![]() |
Fenerin ak sut kivamindaki golu http://www.hurriyet.com.tr/_np/5218/7005218.jpg urkcell Süper Lig'in 16. hafta maçında Konyaspor, sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi. Fakat Sarı-Lacivertliler'in 32. dakikada attığı ilk gol çok tartışılacak gibi... Mücadelenin 32. dakikasında Konyaspor ceza sahası içerisine doğru yapılan ortayı kaleci Oğuzhan altıpas üzerinde yumrukladı; Dönen top Önder'e çarptı ve filelere gitti. Karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu önce golü vermedi. Ardından yardımcı hakemin talimatiyla kararını değiştirdi ve orta çizgiye doğru koştu... Bu karar üzerine Konyasporlu futbolcular hakeme golün elle atıldığı yönünde itirazlarda bulundu; İtirazlar sonuç vermedi ve Fenerbahçe bu golle 1-0 öne geçti. |
bende burdan izledim buz gibi el var : |
yardmcı hakem kararını deiştrdi hee halal olsn ya ! her zmanki gibi yaptılr yapacklarını! |
hiç şaşırmadım neden acaba:) |
Serefsizler ... |
ntv spora bakıyodum şlmdi ismet arzuman bağlandı dediği ; hem ofsayt hem el var gol elle atıldı hemde kudduzi verdiği kararı değiştiriyor..hakem kararını nasıl değiştirir? ilk önce endirek s. vuruş veriyosun sonra gol veriyosun..zaten ofsayt hadi onuda gçtik ofsayt deil diyelim elle attığını görüp end. ser. vuruş verip sonra nasıl yardımcına bakarak deiştirirsin kararını..alayı ********... |
bu hakemler bu kaadar arkdaslar sasırmayınnn azız yıldrım kendısı dedı mac sahada kazanılmıyor masada da kazzanmak lazımmmm helal olsun adama ısını yapabılıyor . bızımkıler ıse bos bos konusyorlar |
Yine yan hakem!..Bu sene şampiyonu yan hakemler belirleyecek, hadi bakalım hayırlısı !.. Yazık yaf, yazıkki ne yazık...Serefsizler... |
Alıntı:
|
gün olur devran döner allah belalarını verir bu kadarda olmaz ya vallaha ayıptır günahtır artık bu takım hakemler olmasa şuanda 10.cuydu vallaha bilalaha |
yazık..! anlaşılmıştır ki bu oynanan oyunun adı futbol değil.. futbol seyircisi,tuttuğu takımı ve iyi futbolu destekler..ve bu seyirci..seyreder durur ama aptal değildir |
defaLarca izLedim o pozisyonu..zpLıo we (oquzhandı sanıırm adı )kaLecinn yumrukLadıqını qördüqü anda koLLarını indirio..ama sonra ßi ßakkıorz onder qoL addıqına sewinmio nednse..aLLah werricek hakeddiqinizi ! öyLe ßöLe ßi sekiLde derßi öncesi su qay fenere puan kazandırmayı ßasardınız ! |
gecen sezon gs sampiyondu bu sene fb olacak, gelecek sezon gs ve sonra fb, ne güzel iste kardes payi yapiyor arkadaslar. medya önünde ezeli düsmanlar masa basinda kardes payi oh ne güzel |
fenerasyon & fener hakem kurulu elele |
Alıntı:
|
bu kadarına da pes! her hafta her hafta! bu kadar da tesadüf olur mu ya?! |
arkadaslar ne yaparsak ve ne dersek bosssss bu oyun boyle oynanmaya devam edılecek ^^ mahmut uslu adnan polata derkı orta hakemlerı bırakın artık yan hakemlerı alınnn^^^ bız besıktas camıası olarak kennetlenme zamanı geldı gecıyor bıle . taraftarında tutun en ust kısma kadar yenı dogan cocuktan tuttun ulusal baskanımız suleyman sebaya kadar herkesı kennetlenmeye cagrıyorum bız kenetlenelım bu takımları ve hakemlerı de yenerız hadıııı besıktaslılarrrrrrrrrrrr gostrelım kenıdmızıııııı |
Alıntı:
|
Yok abicim yooooooookkkkkkkk!! Kimsede suc bulmayin bu islerin böyle olcagi belli degilmiydi??? Adamlar bizim kac puan gerimizdeydi ve biz hic bir zor macimizi kazanamadan bu kadar gerilere düsüyorsak kimsede suc bulmayalim.Biz bu isi beceremiyoz!!!! Galatasaray macinda tarihi farktan korkuyorum acikcasi!!! |
bu adamlar futbol yerine hentbol seçse böle şikeye falan gerek kalmadan ciddi ciddi iyi oynıyacaklar.her sene aynı şeyler anelkası atar tuncayı atar önderi atar yeter.. sora bizim nobre kafayla atar el diye vermezler |
Buz gibi el var , yine ezikleri kirli eller kolluyor. |
3-4 hafta önce izlediğim bir spor programında fener ilk devreyi lider bitirirse saşmayın demişlerdi feneri kayıran hakemler trabzon ve beşiktaşımızı bitirmeye çalışıyorlar Allah belalarını versin |
söylenecek pek bişey yok durum ortada ben o pozisyonda kuddusinin golü elle attığını nasıl es geçti bunu anlamam mümkün değil..adam elle gol atıyor sevinmiyor..hoca ofsayt diye hüküm veriyor(ki ofsaytla alakası yok pozisyonun..)kararını verdikten sonra nasıl karar değiştiriyor?çok komik olmaya başladılar şov yapıyorlar şov.. 1 Kasım 2008 tarihinde oynanan Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını da Kuddusi Müftüoğlu yönetmiş ve maçta Fenerbahçe lehine bir penaltı kararı verip, Eskişehirspor kalecisini de oyundan atmıştı.Ayrıca Eskişehirspor'un gol çizgisini geçen bir topu da gol olarak kabul edilmemişti.. sayın Müftüoğlu hangi amaca hizmet ettiğinizi tüm türkiye biliyor artık..artık düdüğü asmanın vakti geldi..hele hele mhk ve fenerasyonun miadı çoktan doldu..MHK İSTİFA !!! |
topunun allah belasını versin!.. |
Alıntı:
aynen katılıyoruım . . . |
Alıntı:
katiliyorum abi zaman kennetlenme zamani.. |
fener bunu hep yapıyo hakemlerle alıyo maçı |
helal bravo yanii |
allah nasıl biliyosa oyle yapsın yine alışılan oldu eyyamcı kudusi |
bence fenere suna buna suc bulacagimiza kendimize bakalim rakipler neyle kazanirsa kazansin bilemem ama biz 11. siranin ustundeki her takima puan kaybettiysek oturup ciddi ciddi dusunmemiz lazim evet gole gelince elle atti onder ama gecen haftada adamlarin attigi golu vermediler olur boyle seyler herseyden once kalitemizi yukseltmeliyiz |
yardımcı hakemın adı ne |
el degmemis temiz bir lig istiyoruz konya maclarina bir sifir onde basliyorlar genelde |
Zaten ezikleri düşme hattından kurtaranda bu hakemler.Her maç rakip takım 10 kişi kalır, maçlar altın tepside sunulurdu.Şimdi işi iyice abarttılar elle gol atmaya da başladılar.Oh ne ala memleket bizim elle atmamamıza rağmen (Nobre/Ankaraspor maçı) golümüzü iptal ederler,ezikler elle-kolla golleri atar puanları götürür.Beşiktaş bu ligde piyon olarak kullanılıyor.Artık buna birilerinin dur demesi lazım. |
adam bıle sevınmıyor gerı donuyor elle attıgını bılıyor ama hakem gol verıyor onu bırakın bugun ts macında olmayan penaltı ts lı 2 oyuncuya 2 sarı dan verılmesı gereken kırmızı ve tayfunun ılk sarı karttan haberı yok arkası donuk gormuyor hakem uyarmalı ama bılmıyor ve 2. sarı kart gecmıs olsun |
valla maçı izlemedim ama çok ayıp ya resmen belli el var işte sinir bozuyor bu hakemler |
HAKEMbahce....!!!!! |
Bizim buz gibi golü el diye iptaleden yan hakemler nedense rakiplerin buz gibi el kararına GOL diyebiliyor. ve Ezik orta hakemlerde buna uyuyor.. Bizboşuna yırtınıyoruzz. Kağıt üzerinde herşey belli. Hakkımızı savunacak ve çıkıp adam gibi konuşabilecekde yönetimimiz olmadığı için de böylee izleriz başkada bir şey değişmez bu düzende...! |
ilk defa olmuyor anelka embesilide aynı sekilde atmıstı yazık emeklere yazık futbola Leke sürmekten başka bişi yapmıyor herseyi gectim yasin midir nedir o annesini tanımak istedigim kişi.. beni deLi ediyor :@ uLan bu kadar peiLik adam olurmu ya konyanın nizemi goLüne gol degildi diyor yuh ya önderede burdan sesLeniyorum ... be ********.. eLime koluma carptı da diyemedin ya aLdıgın para haram olsun ..... söyLencek cok söz var.... bunLarda profosyeL futbolcu iştE... |
emek hırsızları hepside adam olan gider söylerdi ama adam değiller ki masa başlarında işleri hallediyorlar bizde sadece seyirci gibi seyrediyoruz... Yazıklar olsun hepsine de.... |
serefsizler... |
Türkiye`de Saat: 08:43 . |