![]() |
nedendir bu çekememezlik anlamam arkadaşlar kabul etmemiz gereken birşey var bu takımda oynayan çalışan hiç kimse illa ki beşiktaşlı olmak zorunda değildir... Ha şunu demesini isterdim Beşiktaşlı değilim ama Beşiktaşın bana kattığı değerleri ve emekleri hiçbir zaman unutamam böyle bir açıklama yapması çok daha güzel olurdu ama yapmamış canı sağolsun... Diğer konuyla ilgili de Fetullahçıdır yada değildir kendi görüşüdür birşey deme hakkımız yoktur.... |
ertugrul saglamın hoca efendiyi sevdigini ve beşiktaşlı oldugunu onu tanıyan herkes bilir zaten sacma sapan konusmayın |
Ertugrul'un Feto$cugu oldugu herkes tarafindan biliniyor. Nitekim Mutlu Topçu ve bir kaç kisi daha öyle. Ayriyetten Saglam'in Besiktasli oldugunu zaten düsünmüyordum, benim bildigim kadariyla o Galatasaray'li. Bakiniz simdi kizan insanlar olacaktir. Sadece bir soru: neden kizarsin? Dogrulari söylemiyormuyuz? |
kırgın gitti adam..tepkisi Beşiktaşa değil Beşiktaşın başındakilere... Beşiktaşlı olduğunu bilmeyen mi var. hoşgörmek lazım bir süre |
Yazık valla birçok insandan bu tavır belki beklenebilirdi ama bizlerin adam gibi adam dediği bir adamdan beklenmezdi....Şaşırdım açıkcası... |
Beşiktaşlılığını söyleyecek cesareti yokmu? |
bazı bilmeyen arkadaşlar için açıklıyayım,zamanında ertuğrul hoca futbolun son demlerinde o zamanki takım kaptanı şifo mehmetle beraber bir panele katıldığında bu soru 2 sinede sorulmuş 2 side(ertuğrul&şifo) biz küçükken başka takımı tutuyorduk ama şimdi en büyük Beşiktaşlı benim diyenden daha Beşiktaşlıyız demişlerdi.ertuğrul sağlam futbolu bıraktı kulübe birde hoca olarak tekrar geldi ve hala ben küçükken başka takımı tutmuş olsamda şimdi BEŞİKTAŞLIYIM diyemiyor ve kendini camiamıza ait hissedemiyorsa o kendi bileceği bir iştir ve cevap vermemesi bile benim gözümde değerini sıfıra düşürmüştür.bundan sonra BEŞİKTAŞLIYIM desede inandırıcılığı gözümde bitmiştir.iman konusunu hiç açmıyorum herkesin inancı kendini bağlar o kadar. |
Sacmalik... Bazi yoneticilerin katolik olmalarini hic soyleyen yok, Ertugrul hocanin Fethullahci oldugunu tartisiyorlar. Cok yazik adam besiktasa gonul verdigini gozyaslari soyluyor zaten. Birakin sacmalamayi. |
Harbiden yaw |
şu anda kim inanır m.denizlinin bjkliyim dediğine veya neye yarar şu ana adar desteklemediğim tek teknik dirktör |
Türkiye`de Saat: 19:07 . |