kartalim_ | 09-12-2008 19:17 | Alıntı: Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 868227)
Bu mudur sevgili kardeşim..yani ayağı kırılmadı diye o rezil herifi hoş mu görelim..ondan ne farkımız kalır..Ben Sivok denen ruh hastasının ki rakibine o hareketi yapan adam başka birşey olamaz, birkaç maç ceza almasından değil ömür boyu men edilmesinden bahsediyorum.Sporda mücadele de saygı da aynı değerde dir.O adamın bacağı kırılsaydı ve de rakıbin değiştirme hakkı olmasaydı ve 10 kişi kalan rakıbi yenseydik içinize sinecekmiydi...Ben kazanayım,rakıbin ayağı kırılırsa kırılsın öylemi ?...Ama görüyorumki ,arkadaşlar hala GS maçında oynar mı oynamazmı onu tartışıyor..,Tabi oynasın bir bacak ta orada kırar.Pardon,burda kıramadığı bacağı orada kırar...Hiç kimse yönetimi suçlamasın ,değer erezyonu yönetim kadar taraftara da bulaşmış..Yazıklar olsun hala o adam bu takımda oynasın diyenlere.. | 20 milyona yazıklar olsun yanii...Herkezin kendi görüşüdür abi, bana göre çok ağır bi karar olur bu...Sivok bunu ilk defa yaptı sonuçta, bundan öncede hiç böyle bir davranışını görmemiştik zaten, o anda ne olduysa yaptı, tamam çok büyük bir hatadır kabul ediyorum, büyük bi para cezası verirsin, bi daha böyle hareketler yapmaması söylenir ve olay kapanır...Eğer bir daha tekrarlarsa o zaman başka şeyler yapılabilir tabiiki...Ama daha ilk hatasında adamı gönderirsek, bayağı bi ağır olur yanii...Tello 2 haftadır adamlara kroşe atıyor mesela, hakemler görmüyor ama bizler görüyoruz bunu, ona desen böyle bir şey neyse, ama Sivok'un ilk hatası, umarım bir daha yapmaz böyle bir şey, bize yakışan bir futbolcu olur...Sivok'la beraber Tello çok ciddi bir şekilde uyarılmalıdır, Sivok'a büyük bi para cezasıda verilebilir...O kadar bence... |