![]() |
Bu her yerde böyle aslında. Bizim grubumuzda bile bunlar yasanıyor ( Kütahya çArşı ) grubun nerdeyse yarısı Bursa lı bu yüzden Bursa ya küfür felan ederken diyolar Bursaspor deyin felan hep unutuyoruz kısa olarak Bursa diyoruz ama kast ettigimiz aslında bursaspOrdur. Bundan sonra daha dikkatli olalım . Tin Tin Tinimini Teksas Tin Tin Tinimini Teksas Teksas dan erkek cıksa Teksas dan erkek cıksa Dünya yerinden oynar Dünya yerinden oynar Teksas dan erkek cıksa Teksas dan erkek cıksa |
ewet bencede kast bursaspordandır yoksa bu8rda cok bursalı arkadaşlarımız var örnek kolpa bursalı :) |
Arkadasım sevmeyebilirsin ama bu sekilde yorum yapmana gerek yok . Bir daha böyle bir yorum yapma ;) |
Alıntı:
Kürşat adam gibi açıklama eyvallah kardeşim kapak olsun bu lafların :) |
Arkadaslar seviyesiz yorumlar yapmayalım lütfen.. |
Evet Bursa'lılara lafımız yok bizim derdimiz Bursa'sporlar, o pardon kertenkelesporla neyse arkadaşlar bişey sorucam yha cvp veren olursa sevinirim nedir o saraçoğlu.net bizim sitemizde ne ii var lütfen biri açıklasın bunu yha ? |
ben kimsenin bursadaki besiktas taraftarini yada bursanin tamamini kastederek konustugunu dusunmuyorum ama sizede hak veriyorum tabi alinanlar olabilir ancak tribunde kartalima laf soyleyenlere esasinda soyleniyor alisila gelmis birsey artik fenerliler gaatasaraylilar anakaralilar gibi yani millet kestirmeden gidip bursalilar diyor bide bildigim kadariyla bursanin yarisindan fazlasi besiktasliymis dogrumu bu |
Hemşehrim Aydın güzel bi konuya değinmiş.evet Bursa'lı ile bUrSasPoRluların ne olduğunu çok iyi anlamak gerek.Sonuna kadar biz BURSALIYIZ inkar etmiyoruz ama bUrSaSpOrLu değiliyiz.BEŞİKTAŞLIYIZ. |
Bursalı Beşiktaşlılar ama hiç bir icraat yok BEŞİKTAŞIMIZ adına YAZIK...! |
Alıntı:
Çok biliyosun yaa söyle bakalım mesela ne yapmamızı istersin ? Kaç tane futbolcu öldürelim ? Ya da dur dur en iyisi taraftar bıçaklıyalım o zaman Bursalı Beşiktaşlı olmus oluruz hee ne dersin !!! güzel değilmi o zaman dediğin olmus olur ... Kullandığın kelimeye lütfen dikkat et !!! Söylemiş olduğun kelime Beşiktaşlılık duruşuna uymuyor !... Yapıcı olman gerekirken gereksiz bir tartışma polemiği yaratıyorsun . Bildiğin bir şey varsa bizimle paylaş kardeşim ama kırıcı olmadan lütfen !!! |
Türkiye`de Saat: 06:54 . |