![]() |
Hakem macı ... etti yine!!! Baslık biraz agır oldu ama dayanamıyorum..Yine aynı senaryo feneri ligden kopartmamak icin aynı film bu yılda sergileniyor...Artık yeter dicem ama bu ne ilk nede son.. Ulkedeki hersey gibi futbol duzenide carpık...Teknik konulara girmeye gerek yok... Bu hakemle macı kazanırsak mucize olur!! |
Maç daha bitmedi, canınızı sıkmaya gerek yok ama illa ki 1-2 lik skora neden arıyacaksanız Hakemde de değil Mustafa Denizli de aramak gerek. |
bravo hakem tebrikler ilk yarı muhteşem oynadın!!!... |
o.c. birlesip bunun kafasini yaralim var misiniz arkadaslar? yoksa hep yiyecekler hakkimizi bu emsal olur hakemler icin sonra adil yonetirler maclari |
sunun telefon ve ev bilgilerini ogrenebilir misiniz arkadaslar ? biraz konusalim kendisiyle bilen varsa bekliyorum |
Ben su anada kadar hakemın oyle asırı hata yaptıgını dusunmuorum sıvokun gol offside idi.Cisse nin pozisyonunun tekrarını goremedım ama benım gozumde bıtmıstır bu adam faul olmasada o kadar gereksız bı mudahale yaptıkı.. |
ilk yarıda muhteşemdi 2.yarıdada muhteşemin üstünde olur ama yinede içimde bir umut var yeni bir efsane olurmu acaba |
Bünyamin .......i polis olup ankarada ya$ıyordu snırım. |
luganonun nobreye yaptıgı biçmeyi sadece faulle geçiştiren serefsiz bünyamin cissenin faullerde tilki gibi nasıda bekliyor bravo bünyamin 12ci adamı olarak feneri destekliyorsun |
annesi nereliymiş onu sorun bence:) |
bukdr çabuk pes etmeyn ne olur? biz burda inanmazsak onlar nasl inansn ... ßizz mucizileri çok qördk inanıyyorzz yapmadıqımz şey deil.. ßen inannıyorm 12 kişiye karşı 10 kişi mücadele etsekte bu maçı alablrz o potansiyeldyz!! |
hakemi unutmamak lazım |
hep aynı uf ulan uf. bizim derbi maçlarımızı yabancı bir hakem yönetsin ya. |
sen merak etme onlar o yabancı hakemide tutarLAR;) |
onlarda o para olduktan sonra y.demirörendede şirketlr grubu var ama tık tok hep kendine |
denizli ßence ne yapmk istediqini bize maç sonu ßir demeç yazark iyice açıklasn! tabi ne yaptıqını biliorsa?! |
off offf |
ofsayt verdi ya |
bu macı kaybetmememız lazımdı:@ |
kim emir verdiyse sana bunyamin gezer onlarinda a.s. o.c. isin icinde paralar oyunlar donuyor maclar saha disinda kazaniliyor ne yazik ki |
lanet olsun enin gibi hakeme |
bünyamin gezer ibinosu maça çıkmadan azizsilin olmuş, fener ligde kötü durumda olamaz buna müsaade etmezler....demirören istafA......... |
Hakem bi tarafada mustafa denizlinin amacı neydi ya heralde oyuncu deısmıcek dedim değiştirdi sağolsun holosko bobo tello yedek zan oyunda sacma sapan bı kadro vardı sahada. |
istenmeyen yerde tek duran kişi demirören |
hakemde degılde mstafa denızlıyle napıcaz asıl sorun o |
Bu kadar taraflı bir maç yönetilmez, herşey apaçık ortada. Hakem sanki maçtan önce senaryoyu yazmış gibiydi. Birine kırmızı kart göstereyim, gol olursa saymayayım, maç zaten kopar demiş galiba. Her sene aynı senaryo, birilerinin dur demesi lazım şuna artık. Bu kadar fazla "hata" olmaz, kasıt aramak lazım. Daha ne kadar şerefli ikinciliklerle, üçüncülüklerle idare edeceğiz ki... |
allah onunda belsn versin son dakikiilarda holoskoyu oyuna koyuyor sanki zaman geçirecek |
Fenerbahçe ye 2-1 kaybettik. Ne yazık ki Mustafa Denizli Bünyamin Gezer ikilisine engel olamadık. |
daha ılk basta nasıl kadro cıkarmıstı boyle olucagı bellıydı |
hak mı buya adalet mi kim dur diyecek taraftarıma olan sevgimme kimse engel olamaz |
MAÇI BAŞTA KAYBETTİK Sevgili arkadaşım , Bizi hakemden önce Mustafa Denizli çıkardığı ilk 11 ile bizi yaktı. ertuğrul Sağlam'dan daha korkak ve Beşiktaşımızın aha çok altını oyan ve altına dinamit koyan bir tek. dir. olarak bu maça çıktı. Bu kadar korkak bir tek. dir. olamaz yazıklar olsun ,herşey gözüne dizine girsin. |
Sıkıldım artık bu serefsizlerden, cidden sıkıldım...Artık ne söylesek boş, ne kadar sövsek boş!..Olan oluyor, hiçbir şey yapamıyoruz!.. |
bu kadar basıt ıkı sarı kart gosterılırmı aynı pozısyonlarda adamlara sarı gostermeyı bırak faul bıle vermedı 11 e 11 oynansaydı kesın beraberlık galıbıyette yakındı bız oynerken gollerı yedık 10 kısı kalmamıza ragmen pozısyon bulduk mustafa denızlı yanlıs kadro cıkarmıs olabılır ama bu hakem nedıyım dıcek soz bulamıyorum ANKARA MACINDA GOLUMUZU VERMEYEN HAKEM dıye hatırlıyorum off oofff yeter artık yonetım sesını cıkarması lazım |
walla artık soğuyorum futboldan, bu hakemlerin yaptığı ş.......... ne zaman btcek:(((( biz boşuna mac izliyoruz arkadaslar. her sene aynı senaryo!!!!!!!!!!!!!!! |
tek kelimeyle yazık olduu böyle olmamamlıydıı... |
pislik herif... emek hırsızı ... artık başka bişey demiyorum... bazı ahlaklı kuruluşlarda yok küfür etmeyin yok bilmem ne ... ediyoruz lan ediyoruz ... hakedene ediyoruz.... hadi gelin susturunnnn.... |
Bizi BEŞİKTALILIKDAN KİMSE VAZGEÇİREMEZ ÖLÜMÜNE KARTAL ÖLÜNCEYE KADAR KARTAL |
Bu hakeme nasıl mac verildi anlamadım gitti gs-ts gibi buyuk macta lıncolnun sambasına sarı vermeyen hakem buyuk macı kaldıramıor ıste. |
İnönüdeki maçta Bünyamin Gezeri protesto edelim, en ağır şekilde... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:56 . |