![]() |
Sağlam istifa etti! Beşiktaş Teknik Direktörü Ertugrul Sağlam istifa etti.. http://www.htspor.com/2008/10/07/resim/101429.jpg Beşiktaş'te günlerdir beklenen gelişme yaşandı. Metalisk maçından sonra büyük eleştrilere maruz kalan genç teknik adamın bu sabah Beşiktaş yönetimine istifa mektubunu verdiği bildirildi. |
Sağlam istifasını verdi! Beşiktaş'ın, UEFA Kupası'nda Metalist Kharkiv'e 4-1 mağlup olup Avrupa Kupası'na veda ettiği maçın ardından istifa edeceği gündemden düşmeyen Ertuğrul Sağlam, istifasını verdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam istifasını, yönetime verdi. 07.10.2008 Kaynak : Sporx.com |
Allah belanı versin Yıldırım Demirören!! |
Alıntı:
İrfan Kayahan |
Onun kellesini isteyipte alanlar...takımı da siz çalıştırın bari... |
Geseye de metalist çıktı. Ertuğrula atıp tutanlar, gese-metalist maçından sora ne dicek..Bravo beşiktaş tarftarı. Size de bu tüpçü layık zaten. |
bu saaten sonra anca denizliyi getirirler... Bavulunu hazırla tüpçü!! |
olmadı olmadı olmadı yav 3 teknik tirektör geldi gitti ertuğrul sağlama fatura kesildi yav yöneticiler bırakın beşiktaşın peşini sinan engin ne işe yaradın sen yıldırım demirören ne yaptın şimdiye kadar beşiktaşa yazıklar olsun |
bundan sonra olacakları düşünmek bile istemiyorum bize mucize lazım |
Benim için demirören kaldığı sürece bejeke dönemi kapanmıştır.yazıklar olsun ne deyim yaa foruma ayıp olmasın diye yazmıyorum canım çok sıkıldı. |
Türkiye`de Saat: 19:02 . |