaman bir Yalan, ilk kez böyle bisey yazmiyolar zaten :laugh: |
Denizli Sergen haha güleceğim yoktu sergen denizliyi döver vallahi. |
Bu yhaber doğruysa yönetim büyük bir yanlışa daha imza atmış demektir. |
Alıntı:
Mustafa Denizli'yi hatırlamaman normal yaşından dolayı ama , Mustafa Denizli Derwall gibi bir duayenin yanında yardımcılık yaparak başladı bu işe .Tahsil sağlam yani, Türk takımlarının Avrupada ilk sesini duyuran hocadır. Galatsarayı o zamanki adıyla şampiyon kulüpler kupası yarı finalinde oynattı , iki yıl şampiyon yaptı hatırladığım kadarıyla. Milli takımı çalıştırdı yıllarca orda da başarılı oldu. fAlmanya ikinci liginde çalıştı eğer yanlış bilmiyorsam aachen takımını 1.lige çıkarttı. Sonra Fenerbahçeye geldi yine şampiyon oldu. Yani Mustafa Denizli'nin kariyeri ve tecrübesi şu anki teknik direktörümüzle kıyaslanmayacak derecede büyük. Başarıları da ortada. Bence şu anda Ertuğrul Sağlam'ın yerine gelebilecek en iyi hocadır. Hem ülkeyi hem takımı çok iyi tanıyor , üstelik bu takımın en büyük eksikliklerinden biri olan özgüven sorununu da en iyi başarabilen hocalardandır kendisi. ve her zaman çocukluğundan bu yana Beşiktaşlı olduğunu söylemiştir. |
denizli gelirse hepten batarız |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dün akşam ve daha önce oynanan gaziantep maçılarında yorumculuk yaparken ne dediği anlaşılamayan saçmalayan beşiktaş için tek olumlu cümle kullanmayan hatta Beşiktaş kiminle oynarsa o takımlı gibi yorum yapan Mustafa Denizliden mi bahsediyorsunuz bırakın yerinde kalsın |
Alıntı:
|
yorumsuz... |
ben ertuğrul sağlam ın ez azından devre arasına kadar takımın başında tutulması gerektiğini hep sölüyorum ( tabikide istifa edicekse ) ama etmeyecekse bence zaten sağlam da sorun yhok sorun yönetimin maddi imkansızlığı ve alınamayan gerekli futbolcular sorun ertuğrul sağlamın cıkardığı kadroda ilk 11 de oynayacak futbolcular olduğu halde hiç bir futbolcunun mücadele etmediği sadece gözüme çarpan ve beni etkileyen tek futbolcu nobre dir böyle konularda bizim diğer 7 8 futbolcu nobre kadar hırslı oynasa en takımdaki diğer futbolcular utanır onlarda daha hırslı mücadeleden kacmayan bir görüntü verirler en önemlisi takım olduklarını ve basarıya ac olduklarını hatırlarlar |
Denizli gelirse Beşiktaşın elinde 1 tane genç oyuncu kalmaz..Çünkü Denizli , genç oyuncuları sevmez..Onun Futbol anlayışı; spektaküler oyuncuların maç içinde parlamaları ile sonuca gitmektir.Kimse o gelirse iyi futbol beklemesin.İyi oynayan takımlar karşısında havlu atıp panikler... |
mustafa denizli besıktası calıstırmamasına ragmen besıktaslı oldugunu duymustum ama bjk maclarında yorumlarda besıktası sureklı elestırıyordu bakalım kendı gelırse ne olacak |
Denizli gelicekse bırakın takım SAĞLAM kalsın :) |
Aman Allah korusun Beşiktaşı tam batırır bunlar |
Alıntı:
Ben Denizliyi cok iyi hatirliyom ve ondan gelmesini istemiyorum zaten;) Denizli gittigi her Takimi batirmayi basaran bir Teknik Direktördür. Milli Takim olsun ondan önce Fenerbahce olsun, hücuma dönük oynatmayi sevmeyen ve genc Oyunculara sans tanimayan bir Hoca bana göre. Bu demek olur ki Batuhan ve Aydin gibi Oyuncular Kadro disi kalabilir. Ayrica Kariyeri olmasi hic önemli degil. Fatih Terimin Kariyerine bakiyorum, ne kalmis geriye, Milli Takimin Durumu ortada. Son olarak da, ben sahsen Mustafa Denizlinin Besiktasli olduguna inanmiyorum, zaten de hic Besiktasa sahip ciktigini yada övdügünü duymadim, duyan varsa bana yazsin lütfen :p |
ya bu nedir ne biçim bi yönetimdir ne kadar basitçe hareket ediyorlar yaa madem istifa edecek ertuğrul sağlam tayfuru getir şimdilik tkmın bşna iyi idare etmişti sene bşndada alırsın adam akıllı bi teknik trektör ne yani biz şimdi 2-3 sene daha denizliyimi çekicez yaa öff yaniii |
kendisi bi çok kere beşiktaşlı olduğunu söylemiştir,canlı yayında adamın ağzından duydum beşiktaşlıyım dedi inanmayanlara duyurulur.. |
ya beşiktaşlı da beşiktaşlı olması yetmio işte sağlamda beşiktaşlı |
yalan haber. |
ya denizli kimmis ya, ya lucescu gelsin yada saglam kalsin ;bu bukadar basittir sadece lucescu gelirse gondersinler ertugrul saglami, yoksa denizliymis,rijhkardmis,koemanmis vb. istemiyoruz bunlari. |
Tabii ki luce gelsin..hatta Dnizli ile beraber gelsin.. Gol atarlar ,gol kurtarırlar,pas atarlar,şut atarlar...Futolcular mı boşverin canım..Antrenörler oynarken onlara ne gerek var..Ertuğrul gitsin..çünkü o sahaya girip oynamıyor tembel adam n'olacak ?.. |
Alıntı:
|
en son irana kadar düşmüştü denizli... Ramesson adlı arkadas 80li yıllarda ki futbol anlayışı cok değişti. Kendine soruyor musun bu denizli neden takım çalıştıramıyor artık diye? |
Denizli mi... yazıklar olsun 2 ay daha bekleyin mutlu hoca çalıştırsın sonra luce gelsin |
İşallah denizli ismi şaşırtmacadır |
Be beşiktaşa Nouma Lazım... Nouma fıtratında bi adam lazım... |
Denizli yi getirirlerse benn hiç bi maçı yemin ediyorum izlemem Beşiktaş ın :(:(:( Bu ne yaa :( |
Del Bosque,Riza, Tigana, Ertugrul Saglam... Hepsi Suçlu Yıldırım bey haklı |
GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN İSTİFA DİYENLER KINA YAKARSINIZ ARTIK Bİ YERLERİNİZE O KADAR CAHİLSİNİZ VE O KADAR FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ Kİ BU BECERİKSİZ VE SAHTEKAR YÖNETİMİN BİLE OYUNUNA DÜŞTÜNÜZ ZAVALLI LEŞ KARGALARI |
eğer denizli gelirse yazıklar olsun böyle yönetime... |
mustafa denizli şampiyon yap bizi aman allahım ne diyorum ben allah bizi o günlerden korusun tövbe tövbe gelinen nokta şudur: tamam avrupa macerası sona ermiştir sanki her sene finallere koşuyoruz da bu sene başarısız olmuşuz gibi hocayı gönderdiler febeye geseye bakın puan farkıyla şampiyon olabileceğimiz bir senede hemde rakipler fena haldeyken daha hocaları ligi tanımazken onlar kaos içindeyken kendi kaosumuzu yarattık ve belki de şampiyonluğu trabzona hediye ettik . Neden trabzona ; ersun yanal gibi geçen sene takımını avrupaya bile taşıyamamış ancak arkasında ne olursa olsun duran bir yönetime sahip olan takıma hediye ettik beşiktaşın geleceğini kurtardık diyenler aslında geleceği baltalayan ve geçen seneyi bize özletecek olanlardır. |
Rejicart ve Kouman dan biri gelebilir kaynak:ömer güvenç lig tv. |
Hiç bişey olmaz. Şampiyon olamazmışız bu saatten sonra falan . Bunlar hikaye arkadaşlar . Bu takımın başına bu saatten sonra takımı ateşleyebilecek biri gelsin yeter. Malzeme mükemmel yeterki ateşleyici biri gelsin . Ertuğrul hoca gibi korkak top oynatmayacak bir teknik direktör lazım bize. Bu Mustafa Denizli olur veya başkası yeterki ateşlesin bakın ozaman nasıl şampiyon olur bu takım... |
kouman gelsin gençlerimizi oynatır bari. |
Denizli için mi sağlamı gönderiler yani... Allahım yha.Büyük saçmalıkk büyük yanlışlıkk bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kolpa haber bunlar yaw yok bole bıse arkadaslar...walla cok guldum okuyunca baskan yazılı acıklama yapmıs bıraz once tvde soledı baskanında haberı yokmu bundan yaw hıc ole bıse dememıs...:D:D ulan fotomaç hayatınız yalan be utanmıolarda... |
Türkiye`de Saat: 18:11 . |