![]() |
Beşiktaşımız 5 - kocaelispor 2 KABUSTAN 'NOBRE' UYANDIRDI: 5-2 Turkcell Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Beşiktaş, 2-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada Kocaelispor'u 5-2 mağlup ettti. İnönü Stadı'nda 'korku filmini' andıran karşılaşmada Beşiktaş adına maça damgasını vuran isim Mert Nobre oldu... Nobre oynadığı futbol ve attığı iki golle takımını, Kocaelispor karşısında uyandıran isimlerin başında geldi...Öte yandan Beşiktaş'ta atılan 5 golün de yabancı futbolculardan gelmesi, maçın diğer bir ayrıntısı olarak göze çarptı.Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 29. ve 71. dakikasınd Nobre, 43. dakikasında Holosko, 67. dakikasında Delgado ve 90+2. dakikada Bobo'dan geldi. Kocaelispor'un gollerini ise 15. dakikada Taner ve 16. dakikada Semavi kaydetti. Öte yandan Beşiktaş'ta Kocaelispor karşısında sarı kart gören Sivok cezalı duruma düştü. BEŞİKTAŞ 'YENİDEN' ZİRVEDE Turkcell Süper Lig'de son 2 maçında 5 puan yitiren ve liderlikten olan Beşiktaş, bu hafta Kocaelispor'u mağlup ederek ile zirve mücadelesini sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin takımın başına gelmesinin ardından deplasmanda Gençlerbirliği'ni mağlup eden, ancak daha sonra sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı takım, son olarak deplasmanda Kayserispor'a yenilerek liderlik koltuğunu Trabzonspor'a kaptırmıştı. Beşiktaş, bu hafta kendi sahasında Kocaelispor'u mağlup ederek maç fazlasıyla da olsa Trabzonspor'dan liderlik koltuğunu yeniden devraldı. |
Çok şükür yani:) |
gsl bi maçtı gsl oynadık ve aldık çok şükür |
işte bu bu bu :D helal kartalım ilk önce korkuttun ama üf çok kötüydü şimdii çok rahatımmmmm:D:DD: Allahını seveyim uğruna öleyim BEŞİKTAŞIM BENİM |
hem bjk yendi hemde bobo 50.yi attı daha ne isterim bide şampiyonluk isterim tabi :D |
Göze hoş gelen futbol budur.Gene maçın başında sacmaladık klasik sora tek kale oldu zaten. |
2-0 oldu, ama kaybedeceğimizi hiç düşünmedim, 3-0 olsa yine düşünmezdim, biz bu takıma en az 4 atardık çünkü...Kocaeli'ye de helal olsun, oyunu çirkenleştirmediler, 2-2'yken bile maça asıldılar, ama güçleri bi yere kadar yetti, bizde ağırlığımızı koyup maçı kazanmasını bildik...Goller birbirinden güzeldi, özellikle de Delgado ve Nobre'nin golleri...Bana göre maçın yıldızı Sivok'tu, 10 numara top oynadı, biz onu ön libero diye almıştık zaten, ama baktık stoperde başka adam yok onu orda oynattık ve de sırıtmadı, çok da iyi oynadı o mevkiide...Bugün ikinci yarıda ise gerçek yerinde oynadı, yine enfesti, Cisse'den 10 kat daha iyiydi, Denizli bunu değerlendirmeli diyeceğim ama G.Zan-Zapo-Toraman üçlüsü olmaz gibime geliyor, G.Zan her türlü zarar çünkü...Tek olumsuz şey Sivok'un kart görüp haftaya oynayamayacak olması...Denizli'nin G.Zan-Cisse değişikliği de 10 numara oldu gerçekten, ilk önce bu adam ne yapıyor dedik ama Sivok'u ön liberoda görünce içim rahatladı açıkçası... |
Kaleci serdar beni deli etti |
çok güzel maç oldu.ama delgadonun golü müthişti yaa.benim adamım boboda attı çok sevndim inş. bundan sonra açılır bobo zaten en çok bobonun atmasına sevndim serdar özkna yine sinir oldum bom boş durumda bobo ve nobre var kaleyi deniyor kazma.bide sonra gülüyo.bunu hep yapıyor birinin buna dur demesi lazım bune yaa çok bencillk yapıyor.hernese ço güzel maç oldu.umarım hep böle ii oynarız. |
beşiktaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
2-0 geriye düşmemize rağmen güzel bir futbolla maçı aldık HEP BÖYLE OYNAYIN CANIMIZI VERELİM |
güzel çevirdik maçı. boboda 50. golünü attı artık gelsin şampiyonluk :D |
Delgado her maç atsın böyle yine de yaranamaz bana.. Yine gezindi sahada :) Cisse de ona iyi eşlik etti..Adamın umrunda değil hayat... Sivok görünüşte iyi bir önlibero gibi görünsede o mevkide tek başına hiç bir faydası olmaz..Sivok önliberonun arkası, stoperlerin önü çok daha verimli..Her yere koşuyor öyle..Ama ö.libero da faydalı olamaz..Bu maç aldatmasın..Hücum da önemli..Dolayısıyla Denizlinin G.Zan - Cisse değişikliği çok saçma oldu..3 tane çakılı stoper ve önlerinde Sivok'la oynamak saçmalık ötesi..Fazla küfür ettim o değişiklik sırasında.. :) Maça gelirse fena oynamadık..Ama ben 2 tane yedikten sonra kazanırız diyebildim..0-0 devam etseydi bu kadar kolay olmayabilirdi..Ertuğrul döneminden de alışığız bu durumlara..Denizlinin bir etkisi değil bu..Ve rakip fazla zayıf.. Nobre 5 kişilik oynadı..Holosko kötüydü..Ekrem sağ çizgide etkisizdi bence..Kurtuluş en ideali şuan için o mevkiye..Serdar Özkanın girer girmez yaptığı ortayı anlayamadım..Sanırım kendisi de anlamamıştır..Zapo ve İbo savunmada güven veriyorlar..Boboyu kazanmak lazım..Onu oyuna almak için 80i beklemek yanlış..Denizli oyuncu değişikliklerinde yetersiz kalıyor.. Maçın yıldızı Nobreydi..Sivok da mütiş oynadı..Ama bu önlibero için yeterli anlamına gelmiyor..2 stoperin önünde heryere koşan bir joker gibi oynaması daha iyi olur bu taktikde.. Bu maçları kazanmamız normal..Maç Kocaeli olunca fazla normal...Önemli olan dirençli takımlara karşı üstün oynayp kazanmak..Net galibiyet almak..Ben bunu başaracağımızı sanmıyorum ama başarmamz şart..Denizlinin Ertuğruldan daha fazla şeyler yapması gerek.. |
Alıntı:
Ne şampiyonluğu Ts : berabere Sivas : Berabere Kayseri : yenilgi Güçlü takımlar bunlar , bunları yenemedik . kocaeliyi yenelim be bir zahmet . . Şampiyonluk zor bu sene . . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ts bana sorarsanız ufak bir zelzeleden sonra bir daha toparlanamaz. o yüzden şampiyonluk koltuğu yarışında baştan silmek lazım. sivas-kayseri gibi anadolu takımlarıda aynı şekilde büyük köstek olacak seviyede değiller. fenerde bu sene düşe kalka oynuyor o yüzden onu da pek önemli bir rakip olarak görmüyorum. şu an galatasaray var bize rakip olabilecek seviyede. ama içimden bir his en azından ligde 2. olacağımız yönünde |
arkadaşlar kocaeli maçını güzel oynadık diyenler yanılıyor. öncelikle kocaeli ligin en fazla gol yiyen takımı artı galibiyeti yok artı maç inönüde ve biz bu takımdan 2 gol yiyoruz. kocaeli yi tebrik ediyorum helal olsun adamlara yapabileceklerinden daha fazlasını yaptılar zaten rakip zayıf olduğu için iyi oynamış gibi gözüktük sadece. bu senede şampiyonluk zor gibi gözüküyor |
bence bu maçta iyi oynamadık ilk yarım saat sadece 1 pozisyonumuz var kocaeli dirençliyken hiç bir şey yapamadık.delgado da ayrı bir olay.tam diodumki mustafa hoca ne bekliosun çıkar şu delgadoyu klasik gollerinden birini attı.bende sonra düşünmeye başladım acaba delgadoyu sol açıkmı oynatsak.hep sola kaçıo çünkü ordan sağa çekio ii ortalar ve ii şutları var.oyun kurmada 0 ama.oyun kurma işini tello daha ii yapıo.boboyu monte etmek lazım.nobre böyle oynarsa zor ama bu taktikte sivok da ön liberoya geçmeli. rıdvanın cisse muhteşem oynadı sözünede takıldım çok.bence cisse ii deildi.o çıktıktan sivok orta sahaya geçtikten sonra daha ii oynadık. |
arkadaslar gollerde hata var gollerin ikisi delgadodan geldi birisi nobrede...ilk gol delgadonun nobre dokunmuyorki topa...birde seviniyor gol atmis gibi...ulan denizli geldin yine fenerbahceli oldugunu belli ettin bobo gibi adami yedek oynat nobreyi ilk 11 de oynat...su nobreye hic isinamadim agziyla kus tutsa sevmiyorum.... |
nobreye bir kez daha haayran kaldım ya inanılmaz dı bugün 2-0 ken bile acaba demedim valla... |
nobre fena değildi sahanın her tarafında vardı çok gayretliydi neredeyse bütün topları aldı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla bende tam tersi düşünüyorum. NObre Bobo gibi 3 tane eder , buda benim fikrim |
nobre ayağında top tutmuyor direk oynuyor bobo ise tam tersi ayağında top tutup sürüyor yani ikisi de aynı anda oynamalı hatta bu maçda 3 forvet de labilirsdi bobo nobre holosko |
şampiyon olacaksan ligin dibindeki bir takımdan böyle acemice gol yemiceksin.kocaelinin 2. golü neydi öyle.adamın durup yemek yemeye bile vakti vardı aslında topa vurmadan önce!şampiyon olursak ki inşallah oluruz Nobre bu şampiyonluğun tek mimarı olur. |
Beşiktaş bugün bence çok iyi değildi, Nobre Sivok holosko çok çalıştılar, delgado ilk 30 dk çıldırttı ve onun kaptırdığı toplarda gol yedik sonr abir iki gol attı kendini affettirdi ama delgado için başarılı demem için 3 maç üstüste iyi oynaması lazım. Umarım gökhan zan takıma monte edilmez, hca gökhanı sokup sivoku orta sahaya aldı goller geldi. Ama beşiktaş bu kadroyal lig sonuncusu kocaelinin 2-0 gerisine düşüyorsa bu 5 golü başarı olarak görmemek lazım önümüzde ço kzorlu maçlar var işimiz kolay değil pembe tablo çizilecek bir durum yok bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
büyün olay bu aynen benim düşüncem de kocaeliden inönüde 2 gol yememiz felaket gibi bişey ligin en az gol atan takımından kendi evimizde 2 gol yiyoruz |
Alıntı:
|
Alıntı:
tebrik edin diyosun ama tebrik etek bişey yok rakip kocaeli bi ts fb veya gs yenmedik bu rakipler karşısında 2-0 dan 5-2 yapsakk tmm tebrik edelim ama kocaeli karşısında da yapalım yaa adamlar ellerinden gelenin fazlasını zaten yaptılar onların kapasitesi bu kadar zaten ve o kapasiteyle 2 tane attılar tebrik edilcek takım bence kocaeli inönüde 2 tane gol attılar bize helal olsun |
Alıntı:
yahu kardesim gorusecegiz dedigime geleceksiniz ama o arada sampiyonluk gitmez insallah rakipler korkak ustune gelemiyor su an kocaelinin de gucu yetmiyor su 2 0 gecen hafta kayseri deplasmaninda olsaydi o zaman daha iyi anlardiniz dedigimi simdi birsey demiyorum cok baskiliydik ezdik parcaladik diyonuz topla oynama yuzdelerine baktinmi sen yuzde 55 e 45 bumu sizin baski kurduk dediginiz birakin allahinizi severseniz yaw elalem benficayi ezip geliyor siz kocaeliye 5 attik diye boburleniyonuz yetmiyor bide bursaya falan puan kaybetmeyi normal sayiyonuz birakin kardesim sampiyonluktan bahsetmeyin o zaman bos bosuna asil tehlike burda zaten bursaya kaybetmek dogal sonuc sivas disli puan versekde olur kayseri zaten herkezi yeniyordu bizde yenildik cart curt bu sampiyonluk nasil olacak ve ben hicbir guclu takimi yenemeyeceksem oyle sampiyonlugu ne yapacam |
Alıntı:
aklımdan geçenleri aynen yazıyorsun :) sonuna kadar haklsıın düşüncelerim aynı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ertuğrul Sağlam ve Tigana döneminde 4 lü çakılı defans önlerinde çift önlibero ile sağlam savunma anlayışıyla çıkıyorduk da ne oluyordu ? yine şampiyon olamıyorduk. Ben en son bir maçta 5 golü ne zaman attığımızı bile unuttum. Zor maçları kazanamadığımız ve şampiyonluk için bu maçları kazanmamız gerektiğine bende inanıyorum ama , şimdi hiç değilse kolay rakiplerle oynadığımız maçlardan zevk alabiliyoruz. 1-0 ın üstüne yatmıyoruz yani. Zor maçları kazanamamamızın sebebi ise bence tamamen kadro kalitesi , yada daha doğru deyimle kadro yetersizliği. Özellikle fizik gücü son derece düşük orta saha elemanlarımız. Bu elemanlarında kısa dönemde değişmesi imkansız olduğuna göre bırakın da 5 golün tadını çıkartalım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:55 . |