![]() |
Haklısın aydın abi.Çok güzel yazmışsın.Teşekkürler |
burası beşiktaş alayına gider |
onemlı olan besıktasktır gerısı teferruattır yer mekan farketmez kalpler sıyah-beyaz renkler ıcın atıyorsa mekanın onemı yoktur elıne saglık abı ;) |
Arkadaşlar bursada artık örgütlenmemiz lazım maçları birlikte izmekle başalyabiliriz sonrası zaten gelir ben Meskende oturuyorum bizim mahalle ortabağlar falan beşiktaşlı zaten biz mançoda izliyoruz maçları gelmek istiyen olursa irtiba geçelim. |
bende erıklıde oturoyum kardes toplanlaım tabı ya mancoda hıc ızlemdım evde dgıturk var ama oyle toplu maclarıda ızleyebılırs bız ısta da gıdıyoruz sık sık mesela haftaya eskısehır macına kısmetse uyar herkes aynı fıkırdyse bızım dernegımız kapatırlarsa bız kendımız bırlık oluruz ortak ask besıkt ask sonucta |
sana katılıyorum ercan abii |
Alıntı:
|
aynen |
Haklısın dostum sonuna kadar katılıyorum. Bursa'lı Beşiktaş'lılara SEVGİLER... |
Bursa kadar kafanıza taş düşsün !... Bizi birbirimize düşürdüler, hala kafanız bazı şeylere basmıyor. İçimiz yanıyor maça giremiyoruz. Senede bir kere memleketimize geliyor şanlı kartalımız onuda destekleme ümidimiz elimizden alınıyor. Çok bilen arkadaşlar bizden iyi taraftar olduklarını idda ediyorlar ya lütfen gösterin delikanlılığınızı da girin Bursa stadına açın Beşiktaş bayrağı gebertsinler sizi tarihe de hangi sıfatla girersiniz bilmem. Bu kadar basit olaylar değil bu işler cocuk gibi konusmayın lütfen . Gerçek şu ki maça seyirci alınmıyor, İl güvenliği yasak etmiş kimin haddine devlete karsı geleceksinde stada gireceksin Beşiktaşa destek olacaksın !!! Mantıklı bir şey söyleyin lütfen. saygılar |
bursalı kartalları canı gönülden tebrik ediyorum bilet için çok yardımları dokundu... |
bursaspor yönetimi durupdururken bu anlamsız gerilimi çıkardı iki kulüp taraftarı arasında. ALKIŞLAR BURSASPOR YÖNETİMİNE |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben ankaralı Beşiktaşlılarla bursalı Beşiktaşlıları kıyasladım ve lafı kabaca organize olmalısınıza getirdim.kusura bakmada birbirine güvenen sağlam 1.000 kişi her türlü zorluğa yeter sen herhalde sizin bursada bugüne kadar böyle bir ortama girmemişsin bu benim suçum değil kusura bakma.birgün ankarada Beşiktaş maçı yaşama fırsatın olursa beni anlarsın diyim ve konu kapansın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yanı ankarada bjk formasıyla gezebılırsın bursada gezemessın ama bız ne kdar kaale almaylım desekde ortada okdar buyuk bı sorun varkı ıst dan ankradan anlayamassınız bursada bızımle yasamanız gerek adamların tek sorunu bjk sıhay beyaz herseylerı onların uzerıne kurulmus ... |
Alıntı:
|
valla gecen zafer plazada koray sporda arkdsm gezı bjk formasıyla ankaragucu bursa macı varken bı kac kısı oyle saldırmaya yeltendıde ıfadesını aldık oyle forumda yazmak kadar basıt deıl oyle seyler bursada yasayın koyu bjklı olun zor bızımkısı bunu bılın |
Alıntı:
inan bizim kadar kimsenin umrunda deil bu bende isterdim beşiktaşımın maçına rahat rahat gideyim ama olmayınca olmuyo işte o kendini bilmezler yüzünden olan bize oluyo çok yazıkk |
Bursalı bir beşiktaşlıyım arkadaşlar irtibatta olmak istiyorum birbirimize ulaşalım. |
zaten biz bursaspor taraftarıyla işimiz var yhoksa bursalı beşiktaslı kardeslerimize hiç bir yanlıs kimse yapmaz yapamaz . . . |
Bursasporlular alıncakmış İnönüdeki maça hadi hayırlısı... |
Doğru tespit..... |
Türkiye`de Saat: 05:54 . |