![]() |
walla zan giderse iyi olur |
Zaten Mustafa Denizli dün akşam yaptığı basın toplantısında bunun ipuçlarını vermişti.Ne diyelim bizim için hayırlısı ne ise o olsun... |
g.zanıda alıp gitsin... |
İlk gidecek oyuncular kuşkusuz Seric ve G.Zan'dır...Ama G.Zan'ı göndermez Denizli, tek bir nedeni var bunun, türk olması!.. |
ya üzülmezin oynamasındansa seric oynasın.ertugrul hoca üzülmezi oynattıgında takımda aksmalar oldu. Seric çok berbatta bi adam diil hea zan konusuna gelince o anca beşiktaşın parasını yer ben bugun bu yasımda onun yerınde oynasam ondan iyi oynarım eskisi gibi değil çok değişti çokkkkk |
gökhan zan gitsin, bobonun da kulağı çekilsin |
seric gitmesi gerekiyordu kondisyon bakaımından kötü bir futbolcu...Gökhan Zan'a gelince bencede gitmesi gereken bir futbolcu...Umarım iyi bir defans oyuncusu ile kanat oyuncusu alınırda zorda olmayız... |
Sericin ben resmi karşılaşmalarda kötü olduğunu görmedim.Vasatın üzerindeydi yani.Gönderilecek kadar kötü olduğunu sanmıyorum.Ayrıca PAF takıma da biraz destek wersin yha.Geleceğin gençleri bizim elimizde.Değerlendirmeliyiz |
üzülmeze gülücük dağıtıyodu antremanda denizli.Üzülmez gibi 3.lig seviyesinde bir topçuya forma vermektense seriçin alnını öpeyim ben. |
| Türkiye`de Saat: 17:32 . |