![]() |
Alıntı:
|
Yaa hakkaten hocayı bir rahat bırakalım yaa...sonra istemezsek gene göndeririz nasıl olsa...:D |
Alıntı:
ulan bana bak adamlığı senden öğrenecek değilim futboluda senden öğrenecek değilim. çok beğeniyorsan sen destekle üzülmezin ile denizlini bol bol seyret. yorumu okumak için okuma ilk önce bir. bana diyorsan yedekte oturanlar üzülmezden tandoğandan bobodan daha kötü oyuncu diye senin gibi dangalakla tartışmam bile. bi dahada yorumlarını seviyeli yap biraz burda kimse dır dır etmiyor kendi düşüncelereni paylaşıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
abı senın kombınen var varsa hangı trıbundesın veya hayatında kac kere ınonuye geldın veya deplasmana taraftarlıgı bıze ogrtemeee lutfennnnnnn ..yeter denız baykal gıbı herseye muhalafet oluyorusnnnn |
şimdi hikaye demek biraz ağır kaçıyor ama görüşlerine de katılmıyor değilim dediğin kadronun sahada olmasını istiyorum ben de eminim mustafa denizli form durumlarına göre oyuncu tercihlerini yapıyordur ama işte ne kadar mücadeleci oyuncular da olsa ekrem ali tandoğan falan oyunu değiştircek oyuncular değil olamayacaklar da m.denizli maç performansının antremanlardan çok farklı olduğunu unutmamalı bazı oyuncular sorumlulukla daha yüksek performans gösterebilirler bunu denizli de çok iyi biliyordur hatasından da dönecektir zaten bence.. |
Türkiye`de Saat: 05:32 . |