![]() |
sizce delgadonun gönderilip yerine daha iyi 10 numara alınması gerekirmi? bence gerekir... delgadoya sabrım kalmadı çok top kaybı yapıorr büyük maçlarda etkisizz ( küçük maçlardada çok iii deil:D) yerinede antepten TABATA alınmalı |
tabata degil de daha iyi biri olsa evet |
Alıntı:
|
ooo gene delgado muhabbeti baslamıs gitsinmi kalsınmı diye. delgado gidince kimle urasıcaz bilmiyorum ya :D hani bi baki vardı oda yok artık |
Delgado gitsin Antap'e Tabatanın 2 katı verim verir..Tabata gelsin bize Delgadonun yarısı oynayamaz.. Bence Tabata Delgadonun daha düz hali..İkisi de büyük takım topçusu olamaz..Ama hangisi dersen Matias derim.. Delgadonun BJK a faydası yok.. Olmaz da..Gitsin, yerine adam gibi bir transfer yapsınlar..Koşan bir ortadaha.. 10 numara olması şart değil..Serdar Özkanı o mevkide denemeli bence Denizli..Ben verimli olcaını düşünüyorum.. |
Buün hangi antrenöre sorsan ağzının suyununakacağı adamı bizim forumun teknik direktörleri gönderdiler valla.. Beyler,bir şeyi yanlış yapıyorsunuz,o bir 10 numara değil,çok yetenekli bir hücuma dönük orta saha oyuncusu..o Sergen ,Alex gibi adamların yanında,ve forvet arkasında,dönen toplarda çok ekili bir oyuncu..Üstelik Aex ten farklı olarak bu sene adamını da kovalıyor kendi bölgesinde.. Birde bu formunu kaybeden oyuncuyu satalım muhabeti artık sıktı valla..yeter artık cidden bu adam harcama muhabbeti kabak tadı verdi.. Valla hızınızı alamayıp beni de göndereceksiniz başka foruma :D:D |
Formunu kaybeden mi? :S Ne zaman adam akıllı form tuttu ki bu adam..? 3 maçlık parlamalara form diyosanız orası apayrı.. Bambaşka bir olay :) |
beşiktas külübüne cok farklı isimler geldi ve gönderildi hep gideni aradık delgadodan daha iyi birinin geleceğine ihtimal bile vermiyorum bide bana göre delgado çok iyi bir on numara vede tam bir beşiktaşlılık durusu var tabata denilen kişi surada toplam 5 maç oynamadı kim olduğunu bu kadar kısa süede anlamak mümkün değil bir iki maç iyi oynar sonra cuvallar örnek olarakta genclerbirliğinden aldığımız zamanında youla yı unutmuyalım bununla ilgili okadar cok örnek varki say say bitmez |
arkadaslar delgado cok ıı oyuncu degıl ama bızım hıyarlar hala durutuyo anadoludan cocuk al onun yerıne nurı sahın gelse daha ıı :D |
Alıntı:
|
Bu adam bu takımın muhtemelen en çok para alan oyuncusu değilmi ? Bu adam 10 numara forma giyiyor değilmi? Bu adama kaptanlık verildi değilmi? Bu adamı ne Arsenaller ne Laziolar ne Milanlar istedi de bize vardı değilmi !!!!! Ve bu adamı biz 3 yıldır ha oynadı ha oynayacak diye bekliyoruz değilmi? Bir büyük maç ,bir zor maçı da sen kazandır be adam.... Ben anlamam yok 10 numara değilmiş , iyi bir hücumcuymuş filan , görüyoruz ortasahası iyi basan her rakibe karşı halini. Hani futbolda bir deyim vardır , "kız gibi oynuyor" , al bu lafı bak Delgado'ya ... Yeter yıllardır büyük yıldız diye kandırıldığımız. Benim karnım tok. Yıldız dediğin büyük maç kazandıracak kardeşim |
kesiikle alınmalı takıma kattığı hiçbir + sı yokq |
Kimsenin beğenmediği Lincoln bile gs'ye kaç tane maç kazandırdı. Alex'i zaten söylemeye gerek yok. Adam gerçek bir 10 numara. Delgado ne yapıyor? Hala geriye gelip top çıkartmaya çalışıyor. Bunu yaptığı sürecede başarısız olmaya devam edecek. Çünkü bizim ona ileri ikilinin arkasında ihtiyacımız var, cissenin yanında değil. Eğer rakip ceza sahası çevresinde topla haşır neşir olursa daha faydalı olacaktır. Çünkü onda bu yetenek var.. |
delgado ne kaptanlıqı nede 10 numarayi hakediyor bence baskandan sonra 2 gıdecek kısı olmalı:( |
delgadoyu ister istemez sergenle kıyaslıyorum. sergen sakatlanmadığı sürece aynı takımda oynasalar delgadoyu 1 kere bile ilk 11 de çıkarmazdım. aynı şekilde alexle veya lincoln lede aynı takımda olsa sürekli yedek kalırdı. bana sorarsan bursalı yusuf bile ondan daha istikrarlı. birde delgado 10 numara değil o 10 numarayla oynayacak forvet arkası demiş bir arkadaş. o nedemek anlayamadım. hem forvet olucak. hem 10 numara olucak, hemde delgado olucak. o takımda her maç 5 gol yemeyecek. bana saçma geldi. ben delgadoyu savunanlara vede alex le kıyaslayanlara soruyorum. delgado ne yaptı. alex ne yaptı. istatistikleri değerlendirsek yoruma gerek kalmaz. istatistikleri de unutun. bana söyleyin. hangisi daha çok maç kurtardı. handisi daha iyi oynuyor. delgado daha faydalı derseniz yuhh derim. |
dekgado on numaraların en iyisi bence yerine bi on n umara daha gelemez |
sürekli bunu söylüyorum dünya futbolunda 10 numara diye bişey kalmadı zidane ile bitti 10 numara devri..devir artık hem savunma hem hucüm yapabilen orta saha oyuncusu devri..yani delgadoyu gönderip yerine riquelme gelse de birşey farketmez..orta saha ve kanat zaafiyetimiz var çünkü..ancak delgadonun bu takıma yıllardır bişey kazandırmadığı da ortada bunu kabul etmek lazım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Delgado'yu gönder, yerine Marco-M.Topuz ikilisin al...Gerek yok 10 numaraya falan...Kanatlara da 2 sağlam oyuncu alırsın tamamdır işte, taş gibi takım oluruz... |
bence de kesinlikle gönderilmeli, 3 yıldır yeter artık,ha oynadı ha oynıycak diye beklemekten sıkıldım artık... inönü de herkes oynar,bu adamın geçen sezon bursa deplasmanında attığı gol dışında deplasmanda maç kazandırdığnı hatrlayan varsa söylesin.. ben gönlümde yatan yılıdz,RİQUELME.... |
Bence kesinlikle gerekir, delgado futbol oynamıyor 1 senedir. |
riqelme sadece |
boş konuşmayalım yaa bu adamdan daha iyisi daha kalitelisi daha genc bi topcu türkiyeye gelmez bak elimizde bi tane war kıymetini bilin adam üstüne düşeni elinden geldigi kadar yapıyor bence tmm hep aynı oynayamıyor bunda denizlininde payı war bence tek taraflı düşünüyoruz geniş olun az bende delgadonun oyun anlayışı oyunu okuması herkezin aşık oldugu alex ten 10 kat daha iyi sağlamla taşlar yerine oturuyodu ama olmadı bi süreçte denizliyle bitecek olan yine kara kartala olucak........ |
tataba ne beeee tarabya gibi :D bırakın fener alsın onu :D başına bela olsun edu yetmiyo :D |
Alıntı:
İMZA... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
dünyada 10 numara kalmadı ya...takım oyununa yönelik bi sistem kurulmalı...tek bi futbolcuya bu kadar yüklenmek haksızlık olur...10 numara olmayan bi sistem lazım bize... |
Şmpiyonlar ligine isitisnalar hariç yıllardır kim ambargo koydu ? İngiliz takımları ... Futbol gayet basit bir oyun , bakın İngiliz takımlarına 10 numara diye birşey , Delgado gibi çıtkırıldım , ikili mücadeleye girmeyen , koşmayan , adam kovalamayan , bir kişi bile varmı ? Örnek çok basit |
iyi ama istikrarsız bir futbolcu ben isterim şahsen eğer yerinde istikrarlı bir oyuncu olsaydı şu an çok daha değişik olurdu arasıra bitsede gitsek havasında maçlar oynuyor |
delgado takıma çok şey katıyor ancak çıldırttığıda çok oluyor varsa alınabilecek artıları fazla bir oyuncu isterim. |
ben delgado yu seviyorum ve beğeniyorum gitmemesi gerektiğini düşünüyorum sorun delgado da değil bence ortasaha da cisse nin yerinde daha ısıran bir oyuncu olsa delgado nun performansı yükselir bana göre tabiki tüm görüşlere saygılıyım |
delgado ricardinyo gittiği zaman bitti onuda bitirdi. ayrıca alex fenerleanlaşmadan öce 5milyon yıllık teklif edecektik koşa koşa gelirdi bide ben küçükken beşiktaşlıydım bile derdi buda yönetim zafiyeti başkanla aynı fikirde olmayanlar istifa ediyor böyle yönetim kurulu olmaz 5 teknik direktörün başını yediniz yeter artık para verdinse al git daha iyi yapan elbet gelir avruda başarı yok ligde yok bundan daha kötü olmaz zaten 3 milyona 3 futbolcu alacağınıza 15 milyona adam gibi birini alın yoksa devre arasında aldıklarınızı satmak için çok klüp ararsınız balıkesir çarşı |
bencede delgadonun yeri daha istikrarlı bir futbolcu alına bilir |
kesinlikle alınmalı... Riquelme'yi çok isterdim.. |
Diego Buonanotte =dehşet bir adam |
riquelme aimar gelcekse eyw yoksa delgado kalsın tbkide |
Walla bu devirde gerard,lampard,deco v.s futbolcular 10 numaraların yaptıklarından daha çok katkı yapıp aynı anda savunmayada yardımcı oluyorlar.Hçbirzaman problem çıkarmıyorlar.Takım oyununa katkı sağlıyorlar.Vede bence gerçek yıldız bu tarz futbolcular.Gerisi hikaye... |
Türkiye`de Saat: 15:03 . |