![]() |
İşte Sağlam'ın açıklaması.. İşte Sağlam'ın açıklamaları; -''Sözlerime ilk önce terör kurbanlarına rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum.. Beşiktaş'ın başına geldiğimde 2.5 yıllık bir plan yapmıştık.. Geçen sezon herşeye rağmen başarılı günler geçirdik. Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve Marsilya gibi iki devi yenmeyi başardık. Ancak ligde bariz hakem hataları ile olmadık puanlar kaybettik.. Taraftarımızın desteği ile bir yerlere gelmeye çalıştık.. Bu sezona ise istediğimiz transferleri yaparak başladık.. Bugün şampiyonluk yolunda ezeli rakiplerimizden Galatasaray'ın 3, Fenerbahçe'nin 8 puan önündeyiz. Bugün Trabzon gibi bir deplasmandan puanla dönmeyi başardık. Oraya gidecek olan diğer rakiplerimizin neler yapacağını göreceğiz.. Bu arada bizim için en büyük üzüntü UEFA Kupası'nda Melalist yenilgisi oldu.. Bu nedenle Beşiktaşlı taraftarlardan ve kamuoyundan özür diliyorum.. Benim Beşiktaş'a gelişlerimde ve gidişlerimde benzer olaylar oldu.. Beşiktaş camiasını en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Ancak Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine geldiğimden bu yana ummadık şeylerle karşılaştım. Ben dışarıdaki isimlerle uğraşırken içeridekilerle de uğraşmak zorunda kaldım.. Burada aleyhimde yazan gazetecileri söylemek dahi istemiyorum. Biz sevinirken üzülen, biz üzülürken sevinen Beşiktaşlılar gördüm. Sevgili Beşiktaşlılar ben görevdeyken bir başkası ile görüşülmesine dayanamam.. Yüzüme başkası ile görüşülmedi denilse de yapılan ayaıptır. Bu nedenle görevimden istifa ediyorum.. Bu tabloya bakıp bu sezon şampiyon olurum diyebilirdim. Ben bu toplantıya girene kadar başkasıyla görüşmedik diyenler artık istedikleriyle görüşebilirler.. Ben Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam oldum.. Burada beni Beşiktaş'a getiren onursal başkanımız Süleyman Seba'ya saygılarımı sunuyorum.. Onun ilkeleri doğrultusunda görevimi yaptığıma inanıyorum.. Ama bir Türk antrenörü olarak bana yapılanlara dayanamam. Ben başkaları gibi paramı almak için kendimi kovdurtma çabaları içine girmem. İçimizde fırtınalar kopsa da, Beşiktaş'a karşı olan sevgimden dolayı susmak zorundayım. Bu nedenle basın mensubu arkadaşların sorularına cevap vermeyeceğim. Tek dileğim bana yapılanların benim yerime gelene yapılmaması. Taraftarların bana yaptığı ''Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'' tezahüratını unutamam.. Buraya adam gibi geldim, adam gibi gidiyorum. Herkese, tüm Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum..'' Sağlam bu açıklaması sonrası toplantıyı terkederken, basın mensupları genç hocayı ayakta alkışladı.. Tekrar görüşeceğiz hocam...hemde yakında... Güle güle "adam gibi adam,ERTUĞRUL SAĞLAM" |
Del Bosque,Riza, Tigana, Ertugrul Saglam... Hepsi Suçlu Yıldırım bey haklı |
ya ertuğrul abi keşke ben istifa etmiyorum demirören istifa etsin diyip gider yapsaydın bütün foyasını ortaya çıkarsaydın bizde arkandan yürürdük seni çok seviyoruz hocam HERKESE İNAT |
GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN İSTİFA DİYENLER KINA YAKARSINIZ ARTIK Bİ YERLERİNİZE O KADAR CAHİLSİNİZ VE O KADAR FUTBOLDAN ANLAMIYORSUNUZ Kİ BU BECERİKSİZ VE SAHTEKAR YÖNETİMİN BİLE OYUNUNA DÜŞTÜNÜZ ZAVALLI LEŞ KARGALARI |
Ertuğrul Hoca haksızlıklara kurban gitti. Ona sonsuz tşkler.. |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats: İrfan Kayahan |
[quote=Karetta2002;833028]İşte Sağlam'ın açıklamaları; -''Sözlerime ilk önce terör kurbanlarına rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum.. Beşiktaş'ın başına geldiğimde 2.5 yıllık bir plan yapmıştık.. Geçen sezon herşeye rağmen başarılı günler geçirdik. Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ve Marsilya gibi iki devi yenmeyi başardık. Ancak ligde bariz hakem hataları ile olmadık puanlar kaybettik.. Taraftarımızın desteği ile bir yerlere gelmeye çalıştık.. Bu sezona ise istediğimiz transferleri yaparak başladık.. Bugün şampiyonluk yolunda ezeli rakiplerimizden Galatasaray'ın 3, Fenerbahçe'nin 8 puan önündeyiz. Bugün Trabzon gibi bir deplasmandan puanla dönmeyi başardık. Oraya gidecek olan diğer rakiplerimizin neler yapacağını göreceğiz.. Bu arada bizim için en büyük üzüntü UEFA Kupası'nda Melalist yenilgisi oldu.. Bu nedenle Beşiktaşlı taraftarlardan ve kamuoyundan özür diliyorum.. Benim Beşiktaş'a gelişlerimde ve gidişlerimde benzer olaylar oldu.. Beşiktaş camiasını en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Ancak Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine geldiğimden bu yana ummadık şeylerle karşılaştım. Ben dışarıdaki isimlerle uğraşırken içeridekilerle de uğraşmak zorunda kaldım.. Burada aleyhimde yazan gazetecileri söylemek dahi istemiyorum. Biz sevinirken üzülen, biz üzülürken sevinen Beşiktaşlılar gördüm. Sevgili Beşiktaşlılar ben görevdeyken bir başkası ile görüşülmesine dayanamam.. Yüzüme başkası ile görüşülmedi denilse de yapılan ayaıptır. Bu nedenle görevimden istifa ediyorum.. Bu tabloya bakıp bu sezon şampiyon olurum diyebilirdim. Ben bu toplantıya girene kadar başkasıyla görüşmedik diyenler artık istedikleriyle görüşebilirler.. Ben Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam oldum.. Burada beni Beşiktaş'a getiren onursal başkanımız Süleyman Seba'ya saygılarımı sunuyorum.. Onun ilkeleri doğrultusunda görevimi yaptığıma inanıyorum.. Ama bir Türk antrenörü olarak bana yapılanlara dayanamam. Ben başkaları gibi paramı almak için kendimi kovdurtma çabaları içine girmem. İçimizde fırtınalar kopsa da, Beşiktaş'a karşı olan sevgimden dolayı susmak zorundayım. Bu nedenle basın mensubu arkadaşların sorularına cevap vermeyeceğim. Tek dileğim bana yapılanların benim yerime gelene yapılmaması. Taraftarların bana yaptığı ''Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'' tezahüratını unutamam.. Buraya adam gibi geldim, adam gibi gidiyorum. Herkese, tüm Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum..'' Sağlam bu açıklaması sonrası toplantıyı terkederken, basın mensupları genç hocayı ayakta alkışladı.. Tekrar görüşeceğiz hocam...hemde yakında... Güle güle "adam gibi adam,ERTUĞRUL SAĞLAM"[/quote Gitmeni isteyenlere bizde hiçbir söz etmiyoruz hocam sen etmemizi istemezsin , kendinde etmedin.... BENDE AYAKTA ALKIŞLIYORUM güle güle ''ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM'' |
Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam'ı da böyle harcadılar... Bravo!!! |
Hocam hersey icin tesekurler, adam gibi adamsin, bu yonetim oldugu surece bu takima basari haram. Kina yak YILDIRIM DEMIROREN, SAZ ARKADASLARI ve serefsiz basin allah belanisi versin |
Alıntı:
|
yönetim başarılı olacağını zanediyor ama görün rezil olacaklar sinan ın istifasını kabul etmemiş bu daha buyuk hata ertugrul hocayı engin - demiroren iklisi harcadı bir beşiktaşımız bir kurtulsaydı bu embesil adamlardan kendilerini adam zanneden kendi reklamları için beşiktaşta yöneticilik yapan bu karaktersiz insanlardan bir kurtulsaydı o zaman şampiyon olmasada başarılı olmasada hezimet yaşasada bu kada üzülmezdik başarının geleceğine inancımız olurdu hiç değilse ama şu saatten sonra rezil edecekler beşiktaşımızı taraftara medyaya oyun oynayan dansöz yöneticilere az kaldı defolup gideceksiniz.... |
yeni hayatınızda başarılar dilerim.delikanlı ca konuştuğunuz için gurur duydum sizinle. |
bunlara kim dur diyecek yaa :(:( |
allah bin bir türlü belalarını versin yediler klübü mafyayla(kendi çapında mafya) tüpçü bide dengesiz 2 tane alkolik yönetici var olur olmadık salakça açıklamalarda bulunuyorlar evlere şenlik bi klüp yaptılar valla ne farkımız var şimdi sirkten........................................... .. |
bu yönetimden nefret ediyorum :mad: tek yaptıkları beşiktaşa zarar vermek. helal olsun ertuğrul hocaya sonuna kadar destek veriyorum |
yazık oldu yha Ertuğrul Hocaya.Ben gidip gitmemesi gerektiği konusunda kararsızdım ama üzüldüm açıkçası.Bize yaptığın katkılardan dolayı sana teşekkür ediyoruz hocam.Beşiktaş taraftarı seni asla unutmayacak... |
Alıntı:
|
Lutfen biraz daha dikkatli yazalim ... ne o oyle kina yaksinlar, le$ kargalari falan ... burasi forum herkesin düsüncesine saygi duyulur ... ben istifa etmesini istiyordum .... getir kinayi yakayim ... |
ihsan abi kurtar bizi lütfen bize başkan ol. |
Güle güle sağlam. |
walla okurken gözlerim doldu aglıcaktım yıldırım bey yıne başkan hep teknik adamalr kötü onlar şuçlu dımı başkannn YÖNETİM İSTİFA YÖNETİM İSTİFA!!!!!!!! ADAM GİBİ ADAM ERTURUL SAĞLAMMM !!!!!! |
ağlayasım geldi ulan yönetim kendini kurtarmak için gene bizden birini kurban etti.. belki yönetimde iyi niyetli beşiktaş için bişeyler yapmaya çalışıo ama anlasınlar ya beşiktaşa zarardan başka bişeyleri dokunmuo.. yok işte başarı yok lütfen bırakın artık olmuyo...Ertuğruluda harcadık o adam gibi beşiktaşlılık duruşu olan ben insan şimdiye kadar hiç görmedim... |
ertuğrul hoca konuştu ben ağladım o konuştu ben ağladım... yazıklar olsun böyle yönetimede ertuğrulu yuhlayanlarada... çok ararsınız çok ...:(:(:( |
Erken geldi erken gittiii yolu açık olsun birşekilde kendisi ile birlikte sevinçlerimizde oldu,belliki geceleri uyumadığı basın toplantısında herhalinden belliydi onun bu şekilde gitmesinede malesef üzüldüm nefret ettiğim dalton'sinanın' bile bu kulüpten bu şekilde gitmesini istemem. Asıl handikap malesef yönetim kendi adına zaman kazandı gitmesi zaman alacak fakat onlar bu şekilde dahi gidemiyecek, kötü olaylar olur kulüp bu şekilde yönetilirse nereye kadar bu sabır bakalım. BU ARADa ŞÖYLE DÜŞÜNÜN ERTUĞRUL HOCA deneyimsiz di açıkçası bu kulübe erken geldi birkaç yıl daha çalışsa idi çok daha iyi olacaktı fakat hayırlı bir karar verdi 1 ay sonra kulüp karışır şimdiden söylüyoruum bu beceriksiz yönetimle , en azından Ertuğrul hoca bu enkazın altında kalmayack başarısız gözü ile bakılmayacak en azından ligde iyidi kariyeri adına güzel bir hamle yaptı .helal olsun sebayıda andı . bu arada ben Ertuğrulu beşiktaşın başında istemiyorsam sırf bunun için istemedim ileride kendini dahada iyi yetiştirir hazır bir şekilde bakarsınız başka bir yönetimle gelir . ama bu yönetim ve sinan hiçbir zaman geri gelemez . |
helal olsun sana ertuğrul sağlam adam gibi adamsın.keşke beşiktaşımıza daha güzel de futbol oynatabilseydin.seni hiç unutmayacağız.güle güle |
sağlam adam ertuğrul hocayı cok seviyoruz hatalı bi gidiş oldu insallah tekrar görüşürüz |
bu hoca gibi delikanlı hiçbir hoca yoktu abi.cok arayacağız cokk........ |
Her ne kadar 2 sene de takımı 1 kere oynatmayı bile beceremesen de yolun açık olsun es! |
Ağır mağlubiyetlerden sonra bile bu kadar üzülmemiştim!..Ağzına sağlık hocam, yolun açık olsun... |
Ben anlamıyorum Argone bile eziklerin başında. Bırakılırmı hiç Ertuğrul hoca.... |
yolun açık olsun... |
Bazı insanlar vardır ajan olarak başka ülke topraklarına girer yıkmak için ortalığı karıştırır acaba diyorum bu yıldırım demirören de mi bjk yi karıştırmak için gönderildi.artık hiç bir şekilde bişey istemiyorum bu yönetimden sırf siyah beyaz forma aşkına izliyeceğim maçları herkese saygılar çok üzgünüm çokk... |
Alıntı:
|
hocam nereye gidersen git sen hep adam gibi adamsın vallahi ağladım istifadan sonra bidaha adam gibi adam gelirmi bu takıma acaba |
helal olsun karakter namına her şey vardı ertuğrul sağlamda olmadı uyuşmadı takımla bi de tüpçü gibi bi yönetimle çalışmasınında etkisi var bunda kendisine başarılar diliyorum bundan sonra |
hepimiz duygusallaştık ve ertuğrul hocanın gitmesine üzüldük... 2 sene boyunca çok da iyi top oynayamadık o kesin. ama bence de bu konuda yönetimin tavırları hatalı, fatura yine bizden birine çıktı... üzgünüz |
Evet SAĞLAM gitsin diyenlere müjde sağlam bir şekilde sevinebilirler..Ammaa bundan sonra beşiktaşı dikkatli izleyecem sağlam beşiktaşı taşıyamıyor..beşiktaşın hocası değil diyenler yerine gelen teknik direktörün oynattıgı futbola bakalım ne diyecekler kötü gidiş olursa..Ya madem SAĞLAMLA OLMUYOR SEZON BAŞINDA DEĞİŞTİRİN HER OLUMSUZ SONUÇTA TEKNİK DİREKÖTR DEĞİŞSEYDİ FENERİN ŞİMDİYE 5 TANE TEKNİK DİREKÖTÜR OLMUŞTU. HER SONUÇTAN TEKNİK DİREKTÖR MÜ SORUMLUDUR BUNU DA ANLAMAK LAZIM 40 METREDEN GOLÜ SAĞLAMMI YEDİRMİŞTİR HAKAN'A YA DA GÖKHAN ZANLA ZAPONUN O ASSİSTLERİNİ SAĞLAMIN İSTEKLERİYLE VERMİŞLERDİR..GÖRECEĞİZ ARKADAŞLAR BEN İDDAA EDİYORUM MOURİNHO BİLE GELSE BU TAKIMIN OYNAYACAGI FUTBOL DEĞİŞMEZ İLK 3 HAFTA HARİÇ (ALINAN GAZLA İİ OYNAMAALAR OLABİLİR YALAN RÜZGARI) HAA EĞER BEŞİKTAŞ FIRTINA ESTİRİR İKİ KUPAYI DA ALIRSA İŞTE O ZAMAN BU FUTBOLCULARIN ÇOĞUNU GÖNDERMEK GEREKİR KARAKTERSİZLİK VE İKİYÜZLÜLÜKTEN DOLAYI!!!SÖZÜN ÖZÜ BU YÖNETİMİN ARTIK SÜRESİ DOLMUŞTUR SAĞLAMIN GÖREVİ DEVAM EDERKEN HENÜZ LİGİN BAŞINDAYKEN TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARINDAN DOLAYI KOSKOCA KULUBÜ AMATÖR TAKIM GİBİ YÖNETMELERİNDEN DOLAYI ARTIK BU GERÇEĞİ GÖRELİM KONGRE ÖNCELERİNDEKİ BU GEREKSİZ HAREKETLEERE KANMAYALIM... |
Hocam sen bu konuşmaları yaparken ben vergi dairesindeydim işim dolayısıyla . içim içimi yiyordu acaba sağlam ne konustu insallah takımın basındayım demistir kosa kosa geldim bir baktımki istifa etmissin o kadar cok üzüldümki ama seni bu hallere düşürenler utansın tribünler bile ikiye düşürüldü nasıl bir yönetim herkesi oyuna getirdi . hocam senin için cok üzüldüm hemde chok |
yolun acik olsun hocam istifa erdemdir diyip istifaya cagiranlar erdemli insan istifa eti siz hala ordamisiniz |
Boşuna adam gibi adam ertuğrul sağlam dememişiz. Giderken bile nasıl şerefli konuşmuş,bize yaptığı herşey için teşekkrler,helal olsun.. Her t.d suçlu yıldırım demirören haklı hep :) Sağlamı da istifa ettiren yönetim artık defol git..... |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |