![]() |
Teşekkürler Ertuğrul Sağlam.... Beşiktaşıma verdiğin hizmetlerden ötürü sana teşekkür ederim. Adam gibi adam dedik bizi haklı çıkardın, helal olsun. Seni bu hale getirenler utansın. |
ahh yönetim ahh su an asrın hatasını yaptın bu takım ligte güsel giderken daha cok dengeleri bozdun al şimdi napıyosan yap beni küstürdün . . . |
Teşekkürler... Gelişin ADAM gibi , Gidişin de ADAM gib oldu... Seni bu hallere düşüren İki yüzlü Sahtekar yönetim utansın... |
önünde saygıyla eğiliyorum hocam inşallah istediğin yerlere ulaşırsın. |
Yine ağlayarak gittin ya işte bu çok koydu be hocam sen bunları haketmedin Çok Teşekkürler |
hani lan ne oldu tazminattı cattı currtu ulan adam gibi adam dedik bağrımıza bastık biz seviceğimiz takımıda adamıda biliriz. ertuğrul abim parada pulda gözü olmaz koltuk meraklısı değildir dediysek babamızın oğlu olduğu için demedik. cematçiymiş fetullahçıymış hanımı kapalıymış söylenmedik laf bırakmayanlar kına yakın sevinin. ART NİYETLİ OLAN ALLAHINDAN BULSUN. |
lan futbolcuyken arkadan vurdunuz td olarak geldi yine kahpelik yaptınız vefasız başkan istemiyoruz |
GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN İSTİFA DİYENLER KINA YAKARSINIZ ARTIK Bİ YERLERİNİZE O KADAR CAHİLSİNİZ VE O KADAR FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ Kİ BU BECERİKSİZ VE SAHTEKAR YÖNETİMİN BİLE OYUNUNA DÜŞTÜNÜZ ZAVALLI LEŞ KARGALARI |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: İrfan Kayahan |
Kimileri sevine kimileri dövüne... Yazıkkk!!! |
öncelikle kendisi çok özleyeceğim... daha önce beşiktaştan ağlayarak kopartıldı, şimdide aynısını yaptılar... buna sebep olanlar hala orada umarsızca dururken bu olay ertuğrul hocama hiç yakışmadı kırım kongo kenesi gibi yapışıp beşiktaşın kanını emenler gitsin senin yerine... ondan önce gitmesi gereken çok adam vardı... bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum...beşiktaşa yaptığın hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürler... |
en büyük hatası adi basındaki kalemşörlerin baskısı altında kalmasıydı.Ne güzel her şey güzel gidiyordu be hocam sende niye bozdun takımı! Her hafta farklı bir taktik farklı bir 11!Niye dinliyorsun sen bu deyyusları.Malesef bir değerimizi daha kaybettik.Helal olsun Y.D. köpekler kadar onurun varsa bırakırsın sende... |
Bırakın bu işleri arkadaslar. Rakipler avrupada top kostururken biz ligde sampiyon yapacak diyoruz. Ne cabuk unuttunuz liverpool lları metalist macını daha fazla faciaya gerek yok. Ertuğrul Saglamın aile yasantısı siyasi gorusu beni ilgilendirmez. Bence Ertuğrul hocayla ileriye donuk ve bir marka takım olma yolunda başarılı olamayız. Dikkat ederseniz anadolu takımına donduk rakiplerden korkarak top oynuyoruz. Takımın kendine güveni yok o gazı verip sahaya süremiyor takımı ve en iyisi onun altyapının başına geçmesiydi bence. Sadece taktikle olmuyor maalesef bu işler. Velhasıl kelam Ertuğrul kişilik olarak çok iyi bir insan ama Beşiktaşımıza yetersiz . Bundan sonraki kariyerinde başarılar hocam... |
ben bu sene artık şampiyonluk beklemiyorum ertuğrul hocamızın gidişiyle beşiktaşımızın fazla ii yerlere geleceğini sanmıyorum ama inş. zorda olsa gelir Ertığru hocamız gitti şimdi kim yerine gelcek birisi gelcek elbet o dabiraz durup gitcek ne olcak yine yeni bi tekniktirektör arkadaşlar bu kevran böyle dönmezz o yüzündendir ki YÖNETİM İSTİFA etmeliydi ve daha ii olcaktı hocamızın gitmesinden ertuğrul hocamıza çok tşk ederiz çok duygusal bi açıklama yaptı haklıydıda konuşmasında olan yine bize oldu :S:/ |
yeter yıldırım demirören... gitte kurtulalım senden.. sadece ertugrula yuklenmemek lazım.. bu yönetim olduğu sürece bu tabloları hep goruruz biz.. |
Alıntı:
|
Bu senede şampiyonluğu kendi elimizle hediye ettiğimiz andır. Eğer 8-0 Ertuğrul'un gitmesinde bir faktör kabul ediliyorsa o zaman şu an en çok ismi geçen ve forumuzda birçok arkadaşamızın gelmesini istediği Mustafa Denizli'nin milli takım hocasıyken Türkiye'de ve ingilterede ingilizlere 8-0 yenildiği de söyleyelim. Belçikaya alisamiyende Oktay'ın dünyanın en güzel golünü attığı maçta 3 yiyip Dünya kupasına gidemediğimizi de söyleyelim. fbnin şampiyon olduğu sene azizenin "Mustafa takımı sen mi şampiyon yaptın, ben mi" demesini ve sonraki sezonda fb seyirci tarafından bol küfürle gönderilişini de söyleyelim. Kusura bakmayın ama takım namağlup, rakipleri tepetaklak 2 hafta önce gaziantepe farkı kaçırmış bir takımken hala Liverpool deniyorsa yazıktır. Ertuğrul Sağlam'a kariyerinde başarılar dilerim. |
Alıntı:
1-fb yi anlatmaya gerek yok 6 maç 4 mağlubiyet dünya transfer parası guiza-emre-dede 2-gs desen defans faraş olmuş. baros-kewel-meira gibi adamlar aldı bellizonayı zar zor geçti gruplarda görücem ben onları hemde metalist çıkmış. şu ligde ertuğrul hoca banko şampiyonluk yaşardı. 3-ya tottenham-barca-arsenal-bayern munih-milan-roma vs bunların sezon başından beri maçlarına bak neler olmuş ne sonuçlar alınmış. hepsi hocamı değiştirmiş. 4- zico geldiğinde neler yaptı neler appiahtan sağ kanatlar falan filan ön elemede kıeve elendi şamp. ligine veda etti ama adamlararkasında durdu hoca değil dediğimiz adam ( ben beğenmiyorum hala)fenerde neler yaptı.devide buda topçumu dedi çok bilmiş basın yabancı kontenjanındayken aurelioyu yollayan profosör dahiler şimdi sen zicoyu nasıl yollarsın aurellio yu nasıl kaçırırsın diyolar. kısaca basının aklına uyarsan kaostan kurtulamassın onlarada malzeme çıkar. yarında dere geçerken at değiştirilmez beşiktaş yanlış yaptı derlerse şaşırmayın |
Olmadiii be hocam :( Herseyi icin cok tessekur derim insallah istedigin yerde olursun! |
Ertuğrul, iyi bir insan beyefendi bir kişilik olabilir. Hatta bu istifa hareketi de benden tam not almış ve takdirimi kazanmıştır. Fakat hoca olarak son derece yetersiz, takım içinde de otoritesiz biriydi. Tam da ulusal maç öncesi gitmesi bir bakıma iyi oldu. Zira 15 gün içinde yeni hoca ile oyuncular kaynaşabilirler. Fakat Ertuğrul'un gitmesi, tek başına yetmez. S.E pandası da gitmelidir. Aslında en başta yönetim dallamaları gitmelidir ama nerede bizde o şans.!?? Sanırım Mustafa Denizli gelecek takımın başına. saygılar sevgiler |
beşiktaşa verdiğin büyük emek ve sevgin için teşekkürler ertuğrul hocam umarım en iyi yerlere gelirsin |
Her ne kadar tecrübesi ve otoritesi takım üzerinde yetersiz olsada Beşiktaş için çok iyi bir karakterdi. İlerleyen dönemlerde, daha iyi bir yönetimle birlikte takımın başına geçerse herşey daha farklı olabilir.. |
Alıntı:
|
Yönetim ve teknik kadro içinde tek düzgün olan adam gitti, kendi deyişiyle adam gibi geldi adam gibi gitti.. Darısı adam olmayanların başına.. |
burdayım. bence çok iyi bir karar verdi ertuğrul sağlam beşiktaş için. beceremediği işi bıraktı. onurlu bir insanın yapması gerektiği gibi. duygu sömürüsü yapıyorsunuz. banane ağlamışsa ertuğrul sağlam. bende ağladım fenere yenilince veya liverpool dan 8 yediğimizde. noolmuş kimin umurunda. berbat bir futbol oynuyoruz. ben mi istifa edicem bunun karşılığında. tabii ki ertuğrul sağlam istifa edicek. |
Alıntı:
sen istifa etmicen başkan edicek. keşke istifa ediyo madem ertuğrul keşke ben istifa etmiyorum sayın demirören etsin deseydi. herkes bi içiini dökseydi |
Alıntı:
|
burdayız da sen adam akıllı bir konuş istersen o saçma sapan baki,burak koray gibi adamlarla 3 kupa kazandıran bir teknik adamı gönderdi bu başkan. acını anlıyorum geniş düşünmeni öneririm. yazdım bak ertuğrul hocanın basın açıklaması adı altında söylediği başlığada yazdım. BU ARADa ŞÖYLE DÜŞÜNÜN ERTUĞRUL HOCA deneyimsiz di açıkçası bu kulübe erken geldi birkaç yıl daha çalışsa idi çok daha iyi olacaktı fakat hayırlı bir karar verdi 1 ay sonra kulüp karışır şimdiden söylüyoruum bu beceriksiz yönetimle , en azından Ertuğrul hoca bu enkazın altında kalmayack başarısız gözü ile bakılmayacak en azından ligde iyidi kariyeri adına güzel bir hamle yaptı .helal olsun sebayıda andı . bu arada ben Ertuğrulu beşiktaşın başında istemiyorsam sırf bunun için istemedim ileride kendini dahada iyi yetiştirir hazır bir şekilde bakarsınız başka bir yönetimle gelir . ama bu yönetim ve sinan hiçbir zaman geri gelemez . |
Herşey için teşekkürler... |
Herşey için teşekkürler ertuğrul hocam... |
sen iyi bi beşiktaşlıydın hocamm.beşiktaşlı duruşunu gösterdin yineee...senin alnın açık seni bu hale düşren yönetim utansın..güle güle büyük beşiktaşlıı.... |
ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM |
yaptığın herşey çok güzeldi adam gibi geldi adam gibi gidiyor hata oldu sıra yönetimde tönetimm istifa istiyoruz!! |
yazıklar olsun . yönetim , demirören . Siz bu takımı geriye götüren unsurlarsınız . defolun lan ! kına yakın ulan istifa diye bağıranlar ileride anlıyacaksınız değerini . sizde futboldan anlıyorsanız inekte anlıyor futboldan |
Alıntı:
|
Adam gibi adam Ertuğlul Sağlam...Bunu bir kez daha gösterdi, helal olsun...Kına yakmak isteyenlerde buyursun yaksın, muratlarına erdiler!.. |
Alıntı:
|
Hoca kendi başını kendin yaktın daha 6 7 sene tecrube kazanıp gelecektin takımın başına .. Suç % 50 sende % 50 de seni getirende |
seni unutmıcaz ertuğrul hoca |
nerden bahsediyonuz ya futbolcular bile isyanda iletişim kuramıyoruz diye inönüde 2 maç izleyipte forumda takip edip beşiktaşlıyız die geçinin ondan sora sağlamı istemeyenleri eleştirin |
Türkiye`de Saat: 08:38 . |