kartalim_ | 08-11-2008 11:58 | Alıntı: İbodaca´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 851253)
Bu sene kağıt üstünde tek forvettik.. Uç forvet ( Nobre veya Bobo ) Gezgin bir Holosko ve Geriye dönmeyen bir Delgado..O kadar da korkak bir kadro değil yaw ?:) Kaldı ki herkes haykırıyor du..Bütün büyük takımlar tek forvet oynuyor da biz neden çift oynuyoruz diye? Sende bilirsin bu forumun 4 de 3ü en az bu görüşü savunurdu..
Neyse gelelim 10-2 meselesine.. :) Bu maç 10-2 olsa ben de niye 2 golü yedik demezdim haklısın..Ama eleştirilecek yer aradığım için demiyorum "2 gol yememeliydik" diye.. Ligin en zayıfından 2 yememeliyiz..Bu maç 10-2 de olabilirdi evet.. Ama rakip Kocaeli diye.. Daha ciddi takımlara karşı 2-0 dan maç çevirmek bu kadar kolay olmaz diyicem ama siz zaten onları kayıptan sayıyorsunuz farkmaz o yüzden :) Bi sorun yok o noktada :)
Ben zaten diyorum..Rakiplerimiz böyle giderse biz zaten şampiyonuz diye..FB yi geçtim.. GS okadar da boş bir takım görüntüsü vermiyor bana..Hadi onu da geçtim..Bu kadar puan kaybını göz alıyorsak hiç hesaba katmadığımz ve şuan maç fazlasyla önlerinde olduğumuz bir Trabzon bile potaya girer..
Ama herşey sizlerin dediği gibi olur umarım..Rakiplerimiz puan kaybetmeye devam eder..Biz de şampiyonluğa ulaşırız..Bu forumda da kutlarız..:) | Sende başlama yaf kağıt üstünde tek forvettik vs. gibi şeylere..:)..Maçları izliyoruz, Holosko sağ kanatta, taç çizgisinin ordan kıpıldayamıyor, solda Aydın, bazen de Sedar Özkan, bunlar mı forvet, bi orta yaa açıyorlar yaa açamıyorlar, bi ileride tek başına Nobre var işte, Delgado da destek veremeyince tek adamla oynuyoruz nerdeyse, bundan ilk yarılarımız hep 0-0 falan bitiyordu zaten, veya da yenik durumda oluyorduk...4 savunma+2 tane santrayı geçmeyen ön libero!..Bunlarla çıkıyorduk sahaya, İnönü'de hemde, el insaf yani yaf..:)..Biz bunları seyretmeye mi gidecektik..:)..Zaten öyle yapmıyorduk, 60'a kadar gidip bi yerde çay kahve içiyorduk baktık Bobo oyuna giriyor hemen maçı izlemeye başlıyorduk, olay bu..:)..Bende çift ön libero diyordum doğru, ama baktım olmuyor kardeşim, bu 2 oyuncuylan(Cisse-Uğur) olmuyor..:)..2 golü de elbettte yememeliydik, zaten yediğimiz goller o kadar komik ki biz bile yemiyoruz halısahada böyle bi gol, adam bomboş...Bunu eleştirelim tabii ama atılan 5 golü ne olursa olsun yabana atmamak lazım, rakip Kocaeli olsa da...Daha önce hiç Kocaeli gibi bi rakiple oynamamış mıydık biz yaf, en güçsüz bu muydu yanii..:)..Bide o yandan bakmak lazım bence...İnş. seninde dediğin gibi olur, forumda kutlarız şampiyonluğu..:).. |