![]() |
Alıntı:
|
Gazeteler Seriç sürprizinden falan bahsediyor bu arada umarım Mustafa denizli gs maçınd ayeni kahraman arayışlarına girmez. |
Bu maçta Gökhan Zan bir bomba. Birilerine kendini göstermek için kendine oynayacak gibime geliyor. Umarım yanılırım ama Fenerbahçe maçında kendine oynamıştı. inanılmaz, aptalca hatalar yapmıştı. Gökhan Zan umarım iyi oynar ama açıkçası Gökhan Zan'ın oynadığı savunma uykularımı kaçırıyor. |
1-3 goller nobre 2 zapo 1 yazın bunu kenara |
2-0 alıcaz bu maçı |
artik av zamani kartalim göster kendini mac sonrasi sevindirerek bizi..bu maci alacagimizdan cok eminim ben ozaman yarin o gazeteleri görürüm hani hep diyorlar ya besiktasimin sanzi yok diye... |
-------------------Rüştü----------------- -----ekrem------Gökhan-----Zapo------seric --------------Cisse-----Toraman--------- holosko-----------Delgado--------tello ------------------Nobre------------------- 1-2 biz |
Alıntı:
|
Tahmin vermiyorum bu maç üst olur ;) |
Kimlerin oynayacağı artık belli gibi, son idmanda 11'de yer alan futbolcular dolaşıyor muhtemel kadrolarda. Ancak bazı futbolcuların nerede oynayacağı hesap edilemiyor :) Rüştü Toraman-Gökhan-Zapo-Seric Cisse-Ekrem Holosko-Delgado-Tello Nobre 1-0 alacağımıza inanıyorum. İnşallah... |
Türkiye`de Saat: 01:24 . |