![]() |
3-2 biz alırız bu maçı... |
Stresli saatlere girdimm saç baş yolma zamanı, hiç bi zaman rahat maç izlediğimi hatırlmıyorum inşallah yeneriz. :( |
--------------------Rüştü------------------ ---------Toraman-------Zapotochny------ Ekrem-------------Cisse-------------Seric --------------------Uğur------------------- -----S.Özkan-------------------Tello------- -----------Holosko----------Nobre--------- |
Alıntı:
|
bjkemizi çok seviyorum ama mağlubiyetle sonuçlanır gibi inş yanılırım:s |
ins kazanırız |
Alıntı:
Bence ekrem bek oynatılırsa yazık olur , ekrem en verimli olarak sağ açık veya sol açık oynar , ben denizli hocanın mantelitesini düşünerek aklıma yatan kadroyu yazdım , 3 - 0 gelince dediğin gibi hayalcilik olabilir ama gerçekten istediğim gönlümden geçen skoru yazdım ne diyeyim iyi düşünelim iyi olsun . Maçı alalımda skor önemli değil 1 - 0 olsun bizim olsun . Haydi bastır kartalım . |
Ali Tandoğanın Ekremden bir fazlası yok ama savunma anlamında eksiği de yoktur bence..O yüzden sağ arka Ali, Ön Ekrem daha mantıklı olur.. |
Alıntı:
|
ben maçı 1-0 alacağımızı düşünüyorum ve golümüzüde holosko atıcak diyorum nitekim rüyamda gördüm rüyam şöyleydi:kalabalık bir meydan vardı ve 2 km bir bayrak açıyorduk(şampiyon olduğumuz yıl aklıma geliyor)ve holoskonun gol attığını görüyordum uyandığımda çok garip olmuştum inşallah rüyam gerçekleşir nitekim ankara maçınıda görmüştüm ve gerçekleşmişti |
Türkiye`de Saat: 12:18 . |