![]() |
"Bu işlerin yaşla fln da alakası yok pek..Futbolu bilen, oynayan, aklı mantığı yerinde herkes gökhanı eleştirebilir.." Kötü futbolcu " diuyebilir..Bunun için belli bir yaşa veya deneyime gerek yok.." Bende aynen bunu diyorum ama anlatamamışım galiba..Bir adama karaktersiz demek için çok iyi futbol seyircisi olmak yetmez..onun farklı kıstasları vardır..Ama bir adamın ne kadar sakat olduğunu sizler oradan bi bakışta anlayıp hüküm verebiliyorsanız..size benden "bravo" hele de oradan bakıp bir de karakter tahlili yapabiliyorsanız daha da büyük "bravo"..Aslında haklısınız ,sizlere göre ;bunlar için ne eğitime ne de deneyime gerek yok,her insanın aynı etkilerde farklı sakatlıklar yaşayabileceği bilimsel bir gerçek tir ama önemli değil,sizin gibiler bunu da ekrandan iki maçını seyredip çözerler ve karaktersiz hükmünü yakıştırırlar..Sakatlıkları Servetin farklı,Gökhanın farklı şiddetlte yaşaması ;onların fizyonomisi ile ve fiziki yapılarını oluşturan kırmızı ve beyaz kaslarla ve bunların birbirlerine oranı ile alakalıdır ama bunun da önemi yok,Çünkü ,sizlere göre farklı şiddette sakatlık yaşamaları Gökhanın karaktersiz olmasından kaynaklanıyor.. " Servetle Gökhanı kıyaslamak da ancak sizin gibi üstadlara yakışır.." buyurmuşsunuz .Okuduğunu anlamak,anladığını yazmak da bir erdemdir sevgili dostum.. Ben ,tam tersini savunuyorum,çünkü fizyonomik yapılarının farklı olması nedeni ile bu kıyaslama çok yanlıştır.Biri sakat sakat oynar,diğeri oynayamaz.Çünkü bu sizlerin buyurduğu gibi "karakter" meselesi değil, "ağrı eşiği" meselesidir. Haa.."ağrı eşiği" ni de bi zahmet biryerlerden okuyuverin..Ki bilerek konuşanlarlar la "üstad" diye alay etmek yerine biraz bilgiye saygı duyarsınız belki.. İyi akşamlar dileği ile.. |
Mümkünse 30 40 km ötede çalışsın |
gökhan nefretimsin... |
Sizede iyi akşamlar...Ben Servet'i her bakımdan( Karakter, Yetenek vs. ) G.Zan'dan daha üstün görüyorum, bu konuyu daha fazla uzatmaya da gerek yok zaten, ben böyle düşünüyorum ve bu fikrimi değiştirecek hiçbir icraat da göremedim G.Zan'dan...Karakter olayına gelince, ben futbolcunun konuşmasından, maç esnasında yaptığı hareketlerden, surat ifadelerinden, formanın kıymetini bilip bilmemesinden,1 maç oynayıp 10 maç yatıp bide üstüne o kadar para almasından ! o futbolcunun karaktersiz olduğunu, bu takıma yakışmadığını rahatlıkla anlayabilirim... |
Konu sadece sakatlık olsa; zaten Ayhan Optur edasıyla yaklaşmışsınız olaya..Kesinlikle haklısınız derim..Üstelik tamamen karaktersiz de demiyorum Gökhana..Ama gerçekler de ortada..Adamın takımına katkısı belli, sürekli sakatlanarak bizi yarı yollarda bıraktığı zamanları da net hatırlarım ben.. Fizyolojik terimler vererek konuşmicam ben burda..Çünkü benm savundğum şeyin bunlarla pek alakası yok..:) "Bu işlerin yaşla fln da alakası yok pek..Futbolu bilen, oynayan, aklı mantığı yerinde herkes gökhanı eleştirebilir.." Kötü futbolcu " diuyebilir..Bunun için belli bir yaşa veya deneyime gerek yok.." Bu sözümü dikkat ederseniz futbola yönelik söylemişim..Karaktere yönelik değil..Üstelik 1. paragrafınzda siz diyosunuz "Gökhana kötü futbolcu diyebilirsiniz ama karaktersiz diyemezsiniz" diye..Ardından " Neye dayanarak Gökhan kötü, yaşın başın kaç vs." gibi laflar ediyosunuz aynı paragrafta..Bunlar birbiriyle nekadar tutar bilemem..Onlara da şimdi bilmsel açıklamalar gelir kütük gibi kalırım mazallah..:) Üstadlık meselesine gelirse..Elbette sizin gibi bi büyüğüme saygısızlık etmiyorum..Alay söz konusu bile değil..Fakat olaya öyle bir yerden bakmışsınız ki; Serveti seven GSli olsun, BJK ı eleştiren BJK lı olmasın..:) Bunu da ben anlamam..Herşeye holiganizm sizler böyle deyince Beşiktaşlılık mı? Yazdığınız paragraf tamamiyle karakter konusu üzerine..Fakat ben o konunun üzerinde bile durmamıştım neyse..Saygısızlık olarak almayın söylediklerimi..Sadece fikir alışverişi veya ufak bir tartışma.. İyi akşamlar.. |
direk aslında bir sene pafla cıksa da kendini geliştirse bakarsın gelişir... |
Karakter konusu üzerinde ben durdum, her şeyi üstleniyorum İpodaca merak etme..:).. |
Alıntı:
Yok hacı yok..:) Karakteri tabiki belli eder kendini..En azından insanın içinde bir fikir oluşturur..Bizimkisi o hesap ama konu abartıldı, büyütüldü..:) |
Heeaa evet, büyütüldü maalesef... |
bir futbolcu defans futbolcusu olupta topu oyuna iyi sokamazmı, pozisyon hataları yaparmı , hava toplarından kendisinden boyca kısa futbolculara top vurdururmu, hep sakatlanırmı, markaj nedir bilmezmi işte bunların hepsi Gökhan Zanda mevcut ... |
Türkiye`de Saat: 20:50 . |