![]() |
GS maçı ilk 11 ve skor tahmini?(Forum yarısması) Arkadaslar sizce denizli'nin ilk 11'i ne olur?Nasıl bir taktiksel diziliş ve 11 cıkraır?Ve maç kaç biter? Bence denizli şöye bir 11 cıkarır(benm tercihim değil) -------------------Rüştü----------------- -----ekrem-----Toraman------Zapo------seric Holosko(serdar)Cisse-----Uğur---------Tello ------------------Delgado---------------- ------------------Nobre------------------- Skor: 1-1 |
fanatik bjkli olmama rağmen üzülerek söylüyorum 2-1 yenileceğiz gibi geliyor.... :'( artı batıl inançlarım çıktı bjk sayesinde ne zaman derbide yeneceğiz dediğimde yeniliyoruz.inşallah bu tahminim tersi olur (amin) |
Rüştü Ekrem - G. Zan - Zapo - Seric İ. Toraman - Cisse Holosko - Delgado - Tello Nobre inş. kazanırız. gönlümden geçen skor: GS 1-3 BJK. G. Zan, Seric, Cisse ve Delgado zayıf halkalar. Ben olsam Cisse'yi değil de Uğur'u oynatırım. Ekrem ve Nobre de en güvendiğim oyuncular. Bobo sonradan oyuna girer. |
Ekrem'i koymamışsın sen, bence kesin oynar Ekrem bu maçta, oynamazsa ayıp zaten!..Dediğin kadro ve sistem gayet iyi, Ali'nin yerine Ekrem'i oynatsa çok daha iyi olur ama sanmıyorum böyle çıkacağını, Denizli kesin G.Zan'ı oynatır bi kere...ttarlabaşi'nin ilk 11'i çıkacak büyük ihtimalle...Toraman'ı ön liberoya çeker, Uğur'a yine güvenmez Denizli, haklı da olabilir bunda, Uğur'u da gördük geçen maçta çünkü...Toraman daha sağlam basıyor en azından, rakibi durdurabiliriz ortasahada...Kanatlarda sağlam bence; Seric-Tello, Ekrem-Holo ikileri iyi iş çıkartırlar gibime geliyor...1-1 bitebilir, aklıma ilk gelen skor bu, sonra da 1-2'lik galibiyetimiz... |
Alıntı:
|
kadroyu bilmem 2 3 yada 3 4 kazanacagiz bu maci |
O terimi kullanmıyorum :) ama G.Zan'ı oynatır Denizli...Çift ön libero şart bu maçta, bunlardan birisi Cisse, diğeri yaa Uğur olur ya da Toraman...Bence Toraman'ı seçer Denizli, açıkçası doğrusu da bu gibi...Uğur Cisse'nin yokluğunda oynadığı maçta rezaletti çünkü, maç oynamaya oynamaya iyice düşmüş formdan, böyle bir maçta oynaması riskli olabilir...G.Zan'ın oynaması daha büyük bi risk belki ama :) oynatır yine de onu... |
İnş. bu kadroylan( G.Zansız) çıkar tabii, eleştirilecek bir kadro değil bence...En azından başı fazla ağrımaz Denizli'nin... |
Kadroyu bilemiyorum da 2-1 veya 2-0 mağlupuz diye geçiyor içmden..Umarım yanlırım.. |
1-2 alırız bu maçı (tabi hakem adaletli yönetirse) |
Skor 2-3 gibime geliyor :) |
Ekrem i sağ bek e koyan arkadaşlar söylermisiniz ne zaman ekrem i sağ bekte oynarken gördünüz . ----------- Rüştü -------------- tandoğan --- toraman ---- zapo --- seric holosko ---- cisse ---- tello ---- ekrem ---------- nobre ---- bobo --------- maç sonucu : 0 - 3 biz alırız . |
Takımıma son derece güvenerek ve maçı rahat alabileceğimizi düşünmek isterdim ancak bu elimde değil Pek ümitli değilim açıkcası Umarım yanılırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ayrıca Ali Tandoğan'ın Ekrem'den ne fazlası var da sağ bekte oynayabiliyorki? :) |
yeneceğiz diyorum sadece hissiyat... |
Umutlarım tükendi artık inancımı yitirdim ama Beşiktaş sevgisi ve aşkı inanın hiç bitmez ama gönlümden 2-1 alırız gibime gelio. Not: holosko oynarsa 1 golü var... |
takımı bilemem ama 1 farkla kazanıcazzzzz.holo ve delgado ismini altından yazdıracaklarlar....:D:D |
G.Zan-Seric-S.Özkan-Cisse-Delgado bunlar olmasın da kadroda kim olursa olsun razıyım ben.. |
Alıntı:
|
Gazeteler Seriç sürprizinden falan bahsediyor bu arada umarım Mustafa denizli gs maçınd ayeni kahraman arayışlarına girmez. |
Bu maçta Gökhan Zan bir bomba. Birilerine kendini göstermek için kendine oynayacak gibime geliyor. Umarım yanılırım ama Fenerbahçe maçında kendine oynamıştı. inanılmaz, aptalca hatalar yapmıştı. Gökhan Zan umarım iyi oynar ama açıkçası Gökhan Zan'ın oynadığı savunma uykularımı kaçırıyor. |
1-3 goller nobre 2 zapo 1 yazın bunu kenara |
2-0 alıcaz bu maçı |
artik av zamani kartalim göster kendini mac sonrasi sevindirerek bizi..bu maci alacagimizdan cok eminim ben ozaman yarin o gazeteleri görürüm hani hep diyorlar ya besiktasimin sanzi yok diye... |
-------------------Rüştü----------------- -----ekrem------Gökhan-----Zapo------seric --------------Cisse-----Toraman--------- holosko-----------Delgado--------tello ------------------Nobre------------------- 1-2 biz |
Alıntı:
|
Tahmin vermiyorum bu maç üst olur ;) |
Kimlerin oynayacağı artık belli gibi, son idmanda 11'de yer alan futbolcular dolaşıyor muhtemel kadrolarda. Ancak bazı futbolcuların nerede oynayacağı hesap edilemiyor :) Rüştü Toraman-Gökhan-Zapo-Seric Cisse-Ekrem Holosko-Delgado-Tello Nobre 1-0 alacağımıza inanıyorum. İnşallah... |
3-2 biz alırız bu maçı... |
Stresli saatlere girdimm saç baş yolma zamanı, hiç bi zaman rahat maç izlediğimi hatırlmıyorum inşallah yeneriz. :( |
--------------------Rüştü------------------ ---------Toraman-------Zapotochny------ Ekrem-------------Cisse-------------Seric --------------------Uğur------------------- -----S.Özkan-------------------Tello------- -----------Holosko----------Nobre--------- |
Alıntı:
|
bjkemizi çok seviyorum ama mağlubiyetle sonuçlanır gibi inş yanılırım:s |
ins kazanırız |
Alıntı:
Bence ekrem bek oynatılırsa yazık olur , ekrem en verimli olarak sağ açık veya sol açık oynar , ben denizli hocanın mantelitesini düşünerek aklıma yatan kadroyu yazdım , 3 - 0 gelince dediğin gibi hayalcilik olabilir ama gerçekten istediğim gönlümden geçen skoru yazdım ne diyeyim iyi düşünelim iyi olsun . Maçı alalımda skor önemli değil 1 - 0 olsun bizim olsun . Haydi bastır kartalım . |
Ali Tandoğanın Ekremden bir fazlası yok ama savunma anlamında eksiği de yoktur bence..O yüzden sağ arka Ali, Ön Ekrem daha mantıklı olur.. |
Alıntı:
|
ben maçı 1-0 alacağımızı düşünüyorum ve golümüzüde holosko atıcak diyorum nitekim rüyamda gördüm rüyam şöyleydi:kalabalık bir meydan vardı ve 2 km bir bayrak açıyorduk(şampiyon olduğumuz yıl aklıma geliyor)ve holoskonun gol attığını görüyordum uyandığımda çok garip olmuştum inşallah rüyam gerçekleşir nitekim ankara maçınıda görmüştüm ve gerçekleşmişti |
Türkiye`de Saat: 23:10 . |