![]() |
Beşiktaşlıyım Diyemedi... Ertuğrul Sağlam az önce bir tv programında konuktu ve programcı hanımefendinin çok net iki sorusuna cevap vermedi: 1- Fetullah Gülen'e sempati duyuyor musunuz? 2- Hangi takımı tutuyorsunuz? Adam gibi adamsın ama hangi takımı tuttuğunu söyleyemiyorsun, Denizli Fenerbahçe'yi çalıştırırken bile söylemişti "benim Beşiktaşlı olduğumu herkes biliyor zaten.." diye. |
Nası diyemez yaa...Ertuğlul Sağlam'ın Beşiktaşlı olduğunu bilmeyen mi var hem... |
Beşiktaşlı olmamasını sindirbilirim ama diğer soruya bas bas bağıramaması bir anda kafamdan ertuğrul imajını sildi |
Arkadaşlar,Ertuğrul GS lı ,hatta FB altyapısında oynarken arkadaşları ile bu konuda çok sık tartışmalar yaşadı.. |
bence bu konuyla adamlığı tartısılmamalı |
Alıntı:
|
şaşırdım... beklerdim en azından beşiktaş benim için çok önemli demesini... |
oda onun seçimi demekki bir bildiği var |
Alıntı:
|
Alıntı:
bencede |
1.soruya cevap vermişmi peki ??? |
sorun burada 1. soru değil 2. soru arkadaşım |
yuhh yaaaa bişey diyemiyorum yazıklar olsun ertuğrul iyiki gitmişsin! |
Alıntı:
|
hemen iyiki gitmiş diye yargılamayalım ya valla çok üzülüyorum :( |
Alıntı:
|
Ben BJK lıyım dese napacaktın çok merak ediorum..Bi anda Ertuğrul Sağlam fanatiği mi olacaktın..? Saçma sapan konular bunlar..Adamlığıyla ne alakası var şimdi..Adam profesyonel biri ve önünde de uzun yıllar var..Ona göre konuşuyor herhalde..BJK lı mı orasını bilemem ama kime sorarsan Ertuğrul deyince aklına BJK gelir..Bu oyuncuykende böyleydi T.D iken de.. |
Alıntı:
haklı aslında ertuğrul sağlamın ßndan sonra ki her rpörtajına kafayı taqarsk işin içnden çıkmayz ... |
Söyleyim tekrar, iki soruya da net cevap veremedi. 2. soruya biz profesyonel insanlarız, Beşiktaş'ı seviyorum, yarınki maçı Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum gibilerinden politik cevaplar verdi, şu takımı tutuyorum demedi ( Ben soru bitmeden "Beşiktaşlı olduğumu söylememe gerek var mı?" gibilerinden birşeyler söylemesini bekledim ama boşuna beklemişim. ) Adamlığını tartışma noktası budur bence yani kimi tutuyorsan söyle, Beşikaşlı değilmiş demek ki bunu öğrenmiş olduk ben şimdiye kadar Beşiktaş'ı tutup da sorulduğunda bunu söylemeyen birisini görmedim. Ha ben Beşiktaş'ın teknik direktörü ille de Beşiktaş'ı tutmak zorunda demiyorum, tutmayabilir de ama sorulunca da delikanlı gibi söylersin bu taraftar sana adam gibi adam demişse sen de en azından samimi bir cevap verebilirsin, ama öyle olmadı, kendisinin canı sağolsun ne diyim... İlk soruya ikinciye verdiği kadar bile cevap vermedi. |
Alıntı:
|
çokta s.... |
Adamlığı ile karakteri ile bunun bir alakası yok ama Beşiktaş ancak Beşiktaşlılarla başarılı olur.. Bunu anlamak lazım. |
ayrılırken yaptığı basın toplantısında "Beşiktaşlılık duruşunu sayın Seba'dan öğrendim " demişti Ertuğrul hoca, ama anlıyoruz ki daha öğrenecek çok şeyi varmış . |
Alıntı:
ben duymuştum bunu , diğer soruya gelince cevabını bilmeyen yok ki . Beyefendi olmak başka işinin erbabı olmak başka bazıları bunu anlayamadı , Ertuğrul hoca ya hiç bir zaman adam değil demedik bilakis beyefendi bir adam ama iyi bir TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL . |
Ertuğrul hocaya yakıştıramadım ama şüpheleniyodum da. 8-0 gibi bi hezimetden sonra BEŞİKTAŞLI olan bi teknik adam göreve devam etmezdi... |
yerine göre konuşan biri o an öyle gerekmiş olabilir yoksa mükemmel bir insan |
yalan atmasından iyidir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende izledim programı bu saydığın sorulara cevap veremedi geçiştirdi. |
nedendir bu çekememezlik anlamam arkadaşlar kabul etmemiz gereken birşey var bu takımda oynayan çalışan hiç kimse illa ki beşiktaşlı olmak zorunda değildir... Ha şunu demesini isterdim Beşiktaşlı değilim ama Beşiktaşın bana kattığı değerleri ve emekleri hiçbir zaman unutamam böyle bir açıklama yapması çok daha güzel olurdu ama yapmamış canı sağolsun... Diğer konuyla ilgili de Fetullahçıdır yada değildir kendi görüşüdür birşey deme hakkımız yoktur.... |
ertugrul saglamın hoca efendiyi sevdigini ve beşiktaşlı oldugunu onu tanıyan herkes bilir zaten sacma sapan konusmayın |
Ertugrul'un Feto$cugu oldugu herkes tarafindan biliniyor. Nitekim Mutlu Topçu ve bir kaç kisi daha öyle. Ayriyetten Saglam'in Besiktasli oldugunu zaten düsünmüyordum, benim bildigim kadariyla o Galatasaray'li. Bakiniz simdi kizan insanlar olacaktir. Sadece bir soru: neden kizarsin? Dogrulari söylemiyormuyuz? |
kırgın gitti adam..tepkisi Beşiktaşa değil Beşiktaşın başındakilere... Beşiktaşlı olduğunu bilmeyen mi var. hoşgörmek lazım bir süre |
Yazık valla birçok insandan bu tavır belki beklenebilirdi ama bizlerin adam gibi adam dediği bir adamdan beklenmezdi....Şaşırdım açıkcası... |
Beşiktaşlılığını söyleyecek cesareti yokmu? |
bazı bilmeyen arkadaşlar için açıklıyayım,zamanında ertuğrul hoca futbolun son demlerinde o zamanki takım kaptanı şifo mehmetle beraber bir panele katıldığında bu soru 2 sinede sorulmuş 2 side(ertuğrul&şifo) biz küçükken başka takımı tutuyorduk ama şimdi en büyük Beşiktaşlı benim diyenden daha Beşiktaşlıyız demişlerdi.ertuğrul sağlam futbolu bıraktı kulübe birde hoca olarak tekrar geldi ve hala ben küçükken başka takımı tutmuş olsamda şimdi BEŞİKTAŞLIYIM diyemiyor ve kendini camiamıza ait hissedemiyorsa o kendi bileceği bir iştir ve cevap vermemesi bile benim gözümde değerini sıfıra düşürmüştür.bundan sonra BEŞİKTAŞLIYIM desede inandırıcılığı gözümde bitmiştir.iman konusunu hiç açmıyorum herkesin inancı kendini bağlar o kadar. |
Sacmalik... Bazi yoneticilerin katolik olmalarini hic soyleyen yok, Ertugrul hocanin Fethullahci oldugunu tartisiyorlar. Cok yazik adam besiktasa gonul verdigini gozyaslari soyluyor zaten. Birakin sacmalamayi. |
Harbiden yaw |
şu anda kim inanır m.denizlinin bjkliyim dediğine veya neye yarar şu ana adar desteklemediğim tek teknik dirktör |
Türkiye`de Saat: 22:19 . |