![]() |
Sistemde Hikaye Denizli'de Hikaye BEŞİKTAŞIN MAÇ KADROSU: 1-RÜŞTÜ 2-TORAMAN 3- ZAPO 4- GÖKHAN 5- EKREM( DİKKAT) 6- TANDOĞAN(DİKKAT) 7- DELGADO 8- TELLO 9- ÜZÜLMEZ( DİKKAT) 10- NOBRE 11- HOLOSKO YEDEKLER: 1- HAKAN 2- AYDIN 3- BOBO --------- 4- SERDAR ÖZKAN--------- 5- SERDAR KURTULUŞ------- 6- BATUHAN 7- İNCEMAN--------- yedekllerin en az 4 tanesi 4 büyüklerde banko oynar. Ama bizim takımda yedek kalıp, birde ana kodroda oynayanlara bakın. Uğur incemanın 3 ay peşinden koşuyoruz almak için yedek bekliyor. incemen ile bobo trabzon maçının yıldızları ama bu maçta tak yedek kalıyor bu nasıl mantık. üzülmez ekrem ve ali bunlardan daha iyi oyuncumuki sahada top oynuyorlar. Ertuğrul zamanında bir sistemimiz vardı. şimdi sistem mistem hikaye oynuyoruz. uğur inceman sadece bir ön libero değil top keser, top çalar, orta yapar şu atar cisseyi delgadoyu, savunmayı rahatlatır. Üzülmez ne yapar kafayı önüne eğer forma çeker kendini yereatar koşar allah koşar evet sadece bunları yapar ve doksan dakika sahada kalır, ertuğurl zamanında yedek kalanlar bugün takımda kurtarıcı diye oynuyorlar. Kadroya girdikleri günden beri sivok ile zaponun defans anlaşını bozdular gol yemeye başlmadık puan kaybetmeye başladık. Nobre hiç bir zaman deplasman futbolcusu değil olamaz. ancak deplasmanda sıkışıp gol atamıyorsan sonradan oyuna alırsın doldur boşalt yaparsın. ama içerde en büyük silahındır. Bobo bu takımın ilk forvetidir. holosko iyi adamdır yanlız çok formsuz onu maçın gidişatına göre ekonomik kullanmak lazım. tamam 3 lü savunma siteminde tello iyi oynuyor ama bu seferde sol kanat defans zaafiyeti var. görüyüroz işte her maçı kurtaramıyor oda. Sola yerli çok iyi ber bek alırsın derim tamam orda oynasın ama şu anki kadroda tellonun yeri bektir. önündede s.özkan düşünülmelidir bence. Delgado ile artık konuşulmalı her deplasman maçında sahada yok artık bir maçıda kurtarsın arkadaş. Ertuğrul sağlam acemi idi ama şu kadroyu çok güzel kullanıyordu. denizli aynı sistemle devam etseydi şu an açık ara liderdik malesef. sağlam ile 6 maçta 4 g 2 b aldık biri trabzon deplasmanı idi biri belediye maçında zaten hakim rezaleti . ya denizli ile kayseri mağlubiyeti, sivas bursa berabare kocaelini yenmiyeni dövyürolar zaten. tüm dişli takımlara takıldık hani nerede demezlermi senin büyük hocalığın. bu gidişle zaten eziklere cinconlarada yeniliriz biz. Elin sol beki gol atıp maç kazandırıyor biziki maçta ha var ha yok yararından çok zararı var. Denizlinin bir an önce sistemi değiştirip bobo inceman ve serdarları kadroya monte etmesi lazım. kayseri mağlubiyetini serdar kurtuluşa yüklemeye hakkın yok. bu iş tandoğanla ekremle üzülmezle felan olmaz. şu an türkiye liginin en çeşitli ve en kaliteli kadrosu ve defansına sahibiz bunun kıymetini bilelim. diğer yedekleri de gitsin denizli teneke kupasında oynatsın. ha birde serdar özkan son haftalarda saçmalıyor bunun sebebide sonradan oyuna giriyor ısınımayor bence ondan saçmalıyor.birde bencilliğine son versin ozaman benim için yıldız gibi futbolcu olur. Sayın denizli birde değişiklik için dakika 70 i bekleme zorunda değilsin. fedarasyonun benim bildiğim öyle bir kuralı yok futbolcu maça ısınana kadar maç bitiyor. HAFTAYA BEKLİYORUM SAYIN DENİZLİ: RÜŞTÜ ZAPO SİVOK TORAMAN TELLO İNCEMAN CİSSE DELGADO SERDAR ÖZKAN BOBO NOBRE ister 3-5-2 ister 4-4-2 ne sistemle oynatırsan oynat ama bu takımı oynat. |
Denizli beşikataşa farklı bir kimlik kazandırmışmış:)bende en cok bu yoruma gülüyorum. Denizlinin son 10 yılda neden anca iranda takım çaıltırdğını şimdi anlıorum.Ne diyelim dayanın 2010a az kaldı.Bizim için milat yoksa böyle gidersek yakında bize büyük takımda demicekler.Sivası bursayı kayseriyi yeneme ben büyüğüm diye dolaş.Asıl sorun yönetimde zaten tüpçüde kendine uygun basın şişirmesi bir hoca getirdi.Bizim forumun şak şakcılarıda kendilerinden gecti.ama malesef kral çıplak |
olay budur aslinda ama anlasilamiyor malesef |
Sorun sistemde değil yeterince mücadele etmeyen oyuncularda. Dersin ki sistem sorunlu, o zaman Ertuğrul Sağlam sisteminde ne gibi bir başarı yakalandığını sorarım. 4-4-2 ile Oftaş, Rize, Sivas gibi takımlara mağlup olunmadı mı yine? Metalist gibi vasat bir takıma rezil olunmadımı yine 4-4-2 ile? Demekki sorun sistemde değilmiş. Şampiyon takımı alıp bu hallere getirmedi Denizli. İsimlere değil takıma bakın artık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bende zaten sisteme değil takıma bakıyorum. bugün 11 de oynayan bazı futbolcuların bu takımın oynucusu olmadığını , delgadonun formsuzluğunu ve nobrenin iç saha ve dış saha oyununu anlattım yazıyı tam okumadın galiba parağrafın en sonunda da ne yazıyor bir cümle ile. sen üzülmezi tandoğanı ve ekrem gibi oyuncuları izlemek istiyorsan sen bilirsin arkadaş. bu futbolu oynayacaktık böyle puan kaybedecektik sağlamla devam etselerdi ozaman kardeşim sanki uefa kupasını alacaktık milanın felan elinden ya tutturmuşunuz bir karkiv maçı gidiyorsunuz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ayrıca sen hiç maça göre taktik belirleyen büyük takım gördünmü??Barca real arsenal chelsea vs... hatta bizim ezikler bile aynı taktikle oynuyor ezbere bilinior kadroları.Büyük takımın bir taktiği olur herkes ona göre sistem değiştirir.Büyük takım değiştirmrz.Bizim ertuğrul buna direnemedi gitit olay bu zaten denizlinin ne olduğunu herkes fener maçında görecek insallah ben yanılırım ama ağzınız acık kalacak o kadroyu görünce.Gömülü 4lü savunma oynayacak.Orta saha elemanları bile savunma oyuncuları olacak..rakibe duruma maça göre sistem yapacak denizli efendi bir günde. |
Denizli'nin çok iyi isim olduğunu söylemem asla ama Ertuğrul Sağlam daha iyi biliyor bu işi dersen yanlış olur, bilseydi geçen sene rezil olmazdı bu takım. Ve o küçük takım dediğimiz çoğu takımada puan kaybetmiştik. Denizli'nin sistemden çok oyuncu değişikliklerinde hataları oluyor hep, umarım zamanla düzelir işler. Yinede herşey bitmiş değil, birliği bozmaya gerek yok şimdiden.. |
denizli nin oyuncu seçimleri hatalı,oyuncuları değiştirme zamanları yanlış bu konulara kesin hatalı. fakat tutupta sistem falan diyerek eleştirmek yada puan kayıplarını ona bağlamakta yanlış düşünce. bursa maçında boş kaleye topu yuvarlayarak gol atamayan nobre ,kaleci ile karşı karşıya iken laobali biçimde topa vurarak gol yapamayan serdar özkan ve başka gol pozisyonlarını çömertce harcayan oyuncuların varsa saha kenarından golu gelip hoca atmayacak herhalde. kayseri karşısında tek kale oyna ,son dakikada bir oyucun nedeni ile puan alama,sivasa karşı tek kale oyna gene aynı oyucular nedeni ile 3 puan alama,bursada da aynı oyuncu laobaliliklerinden 3 puan alınmaması direk denizlinin oyun anlayışından kaynaklanmamaktadır. denizliyi sadece ve sadece ilk onbirde gerçekten oynaması gerekenleri seçerken hatalı davranmaktadır. Serdara,delgadoya,holoskoya,üzülmeze bu kadar çok iltimas tanıması ve şans vermesi onun sonunu hazırlayabilir bunun farkında değil sanırım. denizlinin bu takım oyun felsefesi ,ertuğrulun küçük anadolu takımı hüviyetine kazandırdığı takımdan mantalite açısından daha iyi. bir tek fazla güvendiği oyunculara dikkat etsin. ayrıca onun büyük hoca olup olmadığının testini ilk fb maçında göreceğiz zaten. şimdiden onu sistem nedeni ile eleştirmeyi yanlış buluyorum |
hayırlısı olsun... |
bu ligde daha çoook şey olur.tsyi yakalarız. |
Denizli hamleleri iyi yapamadı, o kadar...Ekrem'in yerine Uğur oynasa daha iyi olabilirdi ama Ekrem'i uygun görmüş hoca, Ekrem'de sivrilen bir isimdi bu maçta bence...Diğerleri zaten olağan şeyler, solda Üzülmez oynayacak sezon boyunca, sağda da Ali, Ekrem, Serdar üçlüsünden biri...Eldeki kadro bu sonuçta...Ben ne olursa olsun ümitliyim, ama hocanın şı yıldızların kulağını çekmesi gerekiyor, ya da bi ders vermesi...Ne bilim, şu Delgado'yu bi kesse, Holo'yu veya da, hep Bobo'yu kesmekte biraz haksızlık oluyor sanki...Oralarda bir şeyler yapmalı Denizli, madem hücum oynatacağım, golü maçlar izlettireceğim diyor, bu futbolculara önem vermeli, veriyor ama yetmiyor demekki, biraz daha üstlerine düşmeli...Bide ben Holo-Bobo-Nobre üçlüsününde bazı maçlarda oynayabileceğini düşünüyorum, çok daha iyi olabilir bence... |
Alıntı:
|
Geçen sene oynanan o korkak futbolu hatırlayın, birde bu seneki 90 dakika baskılı, sürekli golü düşünen futbol anlayışına bakın.Mustafa Denizli'nin bu maçta tek hatası Nobre'yi oyundan almasıydı.Serdar Özkan ve Nobre o golleri kaçırmasa, Gökhan Zan'ın şutunu bursa savunması çizgiden çıkarmasa şu anda çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık.Ben şahsen bu takımdan ümitliyim, bu maçta şanssızlığımızı bir türlü kıramadık, deplasmanda bir maç kazanabilsek gerisi gelecek.İnönü'de kolay kolay puan kaybetmeyiz.Daha çok maç var hemen pes etmeyin derim ben size. |
Bide şu deplasmanda maç kazanamıyor geyiği var...Yahu oynadığın takımlar Kayseri, Bursa, Ts gibi takımlar, kolay mı kazanmak...Kocaeli, Oftaş, Ankaragücü, Antalya, Denizli vs. gibi takımlar olur puan kaybedersin anlarım eleştiriyi de, şimdi neyin nesi, yere göğe sığdıramadığınız Gs burda ezilmişti yahu ezilmişti, 4'lük oluyordu!.. |
Alıntı:
|
Artık galibiyet serisi yakalamamız farz oldu.Yanılmıyorsam bu sene ligde 3 maç üst üste kazanamadık. |
ekrem serdar özkandan daha iyi bence bu takımda banko oynaması gerekio |
Sorun sistemde değil bazı oyuncuların BEŞİKTAŞ formasını bırakın giymeyi eline almayı bile hak etmeyen insanlar bu formayı giyip sahada yer alabiliyor.. Sorun bundan kaynaklanıyor... Bunun sorumlusu da Demirören ve tayfasıdır... Örnek: Ekrem Dağ- S.Özkan-Uğur-Delgado-S.Kurtuluş-Rüştü İşin özeti bu.! |
defolsun artık denızlı |
Alıntı:
|
besıktasın sıstemı belllı arkadaslar 4_3_1_2 olmalııııı baska sıstem bıze uymaz cunku bu sıstemde oynayaca oyuncularmız var .mustafa denızlıyı ye gelınce ben gelmesını ıstemıyordummm ertugrul saglam kalmalıdrı .denızlı ole bır oyun oynatıyor kııı ben besıktasın ne oynadıgını anlamıyorum hangı sıstem de bıle oynadgımız belllı degılll .bole ancak bır kac mac kazanabılır ama gelcegımız ne olacakkkk ertugrul saglam en azında bır sıstem oturtmaya calıyordu ııı veya kotuu ama meyvesı en kısa zaman alacaktıkkk .fazla derın konulara gırmek ıstemıyruımmm bızı bu hale getırelenler utansınnnnnn ben mustafa denızlıyı ıstemıyorum ve sevmıyorum ama bjk basına geldıgı ıcın sadece saygı duyuyorumm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
maçı rakip kaleye yıktığında ; bir yarı alanda 17-18 futbolcu karmaşası arasında, birde yaratıcı oyuncun da yoksa yada işe yarar biri değilse zaten gol pozisyonu bulmanda iyice zor olur. Buna rağmen beşiktaş gol atacak en azında skor üstünlüğüne ulaşacak net pozisyonları bir kaç tanede olsa buldu, fakat sonuca yansıtamadılar. Maçı rakip alana sıkıştırırsan elbette arada kontarları yemen kaçınılmaz olur . senin de bunları alıp, rakibin bizden daha çok poziyon buldu demen de haksızlık olur bence. denizliden önce oyuncuların adam olması gerek. her şey oyuncuda bitiyor onlar çalışırsa ,takım başarılı olur onlarda iş yoksa en kral hocada olsa en iyi sistemde uygulansa hepsi hikaye... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
s.özkan laubali ise nobre golü atamadıysa holosko ceza sahası içerisinde 2 defa boş top alıp önü boşken ağır kalıp bursalılara topu kaptırdıysa g.zan vuruşu çizgiden çıktıysa m.denizli bunlara ne yapacak maçın 42-43dk. tv yakın çekime girdi yanına gelen holoskoya 'niye içeri girmiyorsun içeri gir içeri gir' diyor ben denizliyi savunmuyorum fakat ihale onun üstüne kalmış gibi size sivas-kayseri-bursa maçının istattiklerini vereyim 1-2 hata payı olabilir topa sahip olma köşe vuruşu ceza sahasına sivas 61 13 31 kayseri 56 15 29 bursa 58 17 35 top sürekli bizim ayağımızda 13-17 arası korner , 29-35 arası c.sahasına orta ve sadece sivas maçında 1 gol bu kadar çok korner kazanıyoruz orta yapıyoruz topla oynuyoruz rakip sahada oynuyoruz büyük bçlümünü gol atamıyoruz bu kadar korner orta topa sahip olmayan rakibine gücünü kabulettiremeyen takım bulabilir mi, fb'nin en büyük silahı yan top duran top rakip kalede pozisyon bulamadan ankara maçını aldılar , gs mutlaka kanat akınından yada kornerden gol atıyor, biz bunlardan daha iii oynuyoruz fakat modern futbolun en önemli silahlarından olan duran ve yan top organizasyonlarımız maalesef çok kötü cömertce hoyratca harcıyoruz bunları her maç fazlası ile bulmamıza rağmen, bunun üstüne takım 2 hafta çalışssa denizliye bu yüzden çok kızıyoruz çalışmıyormusunuz arkadaş korner yan top duran top orta v.s. (neden hala saçmalanıyor bu vuruşlarda en ufak bir çalışma ibaresi yok) uzak ara yapar, 9 gol yemişiz +11 averjla ligin en iiisi yiz...bu kadar bonkör harcarsan o akınları sonucu bu oluyor 5 maç 8 puan .... |
Şimdi burada ertuğrul ve denizli çatışmasınımı yaşıyacağız sürekli her saçmalıkta ertuğrul kurtulamadık kene gibiii emdi gittiii okuyup üfledimi anlamadım şurda beşiktaş yenilmiş olsa ve başımızda ertuğrul olsa inşallah maşşallaah takım direnc gösterdi kendi evimizde alırız cart curt., serdar oynasın oynamasınada o diklemesine gitmeye çalışırken sol kanattan ben gülüyorum oynamay çalışıyor niye oynuyorsun kardeşim ver pasını vermen gerekenlere gene 70 . dakikada kayseride yaptı hatanın aynısını yaptı allahtan orta sahada aldık topu, holosko desen hayalet ,delgado aynı öyle bobo durdu ,nobre ikinci yarı hiç yoktu ilkyarı en az 3 sıfır bitebilecek maçı elimizle cömertçe geri çevirdik yazık, 20 orta yapılıyo bu beşiktaşın hucumunu gösterir final asını şutunu yapamıyorlar denizli ne yapsın. ben geçensene olmak üzere hacettepe son maç dahil beşiktaş maçlarında ayaklarıma kramplar giriyordu gol iyecekmiyiz berabere bitecekmi acaba maç diye onuda yazın. |
denizli elinde ne varsa onu oynatıyor sonuçta bu kadroyu kuran denizli değil |
Sivas, Kayseri, Bursa maçlarinda puan kaybettik ... Bu takimlara biz goz atalim : Sivas fb'yi 2-1 yendi kayseri fb'yi kadikoyde 4-1 yendi, gseyle berabere kaldi Bursa, gs'yi yendi 2-1, fb'ye 5-2 yenildi Biz: sivas ve bursa ile berabere kaldik kayseriye maglup olduk son dkk goluyle Biz bu maçlarda puan kaybederken iyi, guzel futbol oynadik Bu 3 maçta baya gol pozisyonlari bulduk ama degerlendiremedik ... ve bu 3 maçta fazla gol pozisyonu vermedik ... ( 3 maçta 2 gol yedik) Ama hemen ba$lami$iz yine kesip atmayi yok sistem, yok defans ... biz de artik netice taraftari olmu$uz ... Ben durumda gayet memnunum, gelecekten çok umutluyum ... Ben denizli'yi savunmuyorum ama çok karamsar olmayalim, konulara bakinça sanki kotu durumdayiz ... bu takim 22 puanla Turkcell super liginin 2. sirasinda . |
ya aslında takım oynuyo ama şanssızlık var birazda. |
Alıntı:
|
emriniz olur themadpol bey ve diğer destek veren arkadaşlar artık hoca size sorar sizin emrettiğiniz kadroyu çıkarır sahaya , yahu amma çok biliyorsunuz siz be , yeter yahu yeter teknik direktörümüz işini iyi bilen birisi o ne yapacağını bilir siz forumlarda gereksiz dırdır etmeyi bırakın adam gibi taraftarlık yapın yeter . Her kez işine karışsın . |
Alıntı:
ferres günah tır yapma yalan konuşma iyi araştır ben çok iyi hatırlıyorum ve biliyorum Sayın Mustafa Denizli hocamız ne gs de çalışırken gs liyim ne de fb de çalışırken fb liyim diye bişey demedi her zaman BEŞİKTAŞ lıyım dedi . ayıptır ayıp kulaktan dolma yalan bilgilerle saldırmayın BEŞİKTAŞ ımızın hocasına . |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:57 . |