![]() |
Sizce Hangi 4 Futbol'cu Gonderilmeli ? Evet Arkadaslar Mustafa Denizli 4 Futbolcu Gondermek Ve Kadroyu 26'dan 22'ye Dusurmek Istiyor . Sizce Giden Futbol'cular Kim Olmali ?????? :proud: |
gökhan zan , seriç , cisse , ekrem dağ |
Alıntı:
|
bence seriç,tuna,gökhan zan ve cisse |
iiide cisse kötü top oynamıoki uğurla güsel bi ikili oluşturuolar |
bi kere necipi,emre özkanı,korcan veya erdemden birini da paf a gönderebilir ..seriç ve g.zan da herkes hemfikir sanırım.. |
Alıntı:
|
seriç g.zan cisse kesin gitmeli... |
gökhan zan ve seric kesin gitmeli |
gokhan zan - seriç - ekrem dag - cisse |
Alıntı:
|
üzülmez, zan, seric, tello |
bence bobo nobre holosko delgado gönderilmeli tabiki şaka:D gökhan zan, seriç, cisse ve tuna gönderilmeli... |
Gökhan Zan olabilir. Diğer isimler genç oyuncular olması daha mantıklı. Çünkü A takımda yedek kalacaklarına PAF takımda ilk 11 oynamaları hem onlar için hemde kulüp için daha iyi olacaktır.. |
zan-seriç banko ikili yanlarına tunayı dü$ünüyorum ben :D |
gökhan zan , seriç , tuna , cisse gitsin isterim ama bilmiyorum sanmıyorum cisse yi göndermez |
sericle cisse niye gidiyor anlamadimya neyse herkez biliyor bu futbolu burda gecen sezon cisse rize macinda sakatlaninca aglastiniz burda cisse sakatlandi tuh zart zurt diye bugun cisse gidiyor hayir yerinde adam olsa anlayacagim oda yok ama cisse illede gitmeli bide herkez hemfikir ve sericde bukadar kotu ne gordunuz anlamadim uzulmez dursun ama seric gitsin diyor millet buda ilginc neyse gokhan zan konusunda katiliyorum takimdan gitmesi gerekenler belli bana gore 4 dude turk su an icin stoperin s harfinden anlamayan gokhan zan sol bekin hicbir seklini beceremeyn uzulmez yaptigi her hatanin sampiyonlugumuza mal oldugu toraman ve bedavadan ekmek yiyen tandogan bu 4 u gule gule bana gore |
seriç cisse ve yerine iş yapabileck adam gibi 10 numara alabiliyorlarsa delgado da gitsin. yerlilerden gökhan zan ibrahim üzülmez. tuna (adam oynmadı bile neden gitsin diyorsak artık) |
seric,cisse gitmeli tuna bbe ekrem kiraya. |
zan seriç kesinde dierlerinden emin değilim |
gökhan zan-seriç-tello-cisse daha çok futbolcu var aslında gonderilecekte şimdilik bunları postalasınlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum..:five: |
gökhan zan-seriç-tuna- |
gökhan zan,ekrem dağ,ibrahim üzülmez ve seriç kesin ama kesin gitmeli özelliklede gökhan zan |
Seriç - Ekrem dag - Cisse-üzümcü ... |
GÖKHAN ZAN, SERiç ,Cisse |
gökhan zan , seriç , cisse , ekrem dağ |
Alıntı:
abi bunlar ne istediğni bilmiyor ki :D |
allah gozunuzu doyursun hiç oynatılmayan futbolcuları gonderiyorsunuz Tuna bide Sertiçi ya bu futbolcuları 2 maç ust uste hiç seyretiniz mi acaba merak ediyorum bi Seriç diyorsunuz adam resmi maçlarda kactanesinde oynadı 2 tanesinde oynadı oda avrupa maclarında adam ilk maçta cok iyi onadı 2 ci maçta zaten takım komple kotu oyandı .Adam fazla yabancı sayısı var dıye lig maçlarında oynatılmadı 2 macla futbolcu gonderen bi tek bizim taraftarda var bunu anlıyorum aklınızı seveyim ya komik duruma duşmeyin ya insanblar size arkalarıyla gulerler .. Bu takımda gitmesi gerekenlerden ciddi anlamda ali tandogan , uzulmez , ve sag kanadı kullanamayan futbolcular abi b sag kanadı bı duzeltemedik bi tuturuldu serdar kurtuluş gidiyo oyle allah aşkına serdar kurtuluş ve serdar ozkanın bu kanadı kullandıkları adam gibi 2 maç ust uste soyleyin ??? |
gokhan zan, seric, ekrem dag, ibrahim uzulmez |
gökhan zan seriç ekrem dağ bi de gençlerden biri paf a |
ibarhim üzülmez ve toraman |
g.zan, seric, tuna, ekrem dağ |
gökhan zan, seric, cisse, ve batuhanı da 2.lige kiralarız. biraz pişsin |
Bence seric üzülmezden daha ii.En azından arada bi orta açıo. Gitmesi gerekenler:Gökhan Zan - brahim üzülmez.Onun dışındakilerden en azından ii bi yedek olur |
çoğunuz ekrem dağ gitsin demişiniz.sadece yuh diyorum.adam sadece ibb maçında oynadı e maçın yıldızı idi. bence gitmesi gerekenler en başta gökhan zan ve seric sonra cisse ve ibrahim üzülmez olmalı. |
gökhan zan gitsin yeter,alan olursa... |
gökhan zan seriç a.tandoğan ekrem dağ |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:55 . |