![]() |
yardımcı hakemın adı ne |
el degmemis temiz bir lig istiyoruz konya maclarina bir sifir onde basliyorlar genelde |
Zaten ezikleri düşme hattından kurtaranda bu hakemler.Her maç rakip takım 10 kişi kalır, maçlar altın tepside sunulurdu.Şimdi işi iyice abarttılar elle gol atmaya da başladılar.Oh ne ala memleket bizim elle atmamamıza rağmen (Nobre/Ankaraspor maçı) golümüzü iptal ederler,ezikler elle-kolla golleri atar puanları götürür.Beşiktaş bu ligde piyon olarak kullanılıyor.Artık buna birilerinin dur demesi lazım. |
adam bıle sevınmıyor gerı donuyor elle attıgını bılıyor ama hakem gol verıyor onu bırakın bugun ts macında olmayan penaltı ts lı 2 oyuncuya 2 sarı dan verılmesı gereken kırmızı ve tayfunun ılk sarı karttan haberı yok arkası donuk gormuyor hakem uyarmalı ama bılmıyor ve 2. sarı kart gecmıs olsun |
valla maçı izlemedim ama çok ayıp ya resmen belli el var işte sinir bozuyor bu hakemler |
HAKEMbahce....!!!!! |
Bizim buz gibi golü el diye iptaleden yan hakemler nedense rakiplerin buz gibi el kararına GOL diyebiliyor. ve Ezik orta hakemlerde buna uyuyor.. Bizboşuna yırtınıyoruzz. Kağıt üzerinde herşey belli. Hakkımızı savunacak ve çıkıp adam gibi konuşabilecekde yönetimimiz olmadığı için de böylee izleriz başkada bir şey değişmez bu düzende...! |
ilk defa olmuyor anelka embesilide aynı sekilde atmıstı yazık emeklere yazık futbola Leke sürmekten başka bişi yapmıyor herseyi gectim yasin midir nedir o annesini tanımak istedigim kişi.. beni deLi ediyor :@ uLan bu kadar peiLik adam olurmu ya konyanın nizemi goLüne gol degildi diyor yuh ya önderede burdan sesLeniyorum ... be ********.. eLime koluma carptı da diyemedin ya aLdıgın para haram olsun ..... söyLencek cok söz var.... bunLarda profosyeL futbolcu iştE... |
emek hırsızları hepside adam olan gider söylerdi ama adam değiller ki masa başlarında işleri hallediyorlar bizde sadece seyirci gibi seyrediyoruz... Yazıklar olsun hepsine de.... |
serefsizler... |
Türkiye`de Saat: 04:14 . |