![]() |
Denizli: Derbide sürprizlerimiz var Denizli: Derbide sürprizlerimiz var Ankaragücü’nden alınan 3 puanla morallendiklerini söyleyen Beşiktaş teknik direktörü, “Asıl şov G.Saray maçında” dedi... BEŞİKTAŞ teknik direktörü Mustafa Denizli, iyi oynadıkları ama puansız geçtikleri 2 haftanın ardından Ankaragücü’nü yenmelerinin takıma moral verdiğini dile getirdi. Ankaragücü karşısında alınan 3 puanı her zaman kendilerini destekleyen tarfatarlarına armağan ettiğini söyleyen Mustafa Denizli, “Haftaya oynayacağımız G.Saray maçı öncesi bu galibiyet çok önemliydi. Derbide rakibimize sürprizlerimiz olacak. Bizi o karşılaşmada izleyin” dedi. |
evet biz süprizi gördük fener maçında yine büyük bi süpriz yapıcak herhalde.. sonumuz hayır olsun ne diyelim. |
kim bilir ne çıkıcak o süprizden |
eziklerile oynadığımız maçtan sonra ben birdaha süpriz filan istemiyorum adam gibi oynasınlar süprizi filan geçtim... |
ne dıyo bu ya bn hiç bişi beklemıom bunu soylemek cok acı geliyo ama :S:( |
arkadaşlar fener maçında bence takım çok iyi oynadı cisse kırmızı kart görmese o maç bizimdi bi de hatalı goller yemesek unutmayın 10 kişi bile oynarken gol arayan bizdik bu maç daha da farklı olack cimbomu ali samiyende yenip gelecez inanın! |
Hadi bakalm..:) |
hadi hayırlısı daha ne görcez bakalım... |
eziklere yaptığı gibi gsyede maçı elleriyle verme süprizi yapacak heralde. |
yine mi sürpriz ya,lanet olsun içindeki sürpriz sevgine denizli:D |
Türkiye`de Saat: 04:17 . |