![]() |
Biz Bursa'lı Beşiktaş'lılarız alayına gider !.. Arkadaşlar kısacası bu konuyu açmamda ki amaç hala konulara yazılan yorumlarda Bursa'lı ile Bursaspor'luları birbirinden ayırt edememeniz ! Hiç sevenle sevmeyen bir olurmu misali ne alaka ise Bursa ile Bursaspor'luları birlikte aynı kefeye koymak kimsenin haddine düşmez !!! Ben Bursaspor da altyapı da oynamış ve o camianın içini ufak yaşta görme sansına sahip olmus, büyük agızlardan inanılmaz kelimeler duymus bir spor severim. Hangi takımda bu tür olaylar vardır bilinmez ama ben dayanamadım ve sonunda sudan sebeplerle Bursaspor kulübünden kovuldum ! Bunu anlatmamın amacı dünyada benim kadar Bursaspor dan nefret eden bir kişi daha yoktur !!! İnanıyorum ki istemeyerek ve düşünülmeden yapılan bu tür açıklamlardan, empati kuracagımız üzere kim olsa alınır . Lütfen BURSALI BEŞİKTAŞLILARI kimseyle kıyaslamayınız ..lütfen !.. Umuyorum bu açıklamalarıma diğer Bursa lı arkadaşlarımda katılıyordur. Bu konuyu izinsiz açtığım için kızan bursalı beşiktaşlılar varsa tek tek özür dilerim artık yorumlar dayanılmayacak bir hal almıştı. saygılar |
Alıntı:
Benimde en sinir olduğum konu forumda konuşulurken BURSALILAR diyerek bahsedilmesi ve "top Bursalılar" gibi düşüncesiz şeyler söylenmesi. Bursada en çok taraftarı olan kulüp kesinlikle Beşiktaştır,lütfen bişey söylerken Bursalılar değil Bursasporlular olarak adlandırın. Eminim bilerek söylenen sözler değildir ama insanın canını sıkıyo. Saygılar, |
aynen bende bursada yasıyorum ama kesınlıkle bjk gerısı trass bursada hepberaber olmalıyız kımse bızı etkılememleı ısteyen arkdslarla tanısabılırızde ortak ask bjk bursa tras yanı |
helal size bursalı kartallar. |
bencede katılıyroum arkadaslarıma herkes aynı manada soyluyor ama detaya inince bursalı demekle bursasporlu demek fark ediyo belki ben bile bazen agzımdan kacırıyor oalbilirim bursaspora laf soylerken daha dikkatli olmakta fayda var tum bursadaki kartallara selam |
kendi adıma ben "bursaspor" ve "bursaspor taraftarını" kastederek yorum yapıyorum, eminim ki diğer arkadaşlar da aynı düşünce ile yorumlarını yazıyorlar yoksa bir Bursalı vatandaşımız ile ne sorunumuz olabilir ki ? hele hele aralarında BEŞİKTAŞ'lı olduğunu bildiğimiz taraftarlarımızı incitecek birşeyi neden söyleyelim ? Bu durumun konuşma ya da yazma dilinde kolay anlatım olduğu için dil alışkanlığından kaynaklandığını düşünüyorum, kimsenin Bursalı Beşiktaşlılarla bir sorunu bulunmuyor, kendi adıma bundan sonra bu konuda daha hassas olucam. Ümit ediyorum diğer arkadaşlar da bu konuyu göz önünde bulundururlar ve Bursalı BEŞİKTAŞlı arkadaşlar rencide olmazlar ... |
en çok birlik olunması gereken il BURSA ...birlik olun ki ezdirmeyin Beşiktaşlıları.. çok fazla taciz oluyormuş. söylenen bazı sözlerede alınmayın.her lafı sözü tezahuratı irdelicek olursak Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur.. besteside bir uçtan herkeze dokunur.. Bursa Kartallarına saygılar sevgiler |
ayyy ayol buğsaspor buğsaspor |
Kesinlikle doğru bi tespit ve Bursada okadar çok Beşiktaşlı varki ondan herkes Bursaspora bile laf etmesin çünkü Bursaspor bizim ne dengimiz ne rakibimiz ama Bursada yaşayan Beşiktaşlı kardeşlerimiz abilerimize yanlışlıkla olsa bile kalplerini kırmayalım onun dışında bursaspor la ilgili altta küçük bi alıntı koyuyorum :) "Bursa ili dışında, bu gezegende bir adet bile taraftarın yoksa, Beşiktaş'la aynı cümle içinde bulunman bir fikstür hatasıdır." |
bu kadar takılmayın altı-üstü bursa en kısa zamanda yine gidecekler ait oldukları yere. |
haklısın aydın abi . . . bursalı diyenlerde bursasporu kastederek söylüyorlar zaten aldırma |
yanlış anlamayın biz bursalılara deil, bursasporlulara karşıyız daha öncelerde bi düşmanlık yoktu sanırım bursasporlularla ama bi kaç yıl önce kendileri çıkardılar bunu böyle devam edip gidiyo:) |
beşiktaş türkiyenin heryerinden her köşesinden taraftar gurubu olan bir takım yazarken ve konuşurken bırakın bunları bir spor müsabakası için insanları aşağılamak gibi yöntemlere başvurmak bunu yazan kişilerin acizliğini daha çok ortaya çıkarır maalesef herkes bir olmuyor |
ama birde işin başka yanı var bu konuların hala forumda nasıl açık olduğunu görmek insanı daha çok üzüyor tabi forumun kurallarına ne kadar ters olsa bile |
Önemli bi konuya deinmişsin .Bundan sonra herkesin daha dikkatli olması gerekir tabiki... |
bende bursalym ama dikkat edn bursalym bursasprlu deilm allahda göstermesn bursaspordan o kdr nefret ediom ki elimden gelse hepsini öldüreblrm bu hafta yne maç war we ben yne gdemiorm şerefszler yüzünden :( :( ama inşallah şanlı kartalm yenicek göstereck |
hakLısın Aydın aßi.. daha dikkat ediLeßiLr. |
son günlerdeki bjk-bursaspor konu başlıklı yorumlar benide çok rahatsız etti gerçekten ve dikkatimi çekti bazı düşüncesiz arkadaşlar bursaspora kızgınlığını dile getirirken resmen biz Bursalılarla dalga geçer gibi yorumlar yazıp konular açıyolar..kendinizce beğendiginiz o güzel yorumlarınızı sadece futbol adına yazarsanız çok memnun olucaz ayrıca teşekkürler Aydın sonunda dayanamayıp bu konuya değindiğin için.. |
Ya bende buralı beşiktaşlıyım LO! :D |
bende bursada yasıorum ama sıhay beyaz renklerden baskası yalan bı arkdsmz bursadakı bjklı kardeslerımız bırlık olsunkı ezdırmesın demıs cok dogru kardes bız kendımızce etrafımzdakı bjklı kardeslerımızle kendımızı savunuyoruz bıze turub vermıyolar kaale alınacak bısıy deıller coluk cocuk cogu ıns yenıcez onları tek gercek bjk dır bursalı kardeslerımze selamlar |
Bu her yerde böyle aslında. Bizim grubumuzda bile bunlar yasanıyor ( Kütahya çArşı ) grubun nerdeyse yarısı Bursa lı bu yüzden Bursa ya küfür felan ederken diyolar Bursaspor deyin felan hep unutuyoruz kısa olarak Bursa diyoruz ama kast ettigimiz aslında bursaspOrdur. Bundan sonra daha dikkatli olalım . Tin Tin Tinimini Teksas Tin Tin Tinimini Teksas Teksas dan erkek cıksa Teksas dan erkek cıksa Dünya yerinden oynar Dünya yerinden oynar Teksas dan erkek cıksa Teksas dan erkek cıksa |
ewet bencede kast bursaspordandır yoksa bu8rda cok bursalı arkadaşlarımız var örnek kolpa bursalı :) |
Arkadasım sevmeyebilirsin ama bu sekilde yorum yapmana gerek yok . Bir daha böyle bir yorum yapma ;) |
Alıntı:
Kürşat adam gibi açıklama eyvallah kardeşim kapak olsun bu lafların :) |
Arkadaslar seviyesiz yorumlar yapmayalım lütfen.. |
Evet Bursa'lılara lafımız yok bizim derdimiz Bursa'sporlar, o pardon kertenkelesporla neyse arkadaşlar bişey sorucam yha cvp veren olursa sevinirim nedir o saraçoğlu.net bizim sitemizde ne ii var lütfen biri açıklasın bunu yha ? |
ben kimsenin bursadaki besiktas taraftarini yada bursanin tamamini kastederek konustugunu dusunmuyorum ama sizede hak veriyorum tabi alinanlar olabilir ancak tribunde kartalima laf soyleyenlere esasinda soyleniyor alisila gelmis birsey artik fenerliler gaatasaraylilar anakaralilar gibi yani millet kestirmeden gidip bursalilar diyor bide bildigim kadariyla bursanin yarisindan fazlasi besiktasliymis dogrumu bu |
Hemşehrim Aydın güzel bi konuya değinmiş.evet Bursa'lı ile bUrSasPoRluların ne olduğunu çok iyi anlamak gerek.Sonuna kadar biz BURSALIYIZ inkar etmiyoruz ama bUrSaSpOrLu değiliyiz.BEŞİKTAŞLIYIZ. |
Bursalı Beşiktaşlılar ama hiç bir icraat yok BEŞİKTAŞIMIZ adına YAZIK...! |
Alıntı:
Çok biliyosun yaa söyle bakalım mesela ne yapmamızı istersin ? Kaç tane futbolcu öldürelim ? Ya da dur dur en iyisi taraftar bıçaklıyalım o zaman Bursalı Beşiktaşlı olmus oluruz hee ne dersin !!! güzel değilmi o zaman dediğin olmus olur ... Kullandığın kelimeye lütfen dikkat et !!! Söylemiş olduğun kelime Beşiktaşlılık duruşuna uymuyor !... Yapıcı olman gerekirken gereksiz bir tartışma polemiği yaratıyorsun . Bildiğin bir şey varsa bizimle paylaş kardeşim ama kırıcı olmadan lütfen !!! |
100.Yıldaki şampiyonluk kutlamalarında Bursa merkezdeki bütün yollar kitlendi.Bursa'da yaşayan biri olarak benim iddiam şu , Bursa'da Bursaspor taraftarımı çok yoksa BEŞİKTAŞ taraftarımı bu tartışılır.Herşeyde olduğu gibi bu ülkede azınlığın sesi fazla çıkıyor olmasın..! |
Alıntı:
|
ÇOK HARİKASIN UHH BİR NUMARASIN UHH EN........ 500 BASARSIN UHH HİÇ KİMSEDE YOK UHHH BÖYLE BİR KASA UHH BEŞİKTAŞIM KOYUNCA HOPLUYOR BURSA UHH LAYALAYALAYLAYLAY UHH LAYLAYALAYLAYLAY UHH... |
adanada delikanlı gibi ortaya çıkmışlar.truvacılığı delikanlılık zanneden takıma diyilecek tek laf kılavuzu fenerbahçe olanın nüfus cüzdanı morcivert olur.anladınız siz onu.madem adanaya delikanlı gibi geldiniz gün boyu adana caddelerinde niye bize kafa tutamadınızda boş bırakılan tribününün yanında zenne showunuzu yaptınız,10 yaşında 2 çocuk saha içinde yerde yatarken içinizde insanlığa dair birşeyler kalmamışmıydı hayvanoglu hayvanlar diyecem hayvanlar alınacak. |
Alıntı:
|
yemyeşil bursanının bembeyaz oğlanları.. fenerli sefadan icazet alanlara bak delikanlı ayağına yatmazlarmı birde neymiş şehrine ihanet etmeyenmiş sizene adam bursalı oralı buralı istediği takımı tutar tutmuyorsa kendince bir bildiği vardır.hem bursada yaşayan herkes bursalımı her cümleniz çelişki her cümleniz yalan iftira.bir arkadaşın dediği gibi BEŞİKTAŞ İLE bursanın AYNI CÜMLE İÇİNDE ANILMASI TAMAMEN BİR FİKSTÜR HATASIDIR. |
Zaten hepimiz Bursalı, Bursasporlu ayrımı yapabilecek insanlarız. Kaldı ki, oyuna getirildiklerini bilen, gözlerine perde inmemiş Bursasporlular da vardır. Ancak oğlanların kışkırtmasıyla, çıkarları doğrultusunda BEŞİKTAŞ'ı kullananlarda. Onlar içinse söylenebilecek tek şey ; yer yerinden oynar... |
arkdaslr bız bursasporlular gıbı degılız kcucuk takılarla ısımız yok bızm bjk terbıyemız turubun vermezlerse maca gıtmeyıs dır oyle bursasporluların ıcnde oturuyp kalamayız 90 dakıka kufur edıolar her mzcda bu macta 2000 bın duduk dagıtıcaklarmıs taraftarlrına top bızdeyken ıslıklıcaklar... bursada bı bjk dergenımız yok malesef kendımızce goruslerımızı pylarsıoruz forumdada bnm gıbı bjklı bursada yasayan arkdslrmız var bız kendı cvremızdekılerle beraber ızlıyoruz bjk maclarını ınonuye gelıoyrus yrnkı bursa macına gıtmıyjez ama tekrar soyluyorum bunun korkmakla alakası yok trubun vermezlerse gıtmıyorus sadece bu bazı arkdslrımız burda hep belırtttıde maraton alt kısmında bjklı bursada yasayan arkdslr olarak bulunucaz dıe ıst dan takıp etmek okdar kolay deıl ama bursa kendı sahasındakı butun maclarda tum bestelrını bjk ye gore uyarlıyo kufur edıolar ıstıklal marsında bıle bjkmıze hakaret edıyolar boyle bı durumda bursalı tarftarların ıcınde oturmak olmaz bıze turubun verılseydı ılk maca gıdenler bızler olucaktık suphenız olmasın |
Bursaspor'u bu sene yakıştığı bank asya ligine defedecez inşallah..Onlar kiminle uğraştıklarının farkında değiller. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:11 . |