![]() |
Ve Sinan Engin de Gitti!.. Beşiktaş'ta teknik direktörlük için Mustafa Denizli ile anlaşılması sonrası menajer Sinan Engin görevini bıraktı!.. Futbol Gündemi programında konuşan Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in haberine göre, Sinan Engin sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti. Bu arada siyah beyazlı takımda Mustafa Denizli'nin teknik direktörlük görevine getirilmesiyle menajerlik sisteminin kaldırıldığı öğrenildi!.. Denizli’nin yardımcılığına Tayfur Havutçu’nun getirilmesi konusunda kesin olarak anlaşmaya varıldı. Siyah beyazlı takımda, Sergen Yalçın’ın da antrenör olması bekleniyor. Mustafa Denizli’nin Sergen Yalçın ile bu konuyla ilgili olarak görüşeceği öğrenildi. Kaleci antrenörlüğü için ise 2-3 ismin gündemde olduğu ve görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında… maraton.com.tr |
ohh be güsel haber..herşey güsel olacak,,bide yönetim istifa etse tam olacak |
Güle güle sevgi kelebeği :) |
Hayırlı şeyler olmaya başladı sanki =) Resmen mutlu oldum bi anda =) |
gittiyse ne mutlu...ama çıban başı tüpçü hala koltuğunda...sıra ona da gelmeli... |
En azından istifa etmesi gerekenn biri istifa etti. |
süper bir haber sıra yönetimde |
başkan gitmedikten sonra hiç bişey farketmez |
çok şükür... sıra dertörende |
şükür bugünleride gördük:) |
Haydi yönetim sıra sende |
hayirsizin biri gitti diyeri kaldi ;) |
Doğrumu bakalım |
bu haber gerçekmi yoksa rüyadamıyım allahım ya hadi bakalım inşallah sıradaki demirören vardır |
ben herzaman şunu dedim ertuğrulun gitmesi birçok olayı değiştirecek demiştim beni anlamayanlar oldu.şimdi sadece yönetim kaldı. |
KAC GÜNDÜR SU FORUMDA SORUYORUM ICINIZDEN BIR TANESI SINAN ENGIN I NEDEN ISTEMEDIGINIZIN MANTIKLI ;ELLE TUTULABILIR BIR GEREKCESINI GÖSTEREMEDINIZ,HERKESIN AGZINDA EZBERLENMIS "KELLE ISTERÜK"baska da bisey degil. Yok saibeymis de yok görgüsüzmüs de suymus da buymus da,acin bir izleyin bakalim BESIKTAS in 100.yil belgeselini orda hangi takimlarin yöneticiler ne tür pislikler ve saibelere bulasmislar .GS nin Ankaragcü nü 8-0 yendigi macta SAIBE yok degil mi o zamanki yöneticiler hepsi sütten cikmislardi sanki. Kusura bakmayin da hepinize yaziklar olsun resmen bir kelleyi aldiniz. HAYIRLI OLSUN!! |
Helal olsun. Mustafa Denizliyi beğenmeyen arkadaşlar işte size cevabı ilk işi Sinanı şutlamak oldu. Bravo hocam:top::top::top: |
Bence Sinan kovulmamalı idi.. Onunda kulüpte yapacağı iş muhakkak vardı yaa.. Otopark bekçiliği,çamaşırhaneden sorumlu genel menejer,Demirörenin ayakkabı parlatıcısı,Topların şişirilmesinden sorumlu menejer gibi...:D:D |
Alıntı:
|
Sinan Engin "Henüz Bırakmadım!” 09.10.2008 14:28:00 “Herkes kötü olmuş. Herkes bir şeyleri kötülüyor… Denizli benimle çalışmak için ısrar ediyor. Şimdilik düşünüyorum. Ben Beşiktaşlıyım. Bırakmadım. Başkanla konuşacağım, sonra açıklama yapacağım..." "Beşiktaş Sinan'ı kaybetmemeli. Mustafa Denizli ile birlikte bu takımı şampiyon yaparız. Yarın Ertuğrul da açıklama yapacak. Beşiktaş'taki tek doğru adamın Sinan olduğunu söyleyecek. Başkanla konuştuktan sonra ben de gerekli açıklamaları yapacağım..." Bu sözler Sinan Engin'e ait... Birkaç dakika önce söylendi. Şu dakikalarda Başkan Yıldırım Demirören'le konuşuyor... Gelişmeler Medyaspor'da... |
Alıntı:
Teşekkürler, bir kelleyi aldık, eğer bunu bizler becerebildiysek gerçekten ama gerçekten ne mutlu bize;) Neyin yazığı olsunmuş, sen buna kelle diyorsan bizde o kelleyi tamamlayan vucuduz, kalbiz, böbreğiz, el, parmak, herşeyiz... Sen Sinan Engin hakkında çok birşey bilmiyorsun ya da menejerlik veya menejerin görevlerini bilmiyorsun.. Bunu sadece biz demedikki taaaaa Lucescu zamanında söylenilmiş bi söz.. Hatırlatırım, (Bu adamı tesislere sokmayın, hiçbir iş yapmıyor, takım arasında gruplaşma ve huzur kaçırmaktan başka bir görevi yok, bu adam olduğu sürece ben yokum) dedi ve gitme sebeplerinden biriside o oldu. Sen ve bizler olayı dışarıdan takip etmekten başka birşey bilmiyoruz. Biraz önyargılıyız ama haklıyızda.. Şu gerçekleri hiç duydunmu bu adam hakkında, yurtdışına gidiyor, kör sakat bi adam buluyor, anlaşıyor sonra Yıldırım Demirören grubuna kolayca yedirebiliyor 2 kuruşluk adamı 5 kuruşu getiriyor, 3 kuruş futbolcuya 2 kuruşta cebine kalıyor.. Ve son söz Tigana'nın dediği gibi, Sinan Engin Beşiktaş'ta kaldığı sürece hiçbir antrenör başarılı olamaz, o Beşiktaş'ın bir kanseridir, bu hücreyi koparıp atmadığın sürece Beşiktaş sürekli geriler.. BEŞİKTAŞ'ımıza hayırlı olsun. Eğer senin tabirinle kelleyi aldıysak NE MUTLU BİZE.. GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ İNŞALLAH!!! Sağlıcakla kal güzel kardeşim... |
bak buna sevindim :D:D:D saglama üzüldüm :(:(:( insallah hersey eskisi gibi olur |
sonunda ya kırım kongo kenesine koparıldı vucuttan... |
herşey çok güzel olacak inanın çocuklar inanın... yupi...ne güzel bir gün ya artık hayatımızda Sinan Engin yok...süper ya...menjerlik sistemide kalmış oohhh ...ne güzel...Beşiktaşıma hayırlı olsun... |
Alıntı:
sana sonuna kadar katılıyorum...Ağzına yüreğine ve kalemine sağlık ...gerçekleri görmek için at gözlüklerini çıkarmalı inasnlar ve Sinanı seviyoduk diyede konuşmasınlar...Her kaybettiğimiz maç yeterde artar bile..neden aramak mı gerekiyor.birini, sevmemk için en güzelini lucesqu söyledi sinan giderse gelirim..yani kimse onu sevmiyor. bu açık değilmi...neden gerekmez.. umarım hakkımızda hayırlısı olur |
evet buna kelle almak denılıyorsa cok sukur ki aldık. besıktasa yararından cok zararı olan bır kısıyı gonderdık allah yıldırım dertören ve ekıbıne de nasıp etsın |
süper haber tüpçüde bıraksa tam süper olacak :D |
Alıntı:
Sizin adaminiz Ertugrul Saglam i da gördük,HIGUAIN a kac milyon dolar verdi?? ya da Diatta ya ?? ya da GORDON a bunlari unutmak icin gercekten özel bir caba göstermek gerekir. Yahu adamin aldigi futbolcular ortada takimin savunmasinadan yana bir sorun var mi?Kim getirdi bunlari?SAGLAM mi? Tigana nin dedigi gibiymis yahu adamin bir karisina küfretmediginiz kaldi ya simdi sahidiniz mi oldu?Adamin ne ac gözlülügü kaldi ne serefsizligi. peki yarin Ertugurul cikip ta Sinan Engin hakkinda olumlu biseyler söylerse yüzünüz kizarmicak mi? Kusura bakmayin da pek sanmiyorum kizarcagini!!! |
hadi bakalım hayırlısı olsun inş aratmaz kendini:D (o na ne şüphe):) |
hadi be inanmam:D gerçek yaww iii hadi sıra yönetime gelmiş demek :) |
bu insanların istifalarının devam etmesini diliyor demiröreni de bekliyoruz =)) |
oleyyyyyyyyy:D:D yaaa doğrumu bu haber allahım nolur doğru olsunnnnn |
Alıntı:
dogru alev dogru cok sukur kurtulduk |
Son zamanlarda duydugum en iyi haber Allah Yıldırım Demirören'ede nasip etsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Güle güle :) bir daha gelmemek üzere inşallah...... |
Beşiktaşımıza hayırlı olsun |
denizli'nin gelmesini mi bekledi yaw bu kadar |
Doğru ise güzel haber. |