kartalim_´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 851140)
Ordan oraya atlıyorsun, Benfica'yı ezdi dediğin takım ligde Es Es'e ve Bursa'ya ezildi, hatırlatırım...Siz benim dediğime geliyorsunuz işte, kendi ağzınla söylüyorsun rakipler korkak diye!..Ben ne diyorum peki, ligimiz kalitesiz, rakipler korkak, kontradan başka bir şey düşünmeyen ekipler, sen bu takımlara karşı tek forvetle çıkarsan 1-0, 2-1'lik galibiyetler alabilirsin anca, aşamazsın o duvarı, bunu yaşadık zaten, hatırlayın biraz geçmişi...Denizli döneminde ise çok farklı, çift forvetle çıkıyoruz, üstüne savunmadan bi adam eksiltiyoruz, yanii korkak değil tam aksine cesur bi kadro çıkarıyor hoca, olması gereken de budur İnönü'de zaten...Benim anlatmaya çalıştığım bu, bugün Kocaeli'ne attık 5, haftaya değil ondan sonraki hafta Es Es'le oynayacağız, o maçta bu maçın kopyası olacak, göreceksiniz, o zamanda mı bu tür eleştiriler gelecek, sezon bitene kadar böyle o zaman, yensek de bir şey değişmeyecek, Denizli ağzıylan kuş tutsa yaranamayacak size...Büyük maçları kazanmadan şampiyonluk olmaz mı, yahu Gs Fb'ye iki maçı da kaybetmişti ama o sezon şampiyon oldu, neyden bahsediyorsunuz siz, öyle şampiyon olunca sevinmeyecek misiniz anlamıyorumki... |