![]() |
Gs maçında kesinlikle 3'lü savunmayla oynamamalıyız diyen arkadaşlar!!! Ben her zaman 4'lü tandem alan savunması taraftarıyımdır. Fakat: Sivok cezalı. --> G. Zan - Zapo tandemini Metalist ve Fener maçlarından sonra bu maçta da uygulamak göz göre göre intihar olmaz mı??? Yok hayır, Toraman - Zapo ikilisi tandem oynasın diyosanız. Bu sefer soruyorum: Sol bek kim olacak, Seric mi??? Ya sağbek? arda - kewell gibi kanat oyuncularına karşı sağbek de ben Tandoğan veya S. Kurtuluş'u düşünmek bile istemiyorum. arda-lincoln-kewell-baros gibi tekniği ve uyumları üst düzey bir hücum düzenini karşı elimizdeki oyuncularla kurulacak bir 4'lü savunma intihar olur... benim aklımdaki sistem ve 11'i yukarda yazmıştım zaten.. |
Alıntı:
|
Sol bek Seric veya Ekrem ikilisinden biri olabilir, sağda da Serdar...Serdar-Zapo-Toraman-Seric hiç de fena değil bence...Ayrıca Kewel oynamayacak diye biliyorum bizim maçta... |
Alıntı:
S. Kurtuluş ve Seric bekte çok hantal kalıyolar bence. arda falan duman eder bunları.. tandoğanın da savunması zayıf. o yüzden 4'lü oynamak pek mantıklı değil.. |
galatasaray maçında 4-5-1 düzeni ile galatasaray karşısında galip geliriz. |
Abi katılıyorum tabiiki buna ama 3'lü oynayıp G.Zan'a muhtaç kalmaktansa bu şekilde oynamayı tercih ederim...Rüştü-Serdar-Zapo-Toraman-Seric-Cisse-Uğur-Ekrem-Tello-Holo-Bobo 11'i iyi olur bana göre... |
Alıntı:
|
beşiktaş fenerbahçe maçından beridir 2 li defans oynuyor sivok cezalı olunca i toraman ikilinin önüne geçti serdar özkan da tello yerine bjk kadrosu şöyle olmalı rüştü - stoperler( sivok zapo) bek( 2 yeni adam) önlerinde m topuz ortada 10 numara delgado yerine kim alınacaksa önlerinde tello ve ekrem forvette bobo holosko. yani bjk ye en az 4 adam lazım.bu arada böyle oynarsak ali samiyende bizi ne yaparlar artık bilemem |
rüstü serdar kurtuluş -- zapotocny --i.toroman-- tello ugur----- cisse serdar özkan ---- ekrem delgado nobre |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:33 . |