![]() |
Protesto Ertuğrul SAĞLAM'ı beğenmeyenler,Mustafa DENİZLİ'yi nasıl beğendiler anlamıyorum ve yönetim gidene kadar beşiktaşın maçlarını seyretmeme protestusuna sizleride davet ediyorum... Ertuğrul SAĞLAM'ın gittiğini duyunca sanki babam ölmüş haberi aldım :(:( |
Beşiktaş'a bir getirisi olmayacak boş şeyler bunlar. |
Kişiler gelip geçicidir biz Beşiktaş a aşığız... |
Alıntı:
Kime göre boş..? Oturduğu yerden hiçbirşeyden haz almayanlara mı boş? Yönetimin yalakası gibi davrananlara mı boş? Yoksa takımına candan bağlı, geleceği görebilen harbi BJK taraftarlarına göre mi boş? |
Bende Ertuğrul Sağlam bu takıma hiçbir zaman büyük takım gibi top oynatamamışken , nerdeyse 3 farklı galibiyetimiz yokken , 8-0 ı metalisti yaşamışken , geçen yıl şampiyonlar liginde nerdeyse 30 gol yemişken, hiçbir derbiyi kazanamamışken, bu yılda hiçbir maçta iyi top oynanmamışken , ümit vermiyorken, Hacettepe olsun , Liverpool olsun hiç farketmeden her maçta ezik , hücum edemeyen, rakip sahaya yerleşemeyen , bekleri hücuma çıkmaktan korkan , sıkıcı , pısırık bir takım izliyorken , 1 tam sezonu Beşiktaşın başında geçirip , transferleri kendisi yapıp geçen yılki avrupa bozgununu üstüne birde bu yıl ikinci sınıf UEFA kupasında 20 yıl çönceki türk takımları gibi guruplara bile kalamamış ilk turda elenmişken, bunun üstünehayat devam ediyor gibi , hırstan vizyondan uzak bir laf edebilmişken Ertuğrul Sağlam'ın nesinden memnundunuz onu anlayamıyorum. Beşiktaşlılık duruşu , adamlığı efendiliğine hiçbir lafım yok. Başımızın üstünde ama, bunlar büyük takım çalıştırmak için yetmezdi ve yetmedi de... |
:congrats::congrats: Alıntı:
|
sene sonu şampiyon olunca prtesto felan kalmaz olamazsa bizde sana katılırız zaten |
Alıntı:
Baki olan her daim Beşiktaş'tır, gerisi teferruattan ibaret. |
Eryğrul için üzülünler ikiye ayrılıyor 1-)sadece gidiş şekline ve zamanına üzülenler 2-)teknik adamlığını beğenenler(Bu son grup oldukça az) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya ertuğrul sağlamı sevmekle, işini ayırmak gerek..evet ertuğrul çok iyi bir insan ve çok bir Beşiktaşı olabilir fakat futbol takımımızn kendisine ağır geldiğide açıkca ortadaydı.Neden bu kadar büyütüyorsunuz.Mustafa denizli dediğin ve beğenmediğin adam fenerbahçeyi şampiyon yapmış ve galatasaraya Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynatmıştır. bir teknik direktördür.Bu adamın teknik direktörlüğüyle ertuğrul sağlamı kıyaslamak yanlış.Tamam Ertuğrulda Beşiktaşlı olabilir gönderilişide tartışılabilir ama futbol adına bize hiçbir katkısı yoktu ki istediği futbolcular ve yaşanan zararlarda cabası ( higuen, gordon, diatta vs.) Demirörenle alakalı fikirlerine katılıyorum ama Denizlinin gelişi futbol adına zarar değil yarar getirir bunu görün artık.En azından kendine şunu sor Ertuğrul ne yaptı bu takıma ne kazandırdıda gidişini bu kadar yok babam ölmüş gibi hissediyorum diye değerlendirebiliyorsun.?şampiyonmu yaptı yoksa kupamı aldı ? şampiyonlar liginden veya uefada 2. turamı çıktı ne yaptı yani ? |
hiçbir kimse Beşiktaş tan daha önemli değildir... |
Benim Beşiktaş'a küsme gibi bir lüksüm yok,olamazda... |
Alıntı:
Bu adamlar bile başarısız olmuşken..Ertuğrul'un sözde başarısızlığı neden bu kadar büyütülüyor ki? Ya da Denizli'nin başarılı olacağını km garanti eder bana? Edebilecen mi? Ertuğrul Hoca onca şeye rağmen Geçen sezonu 2. ile aynı puanda bitirmemizi sağlamıştır..İçerde avrupada Devlere futbol dersi verdirtmiştir..Oynadığı derbilerin içerdeki fener maçı hariç hepsini kazanmıştır bence..Nitekim Samiyeni hatırlayın..Nitekim Saraçoğlunu..Hanginiz aksini iddia edicek.. Genel anlamda şöyle bir görüş de var.."Ertuğrul iyi futbol oynatamıyor"... Ertuğrul sihirbaz flan da bizler mi bilmiyoruz..Ya da doğa üstü güçleri var ve oyunculara bunları aktarmıyor bilerek de takım öyle mi kötü oynuyor..Bugün hangi hoca gelirse gelsin bu kadro yapısına güzel futbol oynatamaz..Kaldı ki Tigana akıllı futbol da oynatamıyordu..Sağlam en azından bunu yapıyordu..Denizli yi de görecez..Bakalım güzel futbol oynatıcak mı..İmkansız.. "Her istediğini aldı Sağlam" deniliyor..Sağlam her fırsatta " Ferdinandı ben de isterim" der..Peki neden bunu söyler hiç düşündünüz mü? Hayır işte..Kolay herşey klavye başında..Biraz irdelesek..Biraz düşünsek..8-0 ın 4-1 in yükünü tek başına Sağlam'a bağlamayız..BJK bugün gitsin Denizliyle Liverpool'a en az 5-6 yer yine..Kurtuluşu yok bu işin..Yönetimin mantelitesi de değişmedikçe bu konuşmalar, tartışmalar senelere yayılmaya devam eder..BJK taraftarları birbirinden soğur..Hatta Nefret eder.. |
Alıntı:
|
sen beşiktaşlı deil msn beşiktaşlıysan nasıl takımına böyle bir hata yapabiliosun kii sanki hiç olmamış şeyler... |
Alıntı:
|
FOrumun en gercekci konusu olmus. Acin gözünüzü bakmayin sasi. Insanlikla futbolu birbirine karistirmayin. Burasi Besiktas cocuk esirgeme kurumu degil. Ertugrulu kardesim gibi severim. Ancak bu futbol mantigiyla bu is yürümüyor. IStifa etmesi gerekiyordu etti o kadar. Yeni gelen hayirli olur insallah. 1 mac iki mac sonucu degil 100 kere yazdim bu forumda metalist macinda bütün gercekler ortaya cikti. BIzim takim topu görene kadar iki gol yedik. Futbol öyle oynanir iste. |
YAw yazdiklarimin baslikla hic alakasi yok. Protesto bizim kitapta yazmaz. Stada gidilir protesto yapilacaksa orda yapilir. |
Protesto mac izlememekle olmaz. sadece macta yonetimi protesto edebiliriz. Besiktas maci izlemeden duramam ben |
Alıntı:
|
Alıntı:
Haklısın klavye başındayım ben de.. ama sadece oturup kör kör yazmıyorum..Gaziantep maçında Beşiktaş'ın çok iyi futbol oynadığını düşünüyorsan zaten vay haline =) Maçı iyi hatırla =) Fb konusuna gelince; benm demek istediğimi sen demişsin..Bi nevi kendi kendine cevap vermiş olcan.. =) Bir takımın defansif yönü ile ofansif yönünü birbirine bağlayan bi oyuncusu yoksa ; görüyoruz halleri işte.. Evet kastım Aurellio =) Konuştuğumuz oyuncu öyle "o olmasa da olur" cinsten bir oyuncu değil..Bunun farkında olmalısın..FB geçen sezon'a oranla çok değişti..Tamamen farklı bir orta saha oluşumu içindeler...1 Takımın kilit noktası ortasahasıdır..Ve bir takımın orta sahasından Aurellioyu alıp yerine 2-3 tane işe yaramaz oyuncu koyarsan bu teknik adam sorunu olmaz..Bu kadro zafiyeti olur..O mevkide oynayacak oyuncular belli sonuçta..Aragones hatasız mı..? Tabiki hataları var? Ertuğrul hatasız mı? O da değil tabiki..Herneyse sizler anlamicaksınız zaten =) Ben neye dayanarak mı kadro yapısı kötü iyi futbol oynayamaz diyorum? Bu soru konusunda ciddi değilsindir umarım..BJK 'ın ortasahası yok..Bilmem farkında mısın? BJK bu yüzden kötü oynuyor bilmem onun da farkında mısın? Değilsin..Eğer öyleysen tutarsızlık içindesin.. Ben de zaten Ertuğrul iyi futbol oynatamadı diyorum =) Okumadn galiba =) Görücez Denizli'yi..Oynatıcak mı bakalım? Bu matık işidir..Bu yürek, ruh işidir..Yönetimle de alakalıdır..Daha önceki tecrübelerden hiç mi ders çıkarmadınız anlamak çok güç? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saydığın oyuncuları tek tek irdelemeye gerek bile duymuyorum..Sende biliyorsun ki içinde oyunu 2 yönlü oynayabilen tek 1 isim bile yok..Ricoya bu gözle bakıyorsan sen orasını bilemem tabi..Veya Koray'a, Cisse'ye, Yozgatlıya.. |
ya maç izlemeyip kimi cezalandıracaz ki.ben beşiktaşımın maçını izleyemeyeceksem(sebep her ne olursa olsun)neyleyim böle sevdayı böle aşkı.biz demedik mi sevinmek için sevmedik,biz demedik mi bitmesin dertler si..me kadar diye bunların hepsini beşiktaşa duyduğumuz tutkulu aştan söledik.''yıllar önce zonguldaktaki maden ocağı çalışmasında göçük altından çıkan beşiktaşlı bir işçinin ilk sorduğu soru maç kaç kaç bitti olmuş''işte biz böyle beşiktaşlı insanların dewamıyız onların mirasıyız biz iki yenilgide yada bi teknik direktör gitti diye hatta başımızda hala demirören var diye beşiktaşımıza küsme lüksümüz yok!!!her ne olursa olsun İNADINA BEŞİKTAŞ.... saygılarımla... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gerard, Lampard olsun diyen yok : ) Senin iyi bir ortasahadan kastın Gerard ve Lampard ise kimin düşüncesi dar tartışılır.. Klebersonu tartışmam burda..Oynamak istemeyen adamı kimse oynatamaz..Kaldı ki onun Ertuğrul ile hiç bir alakası yok.. Rico Delgado olmasa 10 numara olarak iyiydi..Ben herzaman Ricoyu savunanlardandım..Ama arkasında iyi adamlar olursa iyidir Rico..Ayrıca Rico bize geldiği haliye ö.libero oynatılsaydı intihar olurdu..İyiki kimse denememiş bunu :) Neyse güzel abicim..Gerçekten herkesin düşüncesi kendine.. İyi akşamlar sizlere.. |
Yönetimin doğru yaptığı ender işlerden birisi bu , Allah korusun ya Zalad'ı kaleci antrenörlüğüne getirseydi ne yapacaktık...en azından bunu yapmadı..! |
ya o bu su beim anlamadigim teksey su bu adama butun alem hayran degilmiydi kayserinin basindayken bu takima futbol oynatabilen bu adam besiktasta birden futbol cahili ilan edildi farkli seyler var bu klubun icinde yoksa hangimizin haddineki ertgrul saglamdan daha iyi bildigimizi soylemek futbolu futbolculuk doneminde sayisiz gol atmis onlibero stoper dahi her mevkide oynamis antrenormuk egitimini ingilterede yapmis 1 onceki sene dusecek olan kayseri spor gibi bir klubu alip turkiyenin 5. buyugu denecek seviyeye getirmis bi adamdan daha iyi bildigini kim soyleyebilir bu futbolu aramizda isin garibi kaldiki biz delbosqe tigana rizayida hep bu sebeblerden yolladik denizliyide ayni bu sebebden yollayacagiz cubku sorun antronerler seviyesinde degil sorun cok daha buyuk bunu anlayamiyormu kimse |
STADA GİTTİĞİNİZ ZAMAN ERTUĞRULA SAHİP ÇIKSAYSDINIZ BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZDI...ARSENAL-ARSEN WENGER İLE BEŞİKTAŞ-ERTUĞRUL SAĞLAM BENZERLİĞİNİ MAALESEF BEŞİKTAŞIN TÜPÇÜSÜ ELİNDEN KAÇIRMIŞTIR...2 HAFTA ÖNCESİNE KADAR MEDYA DAHİL HERKES BEŞİKTASI,ERTUĞRUL HOCAYI VE OYNANAN FUTBOLU ÖVERKEN,BU SENE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ SESLERİ GELİRKEN,1 YENİLGİYLE YERİN DİBİNE SOKUYOR...BÖYLE BEŞİKTAŞLILIK HİÇ OLMAZ KİMİSİDE YOK BEŞİKTAŞ BÖYLEYKEN,ŞUNDAN 8 YEMİŞKEN,YOK FARKLI GALİP GELEMEMİŞKEN VS YAZMIŞ.YAZANADA BUNU TEBRİK EDENEDE GÜLER GEÇERİM...BUNLAR OLURKEN HANGİ YÖNETİM VARDI ACABA?CÜMLELERİNİZİ KURARKEN İĞNEYİ KENDİNİZE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRIN |
Alıntı:
|
Alıntı:
BÜTÜN BUNLARIN TEK SORUMLUSU BAŞIMIZDAKİ DİKDATÖR TÜPÇÜ,ERTUĞRUL SEVGİSİNİN ÇIĞ GİBİ BÜYÜMESİNİ YEDİREMEDİ...EN BAŞTA GİTMESİ GEREKEN KİŞİLER KOLTUKLARINA İYİCE KURULDULAR,YANLARINA KESİNLİKLE ORTAK ARAMIYORLAR YAKLAŞANI İDAM EDİYORLAR... |
sağlam duygusal bir konuşma yaptı ve bıraktı hiç hatalarından bahsettimi yoksa benmi duymadım.türk halkı duygusaldır.birçok beşiktaşlı bundan etkilendi.ancak şunu unutmamak lazımki sağlamı bırakma noktasına getiren nedenler kötü bir insan olması veya bjk nin puan cetvelindeki yeri değildi.sahada oynanan futboldu.belediye metalist ve hacettepe maçlarındaki kötü futboll takımın daha kötüye gittiğinin göstergesi idi.sahadaki takım üst üste 3 pas yapamıyorsa mütevazi anadolu takımlarına bile baskı kuramıyorsa takımda gözle görülür bir düşüş varsa teknik direktörünüz MELEK olsa ne farkeder..... |
Alıntı:
|
NE KADAR BÜYÜK BİR HATANIN YAPILDIĞINI İLERLEYEN HAFTALARDA ANLAYACAĞIZ.ŞİMDİ NE KADAR MAÇLARA GİDERİZ DESENİZDE,OYNANAN FUTBOLU BEĞENMEYİP,KANSER OLMA AŞAMASINA GELİNCE ZATEN GİDEMEYECEKSİNİZ,EN İYİSİ KANSER OLMADAN GELİN ŞU MÇLARA GİTMEYİN.2-3 MAÇLADA OYNANAN FUTBOLU DEĞERLENDİRMEYİN...8-0 LİVERPOOL YENİLGİSİNDEN ÖNCE iNÖNÜDE LİVERPOOLA KARŞI DESTAN YAZDIĞIM GÜNLERİ NE ÇABUK UNUTTUNUZ!!!!!!!!!!!!! AYRICA DENİZLİ GELDİ,SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK,KADRO DEĞİŞECEK,KAPTAN DEĞİŞECEK...BUNLARIN HEPSİ YERLEŞENE KADAR FENER VE GS BİZİ PUAN OLARAK GEÇERLER...KAPTANLIĞI ALINAN DELGADONUN NASIL OYNAYACAĞINI SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK... BU YILDIRIM DEMİRÖREN BURDA OLDUĞU SÜRECE BEN BEŞİKTAŞLILIKTAN İSTİFA EDİYORUM |
Alıntı:
ertuğrul hoca yanlış taktikle oynatabilir futboldan anlamıyoda olabilir ama bu futbolcuların koşmasına engel mi ? takım son 3 maç iyi top oynamıyor deemek yanlış olur canavar gibi koşan takım yürüyodu. tabi nobre hariç. kimse bunlar niye koşmuyor bu işin altında bi çapanoğlu mu var demiyo. çok yüzeysel bakıyosunuz. ertuğrul hoca başarısızsa önce yönetim gider sonra ertuğrul hoca gidecekse gider. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Merak etme bir gün Ertuğrıl hoca tekrar dönecek ama bu yöentim varken değil |
Türkiye`de Saat: 13:17 . |