![]() |
yönetim başarılı olacağını zanediyor ama görün rezil olacaklar sinan ın istifasını kabul etmemiş bu daha buyuk hata ertugrul hocayı engin - demiroren iklisi harcadı bir beşiktaşımız bir kurtulsaydı bu embesil adamlardan kendilerini adam zanneden kendi reklamları için beşiktaşta yöneticilik yapan bu karaktersiz insanlardan bir kurtulsaydı o zaman şampiyon olmasada başarılı olmasada hezimet yaşasada bu kada üzülmezdik başarının geleceğine inancımız olurdu hiç değilse ama şu saatten sonra rezil edecekler beşiktaşımızı taraftara medyaya oyun oynayan dansöz yöneticilere az kaldı defolup gideceksiniz.... |
yeni hayatınızda başarılar dilerim.delikanlı ca konuştuğunuz için gurur duydum sizinle. |
bunlara kim dur diyecek yaa :(:( |
allah bin bir türlü belalarını versin yediler klübü mafyayla(kendi çapında mafya) tüpçü bide dengesiz 2 tane alkolik yönetici var olur olmadık salakça açıklamalarda bulunuyorlar evlere şenlik bi klüp yaptılar valla ne farkımız var şimdi sirkten........................................... .. |
bu yönetimden nefret ediyorum :mad: tek yaptıkları beşiktaşa zarar vermek. helal olsun ertuğrul hocaya sonuna kadar destek veriyorum |
yazık oldu yha Ertuğrul Hocaya.Ben gidip gitmemesi gerektiği konusunda kararsızdım ama üzüldüm açıkçası.Bize yaptığın katkılardan dolayı sana teşekkür ediyoruz hocam.Beşiktaş taraftarı seni asla unutmayacak... |
Alıntı:
|
Lutfen biraz daha dikkatli yazalim ... ne o oyle kina yaksinlar, le$ kargalari falan ... burasi forum herkesin düsüncesine saygi duyulur ... ben istifa etmesini istiyordum .... getir kinayi yakayim ... |
ihsan abi kurtar bizi lütfen bize başkan ol. |
Güle güle sağlam. |
Türkiye`de Saat: 20:58 . |