![]() |
siyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah |
sezon sonu şampiyon olsan sonra şampiyonlar liginde final oynasan yinede demirören isitifa.... benim denizliye takıntım yok ama daha 2 gün önce dediğinin bugün tersini yapan hiçbir sözünün arkasında durmayan beşiktaşın itibarını iki paralık eden klubü maddi manevi çöküntüye uğratan şe refsizin birdir istifa etmesi gerekir. biz 2.ligde oynasak o stad 40 bin çeker bi okadarda dışarda kalır herşey şampiyonluk değil |
Beeeyaaaaaaaaaaaaaaaazz |
içimden bir ses sanki şampiyon olacağımızı söylüyor... |
en büyüüüüüüüüüüüüüüüüükkkk |
BeeeşiiikTAAAAŞ..... |
şampiyoooooooooooon |
BEEEŞİİİİİKTAAAŞ.. |
Alıntı:
Bende bu taraftarları anlamıyorum. Şampiyon olunca hersey iyi mi olcak böyle şampiyonluk yere batsın.Olan oldu şak şak mantığı taraftarında kanına işlemiş.4.5 YILDA hala akıllanmadılar. Mustafa denizlinin küfürlerle fenerden kovulduğu ancak iranda takım bulabildiği günleri ne çabuk unuttunuz??Futbol bilgisi çağ dışı kalmış bir hoca.Kolpa basın gözlerinizi ne kadar da çabuk boyadı. 5 maç kredi veriyorum kendisine...Yanılmayacağımı göreceskniz.. |
Bu kadarda önyargılı olmayın artık. Mustafa Denizli çağdışı falan demek tamamen taraflı bir yorumdur. Ertuğrul Sağlam çağdaş futbol oynattıda ne oldu iki senedir diye düşünmez mi insan? |
Türkiye`de Saat: 09:07 . |