![]() |
sizce kim gelmeli? biliyorsunuz Ertuğrul Sağlam istifa etti peki siz takıma teknik direktör olarak kimin gelmesini isterdiniz? http://img369.imageshack.us/img369/7...k800500qk0.jpg |
bi arkadaş barcelonanın eski teknik direktörünün geldiğini söyledi doğrumu bilmiorum ama yabancı teknik direktör alıncak diyorlar bu olmalı heralde |
eğer Rijkaard'sa gelirse adama sorarlar bu elinde dünyanın en iyi oyunclarını topladı ronaldinho dahil bu adamlara top oynatamadı Beşiktaşta napacak diye. |
ronald koeman |
Alıntı:
|
Bence JOHN BENJAMİN TOSCHAK |
Valla tecrubelli biri olsun kim olursa olsun yeter ki tecrubesi olsun |
Alıntı:
|
Şimdilik M.Denizli'nin gelmesini isterim...Başka aklıma gelmiyor Türk hoca... |
eğer uzun süreli anlaşma yapılacaksa illa david o'leary gelsin |
samet aybaba tercihim ama olması cok düşük bi ihtimal.. |
Arkadaşlar bence türk hoca olmalı yoksa bu senede şampiyonluk hayal olur ... Zaten yabancı hocada gelse takımı kel sinan yapar pfff |
Rıdvan Dilmen.. |
Şu anki en mantıklı hoca Mustafa Denizli başka kim gelirse gelsin luçe hariç bu senede çöpe gider. |
Yerli veya yabancı bizim için önemli olmamalı, önemli olan korkak futbol anlayışını değil, ofansif, atak oyun anlayışı, en iyi savunma hücumdur felsefisine sahip, takımı tam saha prese dayalı oynatacak bi teknik direktörün gelmesi. Bu kriterlere uygun her teknik direktör olabilir bence. Çünkü biz yenilsek bile oynadığımız oyunla gurur duyacağımız bi takım seyretmek istiyoruz. |
Beşiktaşım için hangisi hayırlısı olucaksa o gelsin |
mehmet ekşi |
Bunlar gider şimdi Gordon Milne'yi getirir.Bu yönetim isterse mourinhoyu getirsin yine bir şey olmaz.DEMIROREN ISTIFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TEK BUYUK BESIKTAS |
lucescu dan başkası bu takımı toparlayamaz. |
samet aybaba olmalı bencede gittiği her takımda başarılı oluyo.ve tam bi beşiktaşlı bence... |
Alıntı:
|
valla almanyadan bi antrenor istiyorum sahse denizli gelirse mac falan izlemem ama almanyanin yeni nesil antrenorlerinden birini istiyorum armin weh ilk tercihim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede samet aybaba uygun bir antrenör. işini ciddi yapıyor. sert bir adam. en azından futbolculara bırakmıyor meydanı |
Alıntı:
|
Konusmaya bile gerek yok. LUCESCU LUCESCU LUCESCU !!!!! |
daniel passarella diyorum |
yerli hoca gelmesin,ertuğruldan ne farkı olacak ki,ama yabancı hoca da ocak a kadar zor.o zaman mutlu ve mehmet ekşi ocak a kadar takımın basında olsun,devre arasında kadar da yabancı hoca takımı ve ülke futbolunu tanır... |
bize şampiyonluğu getirebilecek 1 adam varsa o da daum...bu yönetimle başkası yalan... |
kimse gelmesin ....isin moku çıktı artik |
süpermen gelsinn :) |
Alıntı:
|
Sergen Yalçın |
Lucescu en uygun isim. Yerli hocalarında Ertuğrul Sağlam'dan pek farkı olacağını sanmıyorum. Sinan Engin ve Yıldırım Demirören'in bu kulüpten gitmesi ise en büyük transfer olacaktır bizim için.. |
Gonullerdeki adami getirsinler sonra sampiyonluk gorelim |
Benim istegimle olsa SAMET AYBAB coktaaaan bu takimin basindaydi.Ama bu isin olmayacagi gün gibi acik:( |
Adnan AYBABA gelsin yardımcılığınıda ziya şengül yapsın süper olur :D |
Türkiye`de Saat: 02:26 . |