![]() |
1.soruya cevap vermişmi peki ??? |
sorun burada 1. soru değil 2. soru arkadaşım |
yuhh yaaaa bişey diyemiyorum yazıklar olsun ertuğrul iyiki gitmişsin! |
Alıntı:
|
hemen iyiki gitmiş diye yargılamayalım ya valla çok üzülüyorum :( |
Alıntı:
|
Ben BJK lıyım dese napacaktın çok merak ediorum..Bi anda Ertuğrul Sağlam fanatiği mi olacaktın..? Saçma sapan konular bunlar..Adamlığıyla ne alakası var şimdi..Adam profesyonel biri ve önünde de uzun yıllar var..Ona göre konuşuyor herhalde..BJK lı mı orasını bilemem ama kime sorarsan Ertuğrul deyince aklına BJK gelir..Bu oyuncuykende böyleydi T.D iken de.. |
Alıntı:
haklı aslında ertuğrul sağlamın ßndan sonra ki her rpörtajına kafayı taqarsk işin içnden çıkmayz ... |
Söyleyim tekrar, iki soruya da net cevap veremedi. 2. soruya biz profesyonel insanlarız, Beşiktaş'ı seviyorum, yarınki maçı Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum gibilerinden politik cevaplar verdi, şu takımı tutuyorum demedi ( Ben soru bitmeden "Beşiktaşlı olduğumu söylememe gerek var mı?" gibilerinden birşeyler söylemesini bekledim ama boşuna beklemişim. ) Adamlığını tartışma noktası budur bence yani kimi tutuyorsan söyle, Beşikaşlı değilmiş demek ki bunu öğrenmiş olduk ben şimdiye kadar Beşiktaş'ı tutup da sorulduğunda bunu söylemeyen birisini görmedim. Ha ben Beşiktaş'ın teknik direktörü ille de Beşiktaş'ı tutmak zorunda demiyorum, tutmayabilir de ama sorulunca da delikanlı gibi söylersin bu taraftar sana adam gibi adam demişse sen de en azından samimi bir cevap verebilirsin, ama öyle olmadı, kendisinin canı sağolsun ne diyim... İlk soruya ikinciye verdiği kadar bile cevap vermedi. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 09:05 . |