![]() |
Denizli'nin çok iyi isim olduğunu söylemem asla ama Ertuğrul Sağlam daha iyi biliyor bu işi dersen yanlış olur, bilseydi geçen sene rezil olmazdı bu takım. Ve o küçük takım dediğimiz çoğu takımada puan kaybetmiştik. Denizli'nin sistemden çok oyuncu değişikliklerinde hataları oluyor hep, umarım zamanla düzelir işler. Yinede herşey bitmiş değil, birliği bozmaya gerek yok şimdiden.. |
denizli nin oyuncu seçimleri hatalı,oyuncuları değiştirme zamanları yanlış bu konulara kesin hatalı. fakat tutupta sistem falan diyerek eleştirmek yada puan kayıplarını ona bağlamakta yanlış düşünce. bursa maçında boş kaleye topu yuvarlayarak gol atamayan nobre ,kaleci ile karşı karşıya iken laobali biçimde topa vurarak gol yapamayan serdar özkan ve başka gol pozisyonlarını çömertce harcayan oyuncuların varsa saha kenarından golu gelip hoca atmayacak herhalde. kayseri karşısında tek kale oyna ,son dakikada bir oyucun nedeni ile puan alama,sivasa karşı tek kale oyna gene aynı oyucular nedeni ile 3 puan alama,bursada da aynı oyuncu laobaliliklerinden 3 puan alınmaması direk denizlinin oyun anlayışından kaynaklanmamaktadır. denizliyi sadece ve sadece ilk onbirde gerçekten oynaması gerekenleri seçerken hatalı davranmaktadır. Serdara,delgadoya,holoskoya,üzülmeze bu kadar çok iltimas tanıması ve şans vermesi onun sonunu hazırlayabilir bunun farkında değil sanırım. denizlinin bu takım oyun felsefesi ,ertuğrulun küçük anadolu takımı hüviyetine kazandırdığı takımdan mantalite açısından daha iyi. bir tek fazla güvendiği oyunculara dikkat etsin. ayrıca onun büyük hoca olup olmadığının testini ilk fb maçında göreceğiz zaten. şimdiden onu sistem nedeni ile eleştirmeyi yanlış buluyorum |
hayırlısı olsun... |
bu ligde daha çoook şey olur.tsyi yakalarız. |
Denizli hamleleri iyi yapamadı, o kadar...Ekrem'in yerine Uğur oynasa daha iyi olabilirdi ama Ekrem'i uygun görmüş hoca, Ekrem'de sivrilen bir isimdi bu maçta bence...Diğerleri zaten olağan şeyler, solda Üzülmez oynayacak sezon boyunca, sağda da Ali, Ekrem, Serdar üçlüsünden biri...Eldeki kadro bu sonuçta...Ben ne olursa olsun ümitliyim, ama hocanın şı yıldızların kulağını çekmesi gerekiyor, ya da bi ders vermesi...Ne bilim, şu Delgado'yu bi kesse, Holo'yu veya da, hep Bobo'yu kesmekte biraz haksızlık oluyor sanki...Oralarda bir şeyler yapmalı Denizli, madem hücum oynatacağım, golü maçlar izlettireceğim diyor, bu futbolculara önem vermeli, veriyor ama yetmiyor demekki, biraz daha üstlerine düşmeli...Bide ben Holo-Bobo-Nobre üçlüsününde bazı maçlarda oynayabileceğini düşünüyorum, çok daha iyi olabilir bence... |
Alıntı:
|
Geçen sene oynanan o korkak futbolu hatırlayın, birde bu seneki 90 dakika baskılı, sürekli golü düşünen futbol anlayışına bakın.Mustafa Denizli'nin bu maçta tek hatası Nobre'yi oyundan almasıydı.Serdar Özkan ve Nobre o golleri kaçırmasa, Gökhan Zan'ın şutunu bursa savunması çizgiden çıkarmasa şu anda çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık.Ben şahsen bu takımdan ümitliyim, bu maçta şanssızlığımızı bir türlü kıramadık, deplasmanda bir maç kazanabilsek gerisi gelecek.İnönü'de kolay kolay puan kaybetmeyiz.Daha çok maç var hemen pes etmeyin derim ben size. |
Bide şu deplasmanda maç kazanamıyor geyiği var...Yahu oynadığın takımlar Kayseri, Bursa, Ts gibi takımlar, kolay mı kazanmak...Kocaeli, Oftaş, Ankaragücü, Antalya, Denizli vs. gibi takımlar olur puan kaybedersin anlarım eleştiriyi de, şimdi neyin nesi, yere göğe sığdıramadığınız Gs burda ezilmişti yahu ezilmişti, 4'lük oluyordu!.. |
Alıntı:
|
Artık galibiyet serisi yakalamamız farz oldu.Yanılmıyorsam bu sene ligde 3 maç üst üste kazanamadık. |
Türkiye`de Saat: 18:23 . |