![]() |
rüştünün ne suçu var anlamadım. tüm suç futbolculukla alakaları olmayan gökhan zan ile toraman dadır. ne kadar top kaybetti görmediniz galiba bu ikilinin. çıldırdım resmen ya |
Cıkmasa hic bir sey olmuycak top kucagına gelicek ama olan oldu ... :( |
ılk gol tamam rustunun hatası ıkıncı golde barız zaponun hatası elestırı yaparken bır kısıye yuklenmemek gerek |
Rüştünün her zamanki halii elin çürük elmalaını alıp oynatırsan olacağı bu.... :( |
2. golde hata Zapo da değil, Gökhan Zan da. Zapo öne çıkıp Guiza yı ofsaytta bırakıyor. Gökhan Zan ise Guizanın ofsaytını bozup topu trene bakar gibi topu izliyor. Gökhan Zan ın pozisyonda Zapo nun yanında olması gerek. Arkasında değil. Gökhan Zan\'ın poziyon hataları çok fazla idi. Bence Gökhan Zan gitse daha iyi olacak. Fenerbahçe maçından önce transfer görüşmesi yapan bir adamdan ne beklenir ki? |
İki goldede pozisyon hatası yaptı resmen...Dokunulmazlıgı mı var rustunun??? En kritik macta takımı yaktı... Bana bu macta kaleci lazım...Kucuk takımları oyle yada boyle yeneriz...Kaleci fenerli,teknik direktor fenerli,hakem fenerli, stad fenerin,besiktas 10 kisi ve 2-1lik galibiyete seviniyolar..Su rezil fener sampiyon olursa yazıklar olsun!! ama olamıcaklar zaten!! |
ne şampiyonluğu ya fener ilk 5 e zor girerde dediklerin çok acımasızca bi kere denizli beşiktaşlı rüştü de evet fenerden geldi ama çok karakterli bi oyuncu gol attığımızda nasıl sevindiğini görseydiniz ne dediğimi anlardınız herneyse rüştü bence kötü oynamadı sadece bir tane hata yaptı gayet normal ilk golde hata yaptı ama olsun yapıcak bşy yokk |
Ne kadar meraklıyız herkesi Beşiktaş düşmanı veya hain gibi göstermeye , o maçı sattı bu hainlik yaptı... Rüştü bu hataları , hatta daha beterlerini yıllardır Fenerde de Barcelona\'da da milli takımda da yaptı. HEr takımı satıyor o zaman bu Rüştü .!! Hatta uzağa gitmeye gerek yok Avrupa şampiyonası Hırvatistan maçında daha beterini yaptı , milli takımı da sattı o zaman! İnsaf biraz |
hicbir futbolcu mac satmaz ama rustunun 2 goldede hatasi var bence ilkindede bosa cikti toramanida engelledi kalesini bosalttigi icin golude yedi yerinde dursa topun gittigi yeri gorurseniz anlarsiniz tam kucagina gelecekti top ikinci goldede top hafif capraza acilmis kardesim daha ne diye aciliyorsun kaldiki bu adami az izlemis olsan hep asirma meraklisi boyle pozisyonlarda kalesinde dursa o pozisyonda gol olmazdi zincirleme hatalarla yedik golleri ve bu zincirin icinde rustude var malesef kayseri macindada gidip capraza acildi yine yedik golu rustu kotu kaleci demiyorum ama 35 yasin tecrubesinede yakisir bi kaleci olsun yencekleri yesin arkadas bisey demiyorum ama rustu yencek golu cikartirken yenmicek ne varsada yiyor o zamanda mac boyle gidiyor iste |
Rüştü her fener maçında maçı satıyor... |
Türkiye`de Saat: 20:41 . |