![]() |
Evet, öylemiş, C.Ronaldo'yu da getiriyormuş yanında... |
Franklin Edmundo Rijkaard,a şu an yanlızca teklif götürüldü fakat olumlu yada olumsuz cevabını cuma gününe kadar vericek ikinci alternatif olarak Gerard Houllier Fransa Milli Takımı'nın yanısıra Liverpool, Paris Saint Germain ve Lyon gibi takımların başında bulundu ve şu anda yönetim yerli hoca düşünmüyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
genel sekreterimizle bazı iş ilişkilerimiz var şu an futbolcuların bile coğunla aram iyi fakat onlara bile konuşma yasağı kondu fakat ben sizlerle bunu paylaşmaktan memnunum yakında basında kokusu çıkaçak bilginize Osieck de olabilir 3 teknik adamla görüşmeler var. |
ben birsey soleyeyim Dunyanin en kral teknik direktoru gelse basarili yapamaz besiktasi bu yonetim kafasiyla |
Bu takım kimi getirirse getirsin isterse şampiyonlar ligini alsınlar,105 yıllık çınarın boynunu eğdiren tüpçü ve değnekçisi sinan gitmedikçe gelecek hiçbir başarı umrumda değil. |
sizlere katılıyorum atasözümüz neder balık baştan kokar bunun yanında kurunun yanında yaşda yanar yönetim kendi hatalarını ve ayıplarını örtmek için zaten ertuğrul hocayı suçlu gösterdiler ve istifaya zorladılar bunu başardılar şu anda takım iyikötü şampiyonluğa koşan takımımız ama ertuğrul hoca futbolcumuz olduğu dönemlerde yapılan haksızlığın aynısını yaptılar kısacası iyiler kaybetti kötüler kazandı ve yönetim istifa etmediği sürece 105 yıllık takımımız tarihin en kötü sezonlarını yaşayacak... |
evt aynen bu basiretsiz beceriksiz yönetim başta olduğu müddetçe gelecek teknik adamın işi çok zor..ayrıca wikipedia da bilgileri istediğiniz gibi değiştirebilrsiniz.. |
del bosque olayından sonra luce dışında yabancı gellmezzzzzz...... |
beşiktaşa kariyerli hoca gelmez ertuğruluda zaten o yuzden aldılar avrupada antrönör bulamadılar ertğrulu getirdiler bence türkiyeden birini alacaklar gibi geliyor. tiganayla aslında işler iyidi tiganaayı gönderdiler anlamsız bir şekilde adam mercimekle fasulyeyle 3 kupa kaldırdı sabretselerdi bugun daha iyi yerde olabilirdik.hollandalı teknik adam alırlarsa her hafta hezimet yaşarız türk futbolcusu hollandalı gibi ayağında topu tutaıyor o mantaliteyi ögrenemez hidingin yardımcılıgını yapmış biri hiding de fenerde görev yapmıştı küme düşürecekti takıma hatırlarsanız bak şimdi fener aragonese sabrediyor meyvesini seneye alırlar bence bizim yönetim dansöz gibi kıvırıyor ancak ... |
Türkiye`de Saat: 11:13 . |