![]() |
Alıntı:
|
|
orta alana tam göbeğe mutlaka biri alınmalı 100.yıl kadromuzda oynayan guinti gibi biri olabilir sol beke de biri alınması lazım . |
kesinlikle kanatlara takviye yapılmalı,bu takımın kanatları işlerse gol rekoru kırılır |
bir de 19-20 yaşlarında ,geleceğin yıldız adayı olarak görülen(iyi araştırılarak tabiki), 10 numara playmaker bir yabancı seriç gönderilerek alınabilir ve maçlarda delgado 60 tan sonra düştükten sonra oyuna alınır ve pişirilir |
sol bek diyodum ben ama baktım orda geçen maç ekrem ne kadar güzel oynadı ama tabi kendi mevkisi değil yinede alınmalı ve göbekte cissenin yerine daha aktif hem ilerde hemde defansta etkili biri gerekli |
Kurtulu$un mevkisi açık veriyor...bence ilk takviye oraya olmalı... |
kayseri maçından sonra anlaşıldıki hücuma genişlik kazandıracak ara pasları yerinde ve zamanında atabilicek birazda sergen gibi klasını ve zekasını konuşturacak bir 10 numara başka birşeye gerek yok |
bence delgado yerine tabata alınmalı.hem hücumda hem de savunmada oldukça iyi.ayrıca çok iyi bir sol bek alınmalı.oda taiwo olabilir marsilayada oynuyor 22 yaşında.ayrıca ön liberoya aurelio tarzı bir adam aldıkmı tamamdır.birde bobo yerine yırtıcı bir forvet. |
Serici yollayıp sağ tarafa bir yabancı düşünüyorlarmış.. |
Türkiye`de Saat: 08:03 . |