![]() |
Alıntı:
her harfine katılıyorum:D |
Lucescu'da 3 lü defans oynattı , şampiyno olduk. Defansın 3 lü veya dörtlü olması önemli değil . önemli olan sistemin nasıl işlerdiğidir. Ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi , sıradan anadolu maçlarında bile 1-0 a yatan , 4 lü savunmayı fücuma çıkarmayan pısırık korkak anlayıştan sonra ilaç gibi gelecek mustafa hocanın hücum futbolu |
tslde oynanabilecek sistem avrupa olmadıgı için sorun yok |
ya ıı oynayalım da ısterse 1-10-1 oynatsın |
yıllar önce fbnin t.d. vardı zeman dı galiba takımı görmeden 4-4-2 oynatacam demiş fb dibe çakılmıştı.iyi bir t.d. takıma göre sistemi oynatır. sonuçta oyuncularaın yapısına uygun sistemtakımıda oynatır.bazende karşı takıma göre oynarsın.düşünürsen avrupada olmayan beşiktaşın anadolu takımlarına karşı bu sistemi denemesi olabilir ama bu sistemde oynuyorsan golleri erken bulmalısın zaten ilk yarı 2-0 3-0 yakalarsan rakip çöker özelikle anadolu takımları. eğer bu sistemle oynarsak ilk yarı maçı koparma olasılığımız yüksek ama işler terste gidebilir. o zamanda a serdarı sağa çekip 4 lü defansta yapabiliriz . ama derbilerde sorun yaşayabiliriz. ayrıca bu sistemde başarılı olmak için ilerde basan bir beşiktaş olmalı . defansı çıkarmazsan ve orta sahaya pas imkanı vermezsen 3 lü savunma oynarsın 3 lü savunma oynayıp rakibi seyredersen çökersin en önemlisi kanatlar onemli bu sistemde devamlı işlemes lazım |
3-5-2'de oynarız, 4-1-3-2'de 4-3-1-2'de...Yeterki 4-2-3-1 oynamayalım zayıf takımlara karşı, yeterki Holo'yu ileride görelim, başka bir şey istemiyorum... |
futbol takım oyunudur ve her takım 4-4-2 oynayacak diye bir şey yoktur, eğer oyuncu kadrosu 3-5-2 ye uyuyorsa çok da güzel oynanır ve eğer ortaya iyi futbol çıkarsa bu i.ne basına b.k yemek düşer |
3-5-2 oynatmaz yha takmayın kafanıza.ama şnu soliim kadramuz 3-5-2 ye daha uygun gelio bna |
Alıntı:
|
ya kanatta alı tandogan uzun sure oynamadı bence besıktasın sag kanadında kesınlıkle alı tandogan oynamalı ıcerıye cok ıı kesme ortalr yapabılıyo ayrıca hızlı serdar kurtulustan su anda daha verımlı olacagını dusunuyorum. |
Türkiye`de Saat: 23:48 . |