![]() |
nobreye bir kez daha haayran kaldım ya inanılmaz dı bugün 2-0 ken bile acaba demedim valla... |
nobre fena değildi sahanın her tarafında vardı çok gayretliydi neredeyse bütün topları aldı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla bende tam tersi düşünüyorum. NObre Bobo gibi 3 tane eder , buda benim fikrim |
nobre ayağında top tutmuyor direk oynuyor bobo ise tam tersi ayağında top tutup sürüyor yani ikisi de aynı anda oynamalı hatta bu maçda 3 forvet de labilirsdi bobo nobre holosko |
şampiyon olacaksan ligin dibindeki bir takımdan böyle acemice gol yemiceksin.kocaelinin 2. golü neydi öyle.adamın durup yemek yemeye bile vakti vardı aslında topa vurmadan önce!şampiyon olursak ki inşallah oluruz Nobre bu şampiyonluğun tek mimarı olur. |
Beşiktaş bugün bence çok iyi değildi, Nobre Sivok holosko çok çalıştılar, delgado ilk 30 dk çıldırttı ve onun kaptırdığı toplarda gol yedik sonr abir iki gol attı kendini affettirdi ama delgado için başarılı demem için 3 maç üstüste iyi oynaması lazım. Umarım gökhan zan takıma monte edilmez, hca gökhanı sokup sivoku orta sahaya aldı goller geldi. Ama beşiktaş bu kadroyal lig sonuncusu kocaelinin 2-0 gerisine düşüyorsa bu 5 golü başarı olarak görmemek lazım önümüzde ço kzorlu maçlar var işimiz kolay değil pembe tablo çizilecek bir durum yok bence. |
Alıntı:
|
Alıntı:
büyün olay bu aynen benim düşüncem de kocaeliden inönüde 2 gol yememiz felaket gibi bişey ligin en az gol atan takımından kendi evimizde 2 gol yiyoruz |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |