![]() |
rüştü bence formundaydı |
sivok-tello-rüştü-nobre |
Tellooo...gerçekten iyiydi. maçın hayal kırıklığıda serdar kurtuluştu hakikaten çok üzülüyorum ya geçen sene ki serdar nerde nerde bu seneki serdar ...:( toparlanır umarım:s: |
sivoku cok begendim bide telloyu cisseyide begendim bu sistemde direncli bir takim bizi en az 3 ler bunuda tekrar dile getiriyorum ilerde dediydi demek istemiyorum ama boyle olacak 3 0 mac ve ondan sonra birtek pozisyonumuz oldugunu hatirlayan varsa beri gelsin |
rüştü tello sivok |
Tello.Bu sezon ilk kez sol açık oynadı.İbrahimin performansı düşmezse Tello bu sezon bütün maçlara damgasını vurur. |
tabi ki önce sivok sonra rüştü,zaten rüştü sezon başından beri mükemmel oynuyo nazar değmesin.. |
Rüştü |
tello sivok ve rüstu |
1-rüştü ,2-tello,3-sivok,4-nobre ....yani atanlar ve tutanlar... başta m.denizli olmak üzere tebrikler hepsine... başlarda delgado\'nun bir kaç tane aralara attığı toplar vardı ama devamı pek gelmedi , devamını başka maçlarda bekliyoruz ondan. ilk 15 dk.da kartal gibi çullandık rakibin üzerine ve işi bitirdik, gerisi birazda fazla rahatlamaydı aslında. |
Türkiye`de Saat: 21:43 . |