![]() |
Baki Mercimek mi ? Gökhan Zan mı ? Baki Mercimek mi ? Gökhan Zan mı ? iyisiyle kötüsüyle tercih edin :biggrin::biggrin::biggrin: |
Kötünün iyisi Gökhan.. |
Baki Mercimek...Sonuçta ikiside kazma, ama Baki en azından mücadeleci, kolu kırılsa bile mücadeleye devam eder, oyundan çıkmak istemez, karakter farkı var!.. |
Baki'yi bir başka severim... |
baki mercimek :) en azından takımdan giderek iyilik yaptı :):):) |
kovsalarda gitmem demedi diye bildiğim için baki;) |
Baki |
Baki tabiki adam elinden geleni yapardı mucadele ederdi Gökhan adama vuruyor kendi sakatlanıyor... |
ıkısıde becı |
bki kazmaydı ama savaşırdı elinden geldiğince tabiki baki |
Baki bize okadar maç kaybettirdi ki..Çok net hatırlıyorum..1 değil 5 değil..Çok puanımız gitti onun yüzünden..Boşa mücadeleden ne çıkar..Tek iyi yanı sakatlanmamasıydı işte..Yoksa Gökhandan iyi değil.. |
tabikide baki |
Alıntı:
|
Tam hatırlayamıyorum şimdilerde ama Baki'nin forma giydiği maçlarda yalnızca 2 mağlubiyet almıştık sanırım geçen yıl. Bir bakmam lazım :D |
BAKİ yi tek geçerim. |
.. 23 Mart 2008 Tarihinde bendenizin yazmış olduğu bir yazıya baktım ve aslını anımsadım. İBB maçı sonrasına denk geliyor sanırım tarih. -Baki'nin oynadığı hiçbir maç kaybedilmemiş. Yalnızca 1 beraberlik var. -Bu dönemde Beşiktaş Baki'nin oynadığı hiçbir maçta 2. golü dahi yememiş. Ertesi hafta fb^yle oynamıştık zaten, gerisi de mühim değil. |
Alıntı:
|
ikiside sanki motora bağlanmış gibiler aynı hataları yapıp duruyordu ama kişilik bakımından baki galiba:D:D |
Alıntı:
Cangele'nin golünü de hatırlıyorum, Baki'ydi sanırım o refakatçı :D Son dakikada gelmişti, Tigana vardı başımızda. Yıkılmıştım. |
BAKİ |
Baki geçen sene pek bişe oynamadı zaten..Genelde Gökhan - İbo.. Diatta- İbo .. Gordon - Gökhan... vs diye devam etti..Evvelki sene pek küfür ederdim Bakiye..Sol bek oynadığı zamanlar hele evlere şenlik..İçerdeki Fener maçını geçen sene katleden adamdı..50 kere kırmızı yemesi gerekirken eyyamcı hakeme denk geldi de kurtuldu Allahtan..Gökhan da kötü..Hele bu sene tam bir fiyasko..Ama en azından iyi bir geçmişi var bizde..Onun için Gökhan diorm.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bakiye laf söyletmem:D |
baki hızlı ve toplara yerinde müdahale eden biriydi . kötü tarafı ise . kazandığı topu yine rakip takıma vermesiydi :) zan hiçbir alanda iyi değil . |
bence gerçekçi olalım arkadaşlar bence gökhan daha ii ama tabi gökhanı hiç sevmiyom o ayrı konu keşke gitse ama bakiden daha ii bence |
ne bir parça ekmek ne bir kızı sevmek seviyoruzz seni baki mercimek en azından baki hırslı gökhan zan beş para etmezzzz beşiktaşı bozuyorrr |
ikiside birbirinden beter.. kararsız kaldım şimdi:Dama baki |
takım adına en azından elinden geldiğince en iyisini yapmaya çalışması açısından baki.... |
aslında milli takım 3 lü savunma yapmalı servet-baki-gökhan zan :):):) |
ikiside işe yaramıyodu ama bakinin 4-5 dili vardı tercümanlık yapıyodu en azından:D |
gökhan zan son maçlarda kötü olabilir ama en iyi yerli stoperlerden biri. |
tabiiki baki. |
uzak ara baki.. bakiye deseler sahada ölüceksin ama takımın sana ihtiyacı var tereddütsüz oynamaya devam ederdi üstelik kişilik ve kültürüyle beşiktaşın bir numarasıydı yukardaki yorumlardan birinde çok doğru bir tespit var zan adama tekme atıyor kendi sakatlanıyor |
baki tabiki |
Alıntı:
|
bakiden azda olsa futbolcu sinyali gelirdi ama gökhanda hiç yok be kardeşim... |
bence 10 kişi oynamak daha ii.ne farkı var ikisi de hata yapıp kahrettikten sonra |
secim yapmakta cok zorlanıorum:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:19 . |