![]() |
çarşı nın hiç mi suçu yok efsane başkan seba yı bile protesto,hatta küfür edip istifaya zorlayan,klübü sıfır borçla şampiyon yapan bilgiliye bi sezon bile katlanamayan ama başarısızlıkları saymakla bitmeyen,bjk mizi borç batağına sokan,ligin diğer takımlar tarafından en sempatik karşılanan takımını en az fb kadar antipatik yapan,bjk nin kendi çocuklarına birbir kıyan,kariyerli yabancı hocalarıda harcayıp klübümüzü küçük düşüren ve artık saymaktan sıkıldığım kadar yanlış yapan demirörene doğru düzgn protesto neden yapılmadı,yoksa gazetelerde yazan menfaat ilişkisi doğru mu ? bi mağlubiyetle,medya ve akılsız yöneticilerin gazına gelip ertuğrulu harcatan çarşı yı kınıyorum... |
Sonuna kadar haklısın ama istifa etmiyorlar işte.... |
iyi bi konuya değinmişsin arkadaşım ben de çarşıyı çok severim kelimeler yetmez zaten bizim taraftarımızı anlatmaya ancaakkk bu basiretsiz yönetime hala neden tepki koymaktan kendilerini alıkoyuyolar anlamış değilim.satılmış olduklarına falan kesinlikle inanmıyorum kolpa basında çıkan vesveselerden biri bence.ama artık demirören yönetimine tepki koymaları gerekiyo!!! |
çarşı istesin ama canı gönülden istesin demiröreni istifa ettirebilir bu güç çarşı da var.Bu suskunluk neden anlamış değilim. |
çarşı istese demirören orda duramaz ama işine gelmiyor |
Alıntı:
|
Ben hep söylerim beşiktaş taraftarının gösterdiği aşırı sevgi ve buna bağlı olarak gösterilen sabırsızlık beşiktaşa zarar veriyor. |
Alıntı:
|
konuyu acan arkadaşa katılıyorum,tamamen doğruları yazmış.. |
benim ne zamandır kafamı kurcalıyor bunlar bi bilsen... hasır altı etmesem kendimizden soğuyorum.o yüzden aklıma getirmek istemiyorum.. dönüyor birşeyler kardeş dönüyor...!! |
Türkiye`de Saat: 05:06 . |