_Blackseagless_ | 26-12-2008 02:10 | Alıntı: pascaltekin´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 878935)
adamı kıskanmaktan baska bırsey bıldıgınız yokk sebayı gondermekte haksız olabılır ama donemde de besıktas cookk ııı degıldı aldıgı yanacı oyuncalrı sız bnde daha ııı bılrısınız serdar bılgılıye gelınce onu kapalı kovmadı eskı ve yonetım kurulu arkadaslar kovdu kapalıya alakası yok zatennn 100. yılında serdar bılıgılıye kufur duymadım
onlar besıktas ıcın her seyı yapıyolar kapalıda kufuu yok etmek ıcın elınden gelenı yapıyorlar .
sıze sadece guluyorum adamı kıskanmayınnnnnnnn |
çok komiksin kardeşim nesini kıskanacam alen abi nin hakkaten çok komik ve hayret bişeysin , ben serdar bilgiliye 100 . yılda küfür edildi demedim yazımı iyi oku , 101. yılda kapalıda alenin emir erleri küfretti serdar bilgili ye bunun ne karşılığında olduğunu sor alen abi ne . Büyük başkan seba ya karşı kapalıda yapılan küfürler asla af edilemezler seba ya neden ne karşılığında küfür ettirdi sor alen abine . Daha 20 yaşındasın ne kadar hatırlıyorsun seba dönemini bilmiyorum ama git doğru yerlerden medya arşivlerinden oku öğren neden seba ya küfredilmiş kim ettirmiş ne karşılığında ettirmiş , aynı şekilde serdar bilgili ye 101. yıl da yapılan kumpas ve kapalı da kim küfür ettirdi iyi öğren eksik biliyorsun .
101. yılın sonunda serdar bilgiliye demirören küfrettirmiştir alen abine sor bakalım küfür karşılığında demirörenden ne vermiş .
Bak kardeşim olayları tam bilmeden kıskanıyorsunuz diye kimseyi suçlama zira alen abi nin kıskanılacak hiç bişeyi yok . |