![]() |
Beşiktaşım 1 - Ankaragücü 0 AĞRI KESİCİ: 1-0 Turkcell Süper Lig'de 15. hafta maçında Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti ve rahat bir nefes aldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 25. dakikada Holosko kaydetti. Maçta sık sık gol pozisyonuna giren Beşiktaş, son vuruşlarda kaleci Serkan'a takıldı. Kara Kartallar bu sonuçla puanını 28'e yükseltti ve Trabzonspor'un kaybettiği haftada yeniden zirve yarışına ortak oldu. Ankaragücü ise teknik direktörsüz çıktığı karşılaşmadan puan çıkartamadı ve 14 puanda kaldı. Fenerbahçe ve Ankaraspor mağlubiyetleriyle ligin zirvesinde lider Trabzonspor'un gerisinde kalan Beşiktaş bu galibiyetle bir nebze olsun rahatladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, üzerindeki kara bulutları biraz dağıtmış oldu. Sarı-lacivertli ekip ise Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'a da mağlup oldu ve ligin alt sıralarından kurtulamadı. HOLOSKO 11'DE BAŞLADI Beşiktaş, zirveden kopmamak açısından büyük önem taşıyan bugünkü maçta sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle eksik bir kadroyla mücadele etti. Siyah-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Sivok ile Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç ceza verilen İbrahim Üzülmez bugünkü maçta oynamadı. Ayrıca, sakatlıkları süren Uğur İnceman, Aydın Karabulut, Serdar Kurtuluş ve Tello da zorlu maçta forma giyemedi. Bu arada teknik direktör Mustafa Denizli, takımda sol tarafta oynayan Tello ve İbrahim Üzülmez'in eksikliklerine karşın, bu bölgede görev yapan Seriç'e yine şans vermezken, daha önce sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayacağı açıklanan Uğur'un ise yedekler arasında bulunması dikkati çekti. Öte yandan Galatasaray maçı sonrası istifa eden Ünal Karaman'ın yerine henüz bir teknik adamla anlaşamayan Ankaragücü'nde, Beşiktaş maçında takımın başında antrenör Reha Erginer sahaya çıktı. Ligde son haftalarda zorlu günler geçiren, iki takımın maçında Beşiktaş, kemikleşen 11'ine dönerken; Ankaragücü ise beklenen kadrosuyla sahaya çıktı. Beşiktaş, kalede Rüştü, savunmada İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Zapotocny; orta alanda Ali, Ekrem, Cisse, Serdar Özkan, Delgado; ileri ikilide ise Holosko ve Nobre 11'i ile sahaya çıktı. Ankaragücü ise kalede Serkan, defansta El Yasa, Tolga, Dos Santos, İlkem; orta alanda Gökhan, Cem Can, Murat, İbrahim Ege ve Murat Erdoğan ile tek forvet Mehmet Yılmaz ile mücadele etti. |
5-0 olacak bir mac Nobrenin sayesinde son dakikalarda korkuttu bizi!! 1-0 ondeyiz ve kornerden kontra yiyoruz?? Nasil bir mantik bu yaa?? Hadi o gol olsaydi ne olacakti? 1-1 olsa Besiktas birdaha kendine gelemezdi!! Nobre artik defol git!! Yok yuregiyle oynuyormus yok cok kosuyormus!! Binde bir ayagina top gelecekte gol olacak!! Hadi YALLAH!! |
işte buuu beee simdi sıra geldi gese ye |
herşeye rağmen 3 puanı aldık haftaya bu futbolla asla 3 puanı alamayız |
İlk yarı 4-5 olabilirdi, Nobre'nin şanssızlığı ve beceriksizliği yüzünden farkı kaçırdık yanii...Nobre'de bu kadar pozisyona giriyor, tamam pozisyona girmek de önemlidir ama bi tanesini de at bea kardeşim, o kadar koşuyor mücadele ediyor pozisyona giriyor ama atamıyor, yazık gerçekten, hem de istediği pozisyonlardı yanii, altıpastan kaçırdı adam...Gs maçında bunları affetmez umarım...Bugünkü futbolu beğendim, ama skoru tabiiki beğenmedim, 4-5 olabilirdi rahatlıkla çünkü...Gs maçına saklıyorlarsa golleri o başka tabii..:)..Bide Cisse'yi çok beğendim bugün, bu kadar istekli, üretken bir Cisse görmemiştim bize geleli, böyle oynasın canımı yesin yahu..:)..Holo da istekliydi bugün, golünü de attı, onunda kaçırdığı net bi pozisyon vardı...Serdar ve Ali'yi de hiç beğenmedim, bu kadar top ezen, bu kadar pas hatası yapan olur mu yaf, Denizli bunlara nası dayanıyor hayret doğrusu...Saç baş kalmaz yaf bunlar yüzünden!..Önümüzde Gs maçı var, o maçın atmosferi başka olur, Denizli'nin bu dizilişle Gs maçına çıkacağını düşünmüyorum, çıkarsak çok kötü şeyler olabilir, Denizli Fb maçındaki gibi maceralara atılmaz umarım ve alnımızn akıylan çıkarız Samiyen'den... |
doğru gerçekdende bir insan bu kadar gol kaçırmazki |
Alıntı:
Veya Fener macina gidelim. 1-1 ken kacirdigi bir gol varki kafani taslara duvarlara vurursun!! Forvette Bobo-Holosko oynamali yoksa bircok emek bosa gidiyor Nobre atamiyor bunlari!! |
acba bilerek mi diyecemde bilerek diye uğraşsa bile kaçıramaz bu kadarını |
Alıntı:
Zor olsada yendik bakalım haftaya daha iyi şeyler olur umarım. Tello'nun olması önemli, yokluğu orta sahaya olumsuz yansıyor bu gerçek. |
Kayıpsız geçmek önemliydi..Önemli olan GS maçı..Umarım hakkımızla alırız o maçı da.. |
ts nin puan kaybettigi haftada ilac gibi geldi gercekten |
Alıntı:
Nobrenin kacirdigi gollerin yarisini Bobo kesinlikle atardik. Birak Boboyu sen bile atardin o golleri!! Nobrenin kendi becerisiyle attigi bor golu soyle bana? Bu Bobo Liverpoola Marseilleye galibiyet gollerini atan adam!! Eskisehirspora son dakikada atamadigi pozisyonu biliyorsun demi? Nobre adam bile gecemiyor. Kactana kontra atamiz bosa gitti Nobrenin yanlis paslari yuzunden!! Nobre ile husrana devam ozaman!!! |
Alıntı:
Ne diyon gözünü sevim..Bi maçta kaçırdığı gollere bakıp adam mı asılır..? Özellikle bugüne kadar oynadğımız İnönüdeki maçları hatırla..İzlediysen tabi..Tek başına savaşıyor yaw adam..Sahada onca ruhsuz adam varken, hepsinin açığını kapattığı maçlar var..Bobo da iyi fakat Nobreye haksızlık etmeyin..Şu yaptığınz gerçekten haksızlıktır.. |
Nobre'nin kalitesi ve katkısı ortada, Nobre sadece Denizli zamanı değil Ertuğrul hoca zamanında da oynuyordu. Demekki var bir bildikleri :) Keşke Bobo'da onun kadar mücadele etsede görsek. Neyse başlık dışına çıkmaya gerek yok, herkesin görüşü önemli ama kullandığımız kelimelerde önemli tabi. Bu arada Cisse'nin biraz pas konusunda ilerleme göstermesi lazım, çok top kaybediyor orta sahada. |
rüştü gitsin rüştü... |
en önce m.denizli gitsin... |
rakip defans topları bizim forvetlere verdi ama bizim forvetler anca bi tane atabildi.O da ite kaka girdi biraz. Futbol rezaletti.kolpagücüne karşı böyleyen oynayan bir takım geseye karşı napar Allah bilir.kolpagücüyle aynı seviyede başabaş bir mücadele oldu.Pes doğrusu.Adamların ne başkanı var ne de teknik direktörü.Ona rağmen adamlar net 3-4 golü atamadılar. taraftar tek kelime protesto tezahüratı yapmadı.geçen hafta yönetim istifa diye inleyen stad bu hafta kolpagücüne karşı sefil top oynayan ve oynatanları ıslıklamadı bile. haftaya bu ftubolla tarihi bir fark ve hezimet olmasında ne olursa olsun... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
izLediqim kadarıyLa ßizmkiLer fena deiLdi..ayrca qercekden choq ßüük fark kacırdık.. |
nobre ile bobo asla kıyaslanamaz nobre tek düze bir oyuncu ama hırslı ve rakip defansı bozabiliyor ama elbette to süremiyor adam geçemiyor şut atamıyor bobo elbette daha iyi bir oyuncu ama pek hırs yok boboda canı isterse oynuyor canı istemezse sahada geziniyor ama yinede tercihim bobo olurdu |
yine cok günaha girdik ama olsun :D önemLi olan 3 puandı onu aLdık ve onümüzdeki macLara bakıcaz... |
Alıntı:
|
staddaydım beşiktaş fark yapabileceği maçı kaybetti nobre 100 maç adına gol tmayı çok istedi bu yüzden egoistti biraz ama yüreğini yine koydu shaya helal olsun.acılarımıza pansuman yaptık şimdi samiyende tedavisinde inşallah |
dün nobre baya gol kaçırdı ama holosko sayesinde 3 puanı sonunda aldıkk!!!:biggrin: |
nobre fb macında cok gol kacırdı bu mactada gol atamadıktan sonra ıstedıgı kadar gol pozısyonuna gırsın yada 3 4 pozısyondan 1 nı atsın buda benım ıcın ıfade etmıyo yakaladınmı atacan bence bobo-holosko yada batuhan-holosko oynamalı cunku nobre calım atamıyor ıyı top suremıyor ve ıyı pas veremıyor |
Nobre en cok sevdigim oyunculardan biri ama bu maci nerdeyse nobre yüzünden caciracaktik, bede bu hakem nobreye yapilan hic bir faulu dogru düzgün calmadi ama yinede yendik sükürler olsun allahim |
kaç maçtır holosko gibi birini son dkkalarda oynatan m. denizli utansın o olmasaydı zor alırdık zaten nobreede ardı ardına gol kaçırdı nasıl sinir bozucuydu :S. yendik ama bi gs gibi olamadık adamlar 3 tane atmıştı üf neyse yendik yaa o da iidir |
herşeye rağmen güzel sonuç...sıra gsde... |
Alıntı:
Ne dion yaw sen.Adam en golcü oyuncumuz.şansızlık yüzünden kaçırabilir.Ama bu yaptığın yorumlar saçmalık bence.Hangi oyuncuyu ne dersen de katılabilirim ama yani nobre en ii oyuncumuz.Laf söylenmemesi gereken oyuncularımızdan |
çok iyi moral oldu ama direkte patlayan top yüzünden ölüyodum az daha:D:D |
çok sevindim tam ümidi kesmişken.. inş daha ii olucak..herşey.. |
bence dün güzel futbol vardi hic olmaza yenmek icin hersey yaptilar ah birde son dakkikalar olmaza biraz daha rahat mac seyredebilsek dahah güzel olacak.. |
genel oyuna bakarsak fena oynamadık ama kontra ataklarda yaptığımız hataları başka maçta özelliklede gs karsı yaparsak sonumuz hiç iyi olmaz genede bu hafta 3 puan almak cok güzel iki hafta yaşadığımız sıkıntıları azda osla giderdiysek ne mutlu bize |
Alıntı:
|
Alıntı:
1 maça göre yorum yapılır.nasıl zihniyettir bu defolmuşş peh istersen asalım bide tam olsun .her maç aynı şey biri iyi oynadınada oynadı diyin ozaman |
aksamki macta cok kontre yedik heleki gökhanin direkten dönen pozisyonunda cok korktum |
evet ya maçın pozisyonuydu o direkten dönen top.allahtan canlı seyretmedim. |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |