![]() |
Demirörenden dolayı değil Beşiktaşlı olduğu için tazminat almadı çünkü oda biliyor paranın demirörenin cebinden değil Beşiktaş klübünden çıktığını.Ayrıca bu forumlarda çok aşırı tepkiler var bende ertuğrulun Beşiktaşın ağırlığını taşıyamadığını düşünüyorum insanlığına edecek en ufak bi lafım yok.Adam gibi adam tanımına bende katılıyorum tamamen ama farklı bi boyut biz işiyle alakalı tartışıyoruz. Ve unutmayalım ki Ertuğrul daha çok genç eminim tecrübe kazanıp daha iyi bir yönetimle beraber bu takımın başına tekrar geçecektir.Umarım o zaman daha tecrübeli ve uzun yıllar Beşiktaşa hizmet eder. |
Alıntı:
yani sonra arkaasından konusulsun ne kadar paragöz adamıs fln dıe |
Alıntı:
|
çarşı diyodum gerçek beşiktaş diyodum,ya var ya ondan da soğuttunuz be.. medya ya yem ettiniz,destek yerine köstek oldunuz, menfaaft için gitmesi gereken yönetini değilde belki de tek düzgün insanı gönderdiniz..helal olsun ne çarşıymış be |
YÖNETİMMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAAA |
alıcagı para tüpçünün parası degil beşiktaşın parası... beşiktaş sewdalısı beşiktaş taraftarı olan bir adamdanda böyle gitmesi beklenirdi ztn. |
adam gibi adam demiyoruz biz boşuna para isterse ordaki yönetimden ne farkı kalırdı hcoamın...kan ağlıyor içim resmen:( |
Alıntı:
|
Ertuğrul Sağlam kişiliği oturmuş bir adamdır Para için degil gerçekten beşiktaş aşkı için geldi bu göreve Ama degerini bilemediler Bunlarn arasında hem yönetim hemde taraftarlar var Ama ileride daha karanlık günler bizleri bekliyor Mumla aranacak Ertuğrul Sağlam |
bu büyük taraftar bu olaylar yakışmıyor :(:( |
Türkiye`de Saat: 17:28 . |