kartalim_ | 20-11-2008 15:07 | Alıntı: Buelent01´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 857061)
Yapilan bütün transferler cuk diye yerine oturcak diye bir kural yok,yaptigin transferde yari yariya basari orani cok iyidir.Bildigim kadariyla Gordon diger futbolcu gelmeyince parasinin da bir kismi pesin ödendigi icin mecburen O nun yerine alindi bunda bir suc yok,Asil gelmesi gereken oyuncu hatirlayin taraftar baskisi dolayisiyla gelmedi.Seric e gelince zaten ligde iyi bir yedek olmasi amaciyla alindi ligde 8 yabancinin oynayabilmesi imkansiz yillik fiyati da 300.000 DOLAR bu fiyata Türkiye de bile futbolcu bulamazsiniz.Ligde malum sebeplerden dolayi oynamasi zaten imkansiz.
Bence SINAN ENGIN futbolcudan cok cok iyi anlayan bir futbol adami... | Katılıyorum dediklerine, Sinan Engin'in futbol bilgisini tartışacak değilim, bu işi çok iyi bildiğini de biliyorum, öyle düşünüyorum en azından...Ama diyorsun Gordon şu şartlarda alındı, bunu bende biliyorum ama Sinan Engin bunları bildiği halde niye çok iyi bir oyuncu aldık, uzun seneler savunmada sıkıntı çekmeyiz dedi, Seric için de geçerli bu...Bunları diyebiliyorsa her türlü eleştiriyi kaldıracak, açık açık söleseymiş o zaman, bu şartlarda bu oyuncuyu alabildik diye, masal anlatmayacaktı bize... |