![]() |
Bülent Yıldırım yaptı yine.!! İBB maçında ince ince bizi doğrayan Bülent Yıldırım fenerbahçeyi nasıl da aldı ipten. Maçı 5 dk uzatıyor ama gol 6 ıncı dakikada geliyor. Hele bir pozisyon var ki, Gürhan topu ceza sahasında elle indiriyor, bizim maçta Nobreyi 35 metreden gören Bülent Yıldırım bu defa kör oluyor. Bu maçıda seyrettikten sonra anladım ki bizim işimiz çok zor çooook. |
rezillik yha ne diyeyim başka, diyecek bişey bulamıyorum yazıklar olsunnnn |
allahın molozu |
Yok yok, zor değil...İnanın bunları hakemler bile kurtaramaz bu sene, o kadar berbatlarki hakemlerinde fazla bir şey yapacağını sanmıyorum...Bugünkü olan şeyleride normal karşılıyorum artık, alıştım, alışmamız da lazım...Biz yeterki kazanalım, seriyi bozmayalım, önemli olan o, bunlar yetişemez bize... |
bu adam insanım diye ortalıkta dolaşıyor yazık ya yemin ederim yazık ... bu adam insansa ben insan olmak istemiyorum... tükürsem yüzüne acırım tükürdüğüme... |
hain maluk suratsız zombi... |
yeni hakan sivriselvi=bülent yıldırım oldu hatırlayın aynı senaryoyu görüyorum ben |
izlemedim maçı ama bu hakemler ne hikmetse sadece fb maçında görmezler bjk maçında ise olmaya şeyi görürler enteresan yani:@:@ |
Rezil insan bunlar rezil aldıkları para haram olsun colugundan cocugundan cıksın inşşlah.. |
yapacak bişeyimiz yok onu önce Allah'a ondan sonra tff ye havale ediyorum |
Türkiye`de Saat: 12:18 . |