![]() |
Demirören Ve Ekibi !!! Artık İstifaaaaa Arkadaşlar yeter artık bu yönetimden çektiklerimizden, bıktık. bir an önce defolup gitsinler. Başkalarını suçlu gösterip koltuklarından kalkmıyorlar. Bizim bir şeyler yapmamız lazım. ARTIK YETER. YÖNETİM İSTİFA |
YÖNETİMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAA YÖNETİMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAA YÖNETİMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAA |
YÖNETIM ISTIFA |
YÖNETİMMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAAA |
! YÖNETİM İSTİFA ! ..SENİ İSTEMİYORUZ BAŞKAN.. |
YÖNETİMMMMMMM İSTİFAAAAAAAAAAA YETERRR ARTKKKKKKKKKKKKKK ! ! ! |
ya arkadaşlar sizi anlamıyorum bu yönetim naptıda sabrınız taştı böyle bir anda patladınız ne bilim çok karamsar bir haldesiniz sanki ligde kötü gidiyoruz anlamıyorum sizi ''biz seni sevinmek için sevmedikki''deyip bas bas bağırıyorsunuz sonrada yönetim istifa diyorsunuz yapmayın Allah aşkınıza bir Ertuğrul Sağlam gider bir Ertuğrul Sağlam gelir bu yönetim değilmi boboyu delgadoyu holoskoyu getiren daha ne istiyorsunuz anlamadım 5 yıldan beri şampiyonluk yüzü göremediğimize mi yanıyorsunuz yoksa rakiplerimizden daha az yıldızlı olduğumumuzamı hepsini elimin tersiyle itiyorum inanın!Hepsi vız gelir trıs gider bunlar Beşiktaş sevgisinin yanında halt etmiş!!bırakın bizden daha kötü durumlarda olan rakip takımlarımızın taraftarları bu şekilde protesto etsin biz siyah beyazız arkadaşlar siyahındada beyazındada takımımızın arkasında olalım.Her zaman yönetimden en iyisini istemek saçmalıktır |
O çok dillendirdikleri Beşiktaş'lı duruşunu sergileyen Ertuğrul Sağlam Hocamın karşısında saygıyla eğiliyorum.. Demirören yönetimi olduğu sürece birşey beklemiyorum! İstifa etmesi gereken asıl kişiler hala yerinde duruyor! Yönetim istifa! |
Yönetim istifa! U LAN YÖNETİCİLER SİZ KENDİNİZİ NE ZANNEDİYORSUNUZ ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAGLAM ÇOOOOOK ARAYACAKSINIZ BU ADAMI |
Herkez Ertuğlul Sağlam olamaz!..Adam gibi geldi, adam gibi gidiyor, alkışlanarak geldi, alkışlanarak gidiyor, kimseye nasip olmaz bu!..Demirören yönetimi şereften yoksun olduğu için, haysiyetsizlerden oluşan bir topluluk olduğu için istifa mistifa etmezler, edemezler!..Kulübü mahvettiler, ama işleri daha bitmedi, sonumuzu göremiyorum bu yönetimlen!.. |
ertuğrul hoca beşiktaşı cok sevidğinden ve bu şerefszlerle uğraşamayacağından istifa etti .. yönetim sana sesleniyorum birzcık seviyosanız beşiktaşı istifa yeter artık vallahi billahi sabırlar taştı.. |
ERTUĞRUL HOCAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM GÜLE GÜLE HOCAM.... DEMİRÖĞREN DE KINA YAKSIN futboldan anlamayan tek başkan |
istifa edin artık herkes gitsin yeni ekıp gelsın |
Ben hayatımda demirören ve ekibi kadar gurursuz kişiliksiz insanlar görmedim kendileri takıma ne kadar zarar verdiklerini görmüyolar hocaları kötülüyolar biraz onur varsa D.ören ve ekibi bi an önce istifa ederler adam gibi adam ertugrul hocayıda bıktırdılar istifa ettirdiler d.ören ve ekibi özellikle d.ören sinan engin ve levent erdogan kendilerine bol bol kına yaksınlar |
Demirörenle bu iş olmuyor bu zaten belliydi bir an önce bırakmalı görevi Tüpcüü Beşiktaşımızı rahat bırak |
istifa defol git bu taımdan defollll |
YÖNETİM İSTİFA YETER ARTIK KAÇ SENEDİR HEP ÇİLE HEP ÇİLE GELDİNİZ GİBİ GİTMESİNİDE BİLİN!!!! |
sinan vede demirören gidin artık düşün yakamızdan yetti gayri yetti... |
5 yılda 5 hoca , Harcanan 120 milyon dolar , Saçma sapan davranışlar hareketler , Bir sürü skandal , Beşiktaş isminin küçük düşürülüşü , Hiçbir şekilde gelmyen sportif başarı ... kimin icraatları bunlar ? Ertuğrul'a Beşiktaşa zarar veriyorsun ,erdemli ol istifa et diyenlerin :) Defolun gidin artık defolun. Beşiktaş taraftarı stadda ,caddede sokakta internette ,heryerde bu yönetimin gitmesi için tepkisini göstermezse en büyük ihaneti kendi kulübnüe yapmış olacaktır. Bu adamlar bu kulübü batırmadan taraftarın duruma el koyması gerekir. Beşiktaşa 5 yıldır vermediği zarar kalmamış adamlara tepki göstermemek , "Beşiktaşı seviyoruz" bahanesiyle stedata hiçbirşey olmamış herşey güllük gülistanlıkmış gibi tezahurat yapmak Beiiktaşlılık dğeildir. Bu arada Bu yönetim Değilmiydi Delgado ve Holoskoyu getiren daha ne istiyorsunuz diyen arkadaşa şunu söylemek istiyorum. İşte , biz Delgado ,Tello ,Cisse gibi adamları yıldız sandığımız için büyük maçlarda böyle rezil oluyoruz |
Alıntı:
|
Demirören varken beşiktaş haberi okumak bile sıkıcı ben ümidimi kestim bunlar kovulana kadar gitmez birileri göndermeli |
Yeter Yıldırım Demirören yeter,yeter Yıldırım Demirören yeter |
Alıntı:
1- Bu adam değil miydi, hakem hatalarının üzerine paf takımla maça çıkacağız deyip çıkmayan? 2- Bu hareketiyle takımın moral mativasyonunu alt üst edip Liverpool'dan tarihi fark yememize sebep olan? 3- Haluk Ulusoy federasyonunun arkasındayız deyip, saha sonra bu iş Haluk Ulusoy federasyonuyla yürümez diyen? 4- Gerek Rıza Çalımbay, gerekse Ertuğrul Sağlam takımın başındayken başka teknik direktörlerle görüşen? 5- Yine gerek Rıza Çalımbay, gerekse Ertuğrul Sağlam'ın sonuna kadar arkasındayız deyip, iki gün sonra bu kişileri bir kalemde silen? Şu an aklıma gelmeyen daha bir sürü yaptığı hatalar sonrasında sen hala bu adamla devam diyebiliyor musun? YETERRRRRRRRRR DEMİRÖREN İSTİFAAAAAAAAAAA REZİL ETTİN BİZİ ALEME, YETEEEEEEER !!!! |
bir Ertugrul |
Arkadaşlar bu yönetimin gitmesi için daha değişik, daha etkin yöntemler kullanmalıyız. Bence Beşiktaşımızın maçlarında 90 dakika başka bir tezahürat yapmadan yönetim istifa sloganları atmalıyız. Bundan sonraki maçlarda bunu yapalım lütfen. Lütfen tribün liderleri arkadaşlarımızı göreve çağırıyoruz, hep birlikte tek ses, tek nefes yönetimi istifa etmek mecburiyetinde bırakalım, Beşiktaş'ımızın iyiliği için. |
bir Ertuğrul Sağlam gider bir diğer Ertuğrul Sağlam gelmez işte sorun da bu.4 buçuk yıl içinde bi sürü teknik adam değişti ne oldu sıfır elde var sıfır.Şimdi bu yönetim Ertuğrul Hoca gibi bi teknik adamı da kaybetti ama yönetim halen görevde ne olcak şimdi yeni teknik adam gene sıfır elde sıfır.Ertuğrul Hoca ma yapılan haksızlık da cabası. Bu nedenle Artık yeter YÖNETİM İSTİFAAAAA.BIRAK YAKAMIZI ARTIK demirören ve ekibi... YÖNETİM İSTİFAA... YÖNETİM İSTİFAA... |
Alıntı:
|
ya Demirören 4 yıldır su takımın başkasının hala ögrenemedinmi sabırlı olmayı sakin kafayla düşünmeyi tamam 4-1 yenildik elendik kupadan hemen gidip baskalarıyla konusmalar ne yaa önce Bjk'ın TD konusman lazımken neler yapıyorsun sonrada Ertugrulun yüzüne yalan söylüyorsun konusmadım takımın basındasınız diyorsun senden cok sey istemedik sadece sabırlı düşünüp Ertugrula sana güveniyorum bu sezon sonuna kadar takımın basındasın diyip o güvenceyi verseydin gör bak neler oluyordu Ertugrul daha cok canla basla bu takımı sampiyon yapmak için calışmayacakmıydıki zatende yapıyordu ... bir Faruk Süren kadar olamadın be Demirören ne diyim ben sana en kısa sürede bırakırsınız inşallah yapamıyorsunuz cünkü baskanlık ve liderlik vasfı yok sende kurdugun yönetimde rezil ötesi parayla bu işler olmuyo malesef... |
DEMİR ÖREN SEN ÖNCE YÖNETİCİLİĞİ ÖGREN. BU ADAM OLDUKCA BEN HİÇ Bİ BEŞİKTAŞ MAÇINA GİTMEM, İZLEMEM. UMARIM BU SENE ORTA SIRALARDA BİTİRİRİZZZZZ. DEMİRÖREN İSTİFA BEŞİKTAŞ BAS GAZA |
Alıntı:
|
ŞEREFSİZ İNSANLAR ŞEREFLİ ADAMI YAKTINIZ(ŞEREFSİZ:DEMİRÖREN WE SAZ ARKADAŞLARI) |
Birlik olup yonetime tepkimizi gosterelim |
ONLAR BU SAZI BIRAKMAZLAR SİZ YORULMAYIN ARKADAŞLAR ONLARDA ŞARKIDA BİTMEZ TÜRKÜDE ONLAR SAĞLAM GİBİ DAHA COKKK ŞARKILAR ÇALICAKLAR DEĞİŞTİRCEKLERRR BASİRETSİZ ADAMLAR TOPLULUGU |
küfür etcem olmıcak yaaa ayıp ulan bu yaptıkları |
ABDyim Turkiyede olsam tek basima da olsam yururdum artik tepki koyma zamani |
bizim gibi dunupte hicmi stada giden yok anlamıyorum neden yonetim istifa pankartları acılmıyor???????? |
arkadaşlar bence herkes ılk ınonude kı macta aynen şöle baıgrmalı.saçma olmamıstır ınsallah:) yıldırım demıroren başımızın belası. yıldırım demır oren basımızın belası sonunda 4 üncüyüde yolladı leş kargası adımız çıktı süzgece;olduk onun jıgolosu adımız cıktı suzgece;olduk onun jıgolosu git deyınce de gıtmezkı ********ler tayfası gıt deyıncede gıtmezkı ********ler tayfası herseyi berbat ettın;sonumuzu getırdın herseyı berbat ettın;sonumuzu getırdın sana artık ne denır bilmem ki; Allah belanı versin sana artık ne denir bilmem ki;Allah belanı versinn yıldırım demır orennn yettttteerrrrrrr yıldırım demır oreeen yeeeeteeeerrrrr. |
Maçlarda artık yönetim istifa sesleri yükselmeli. |
yönetim dansöz gibi bir söylediği bir söylediğini tutmuypr orada başkan birşey söylüyor farklı bir yerde manajer daha değişik birşey söylüyor as başkan daha değişik birşey söyleyip teknik direktörde farklı birşey söyleyebiliyor aynı konuyla ilgili....bu nasıl bir yönetim oldugunu gösteriyor sanırım ...artı bu yönetimin tek kalmasını isteyen rakiplerimiz çünkü başarılı olmamızı rakiplerimiz istemez...beşiktaşlılık duruşu demeleri bile beni uyuz ediyor ya...beşiktaşın maddi değerlerinide mahfettiniz manevi değerlerinide ...... |
yönetim değil başkan beşiktaşta yönetim yok sadece başkan var. bu adamın beşiktaşlılığından şüphe ediyorum. beşiktaş başkansız kalsa aziz yıldırımla adnan polat a sorup klubü yönetseler bundan kötü olmazdı. |
Türkiye`de Saat: 12:14 . |